bugün
- atatürk'ü görünce ağlayanlara allah akıl versin18
- dubai çikolatası45
- kötü davranan erkoya aşık olma sendromu16
- gecenin şarkısı11
- liseden sonra günyüzü görmemek17
- dinsiz olmak15
- herkesin atatürkçü olması23
- iremga da ki ga'nın anlamı22
- sokak kedisi için para harcayan gerizekalı90
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz43
- bir trans ile kanka olur musunuz18
- evlenmenin amacı nedir sorunsalı25
- şeytandan bile daha kötü insanlar14
- turşu yeme perileri14
- bir sözlük kızının çoraplarını hediye olarak almak10
- uludağ sözlükte hiç kötü insan olmaması12
- sözlük yazarlarının çayları13
- esenyurt belediye başkanının gözaltına alınması31
- yiyip yiyip kilo alamamak10
- 194 hafta sonra mesaj atan kız18
- anahtar parti19
- bir parfüme 15 bin lira veren ekşici16
- anın görüntüsü17
- bik bik'in tapılası ayakları10
- ben onu adam ederim diyen kız15
- yürümekten keyif alınan caddeler11
- kelimelik12
- playstation 5 pro fiyatları11
- yazarlar ülkeyi yönetse yapacakları işler18
- kadınların konuşmasının yasaklanması12
- tuvaleti temiz bırakmamak15
- queen ravennaya alınabilecek hediyeler8
- mehmet şimşek12
- görücü usulü evlenmek19
- g s'i ermeni uşağıdır11
- queen ravenna'nın halloween bayramını kutlamak14
- stres azaltıcı basit aktiviteler19
- diyete başlamak15
- peşini bırakmayan eski sevgili9
- ela gözlü yazarlar birliği15
- 7 yıl kumarhanede çalıştım soruları alayım36
- kuresel10
- sana ateşli geceler yaşatacağım diyen kız17
- osmanlı bir hanım olmak13
- billie eilish'in sahnede yaptığı hareket9
- sözlükteki şişko kadınlar10
- 28 ekim 2024 galatasaray beşiktaş maçı25
- kombiyi açan sözlük yazarları9
- dünyanın yaşı11
- 65 yaşındaki sözlük abazanı14
Kendi Editörlerinin yazmış olduğu itirafları yayınlayan site.
bundan 10 yıl öncesine kadar çok popüler olan site.
seneler önce tadı daha bi güzel olan siteydi. şimdilerde facebook, twitter iletilerini itiraf gibi yazanlardan tadı tuzu kalmamış site. bunda site sahibi ve editörlerinin değişmesinin payı var. ayrıca itirafların editörler tarafından uydurulduğu filan yok. hepsi normal bildiğimiz site okuyucuları tarafından yazılıyor. gerçekliği hakkında bir şey demiyorum bak. ahanda şimdi arşivden eski itirafları karıştırırken kahkaha atarak güldüğüm bi kaç itiraf
http://www.itiraf.com/583857/Parmak_hesabi/
http://www.itiraf.com/457273/Kiz_isteme/
http://www.itiraf.com/320650/Ac_degilim_oburum/ * * *
http://www.itiraf.com/583857/Parmak_hesabi/
http://www.itiraf.com/457273/Kiz_isteme/
http://www.itiraf.com/320650/Ac_degilim_oburum/ * * *
Sanal psikolog.
ulan burada herkesmi marjinal eşlerini aldatan seks düşkünü kadınlarla dolu belli ki bazı tabular yıkılmış.
hala temposundan ve muzipliğinden birsey kaybetmeyen hayat okulu sitesi
cin fikirli insanımız kadar cin fikirli(!) üreticilerin fantazilerinin de yer aldıgını unutmamak gerek.
--spoiler--
Bazen insanlarla neden biraz mesafeli durduğumu unutuyorum. Hemen birisi yarı yolda bırakarak hatırlatıyor sağ olsun. *
Tek kullanımlık olan "aç bitir" ürününü bile birkaç günde bitiriyorsanız yalnızsınız demektir. *
--spoiler--
cin fikirli insanımız kadar cin fikirli(!) üreticilerin fantazilerinin de yer aldıgını unutmamak gerek.
--spoiler--
Bazen insanlarla neden biraz mesafeli durduğumu unutuyorum. Hemen birisi yarı yolda bırakarak hatırlatıyor sağ olsun. *
Tek kullanımlık olan "aç bitir" ürününü bile birkaç günde bitiriyorsanız yalnızsınız demektir. *
--spoiler--
2002-2009 arasında tavan yapmış sitedir. sitesahibi rumuzunu kullanan ve sahibi olan Ersan isimli şahsın, siteyi satmasından sonra genel tabir itibariyle boka batmıştır. 3-4 tane ergenin moderatörlük yaptığı ve kendilerine ait fake rumuzlarla itiraflar yayınladığı yer haline gelmiştir.
önceden yaptığımız itiraflara 1.000-2.000 arası alkış, yaptığımız yorumlara 300-400 beğeni gelirken; 5 gün önce yayınlanan itirafıma 120 alkış gelmiştir. ayrıca yapılan yorum sayısı 2, onlara gelen alkış 10 falan.
kim neyi alkışlamış, kim yorum yapmış olayında değilim, site bitmek üzere onu belirtmek istedim. gerçi umrumda da değil. (bkz: göbeeemden aşşaaa kasımpaşa)
önceden yaptığımız itiraflara 1.000-2.000 arası alkış, yaptığımız yorumlara 300-400 beğeni gelirken; 5 gün önce yayınlanan itirafıma 120 alkış gelmiştir. ayrıca yapılan yorum sayısı 2, onlara gelen alkış 10 falan.
kim neyi alkışlamış, kim yorum yapmış olayında değilim, site bitmek üzere onu belirtmek istedim. gerçi umrumda da değil. (bkz: göbeeemden aşşaaa kasımpaşa)
--spoiler--
Yaş ilerledikçe uykumda konuşmalarımın azaldığını düşünüyordum. Kimse artık ''Uykunda konuşuyorsun'' demiyordu. Ablamın bende kaldığı gece anladım uykumda konuşmalarımın azalmadığını, etrafımdakilerin azaldığını. Yalnızlığımı...
--spoiler--
bugün yazılan bu itiraf çok hoşuma gitti. içten geldi. kimi zaman insan üzülme ben yanındayım diyecek birine, hiç olmazsa yanındayım denmesine ihtiyaç duyar.
Yaş ilerledikçe uykumda konuşmalarımın azaldığını düşünüyordum. Kimse artık ''Uykunda konuşuyorsun'' demiyordu. Ablamın bende kaldığı gece anladım uykumda konuşmalarımın azalmadığını, etrafımdakilerin azaldığını. Yalnızlığımı...
--spoiler--
bugün yazılan bu itiraf çok hoşuma gitti. içten geldi. kimi zaman insan üzülme ben yanındayım diyecek birine, hiç olmazsa yanındayım denmesine ihtiyaç duyar.
bugün tek sayfa itiraf yayınlayarak, git gide eridiğini göstermiştir. yazık oldu ya. her şeyin bir ömrü var demek ki bu sanal alemde...
ah o nerede 8 yıl önceki site. iyice facebook ve twitter dan iletiler yayımlıyorlar. sıktı valla.
Boku cikmis site..hala yazan varmis lan.
kızların erkekler ile tanıştığı, erkeklerin yeni kızlar bulduğu eski emektar site.
hala çalışır durumda olması ilgi çekici. ziyaretçi sayıları düşüşte.
10 yıl öncesi ile şimdiki arasında dağlar kadar farkı olan site. eskiden girer yazardım. giremedim zamanlarda geriye döner okurdum ama şimdi girmesem de olur diyorum. itiraflar itiraf değil, birbirlerini yiyorlar. Onca kişi itiraf gönderirken hep aynı kişilerin itirafları yayınlanıyor. Eskiden kaç tane gelen itiraf var, istatistikleri sağ bölümde gösterirlerdi. Site epeyce kan kaybetti. Eski itirafçılar yok artık. birinci, ikinci nesildeki kaliteli birçok yazar artık sözlüğe gelmemesi gibi.
bugün itibari ile ulaşılamayan site.
hala giren okuyan var mı merakk ettiğim site, buralar dutlukken girip eğlenirdik ama şu devirde hala mı itiraf.com?
Ayrıca ingilizce sitesi feci patlamış sitedir.
Ayrıca ingilizce sitesi feci patlamış sitedir.
Epey bir itirafçılık ve yorumculuk geçmişinin ardından gün be gün unutmaya yüz tuttuğum aklıma geldikçe şöylesine bir göz attığım sanal rahatlama merkezi. Cok nadir de olsa güzel itiraflar çıkabiliyor. Eski kalitesini kaybetmesi neticesinde kedisinin kaka yapmasıni, bebeğinin agu demesini itiraf diye yazanların mekanı olmuştur. Güzel dostluklarim da olmadı değil. Itiraf edeyim siteye yazmaya korkan, yazıp da yayinlatamayan birçok kadının özelde, telefonda, reelde vs gizli itiraflarını dinlemişliğim de vardır.
uzun zamandır takip ederim , güzel insanlarla tanışmama neden oldu, ekmeğinide yedim gençliğimde ama artık site de yazanlar ortalama 3-5 kişi yazıyormuş gibi, kalite düştü, sürünüyor.
Itiraf sitesi.
nokta olmamasına rağmen itirafnoktakom diye okumuşluğum vardır.
eskiden çok popüler olan her gün okumadan edemediğim site. ama farkettim ki yıllardır girmiyorum. artık eski forsu yok gibi çakma itiraflar var gibi geliyor. bir yazar arkadaştan öğrendiğime göre asıl sahibi siteyi satmış sonra düşüşe geçmiş. yazık.
itiraf.com EBi A.Ş (elektronik bilgi iletişim) bünyesinde faaliyet gösteren bir internet sitesiydi. Şirket bünyesinde siberalem.com idefix.com gibi Türkiyenin büyük internet siteleri de bulunmakta iken 2012 yılında şirket EBi ve workbench olarak ikiye ayrılmıştır.
şirket bünyesindeki sosyal internet siteleri aynı çatı altında kalırken idefix.com prefix.com sabitfikir.com doğan yayın grubuna satılmıştır.
bildiğim kadarıyla siberalem.com evlilikmerkezi.com itiraf.com ve birkaç site daha workbench bünyesindedir.
şirket bünyesindeki sosyal internet siteleri aynı çatı altında kalırken idefix.com prefix.com sabitfikir.com doğan yayın grubuna satılmıştır.
bildiğim kadarıyla siberalem.com evlilikmerkezi.com itiraf.com ve birkaç site daha workbench bünyesindedir.
yazılanların %80inin yalan olduğu itiraf sitesi.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar