bugün
- uludağ'ın kaderi13
- rusya nükleer güç kullanılır mı sorusu25
- rakının berbat bir içki olması21
- etek giyersen tecavüzü hakedersin13
- çocukluk travmaları11
- mutluluğun formulü8
- doritoslu çiğ köfte12
- anın görüntüsü15
- güzel erkek isimleri19
- hayal dünyasında yaşamak10
- gecenin şarkısı15
- gozlerinmeyhanesi'nın vefat etmesi24
- karınız için sözlüğü bırakır mısınız11
- true'nun yetkili olması9
- en etkili içki hangisi8
- yazarların en sevdiği cem karaca şarkıları16
- homofobik yazarlar birliği10
- sözlük yazarlarının yapmayı en çok istediği meslek21
- hayatı seviyorum eylemleri21
- sözlük yazarlarının favori haber kanalı8
- utopyalarkralicesi8
- true ile utopyalarkralicesi11
- larisalisa öldü mü12
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf12
- true'nun ölmesi8
- profilinizden karakter analiz ediyorum toplanın16
- sözlükte birbirine yakıştırdığınız yazarlar11
- sözlükteki ruh hastaları24
- true neden evlenemiyor9
- yazarların çektiği çiçek fotoğrafları11
- mantı8
- nervio abla36
- akp belediyesinin 85 milyon liraya konser vermesi12
- en son ne yediniz13
- 1 milyon dolar'a ismet'in tırnaklarını yer misiniz8
- seküler yaşamın faşist bakış açısı15
- larisalisa17
- sabah ereksiyonu olamıyorum11
- yaşı geldiği halde evlenmeyen insan11
- kız kardeşini date'e hazırlayan abi22
- gece dışarıdan gelen hav hav hav sesleri11
- an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı30
- chatgpt ile yazarların görselleri14
- erkeklerin erkeklere taktığı kırıcı lakaplar13
- ellerim bos gonlum hos11
- kürdüm 5000 yıllık tarihim var var mı diyeceğin19
- amerika'nın icat ettiği bir şey söyleyin13
- geceye bir şarkı bırak8
- insan olmaya ceyrek kala23
- doktorların hastalara sevgi göstermemesi8
Kafasına düşen elmaya küfretmek yerine icat çıkarabilen bir kişiliktir.
küçük yaşlarda uçurtmalara merakı olan ve yaptığı uçurtmaların kuyruklarına geceleri fener bağlayıp, halkı panikletmekten hoşnut olan psikopat kişilik.*
1704'te "optik" adlı kitabını yayınlamıştır.
utanan, başkaları karşısında konuşmaktan çekinen, kısaca asosyal bir deha. tenkit edilmekten çok korkardı. bu sebeple bilimin akışını değiştirecek görüşleri ölümünden yıllar sonra açığa çıkabildi.
(bkz: john nash)
(bkz: john nash)
ingiltere' de karizmatik kişiliği ve bilimsel çalışmalarının önemli sonuçları sonucunda sir ünvanı kazanmış, 23 yaşında yerçekimini keşfetmiş, londra' da dev bir heykeli bulunan ünlü fizikçi.
GOOGle'ın bugun hazırladığı açılış sayfası ile doğum günü olduğunu öğrendiğim ünlü fizikçi.
google'da elma düşüren insan.
sözlük için hz. muhammed ve hz. isa'dan daha önemli şahsiyet. hoş artık dini bayramları kutlamayıpta ilginç bir şekilde isaac newton'un doğum gününü kutlayan zall, küçük küçük torunu izlenimi vermiştir.
düzeltme: öyle izlenim yaratan yazarlar var ki aramızda, boklarından enerji ürettikleri kanaatine vardım. sözlüğü bilimle bağdaştırmışlar bir de. ulan sözlük işte, bak sol frame'e, kırmızı külottan kolları kaslı kadın'a kadar başlık var. dostum sen iyi misin?
düzeltme: öyle izlenim yaratan yazarlar var ki aramızda, boklarından enerji ürettikleri kanaatine vardım. sözlüğü bilimle bağdaştırmışlar bir de. ulan sözlük işte, bak sol frame'e, kırmızı külottan kolları kaslı kadın'a kadar başlık var. dostum sen iyi misin?
doğum günü kutlu olsun bilim adamıdır.
zall'ın doğum gününü kutladığı ünlü türk düşünürü..
ishak alaton ile alakası yoktur bu kişinin.
ishak alaton ile alakası yoktur bu kişinin.
sakarlığı sayesinde meşhur olmuş bir ademoğlu. ben de ona özenip kafamda karpuz kırdım ama tek hissettiğim başağrısı oldu, evreka diye ünleyerek çıkmadım duştan. sorun ne anlamadım...
sakarlığı sayesinde "meşhur" olduğu düşünülen insanlığın gelişimde çığır açmış büyük bilim adamı. ajdar mı lan bu meşhur olacak veya olmayaçalışacak. evet anasını satayım, mekaniğin temel prensiplerini de çikita muza benzet bari. sanki, newton sadece kafasına elma düşmesi sonucu yer çekimini bulması "hikayesi"nden ibaret. yoksa mekaniğin temellerini oluşturmamış, diferansiyelde bir çok buluşa imza atmamıştır kendileri.
ulan adam hakkında fazla birşey bilmiyorsunuz bari susun da kemikleri sızlamasın!
ulan adam hakkında fazla birşey bilmiyorsunuz bari susun da kemikleri sızlamasın!
gelmiş geçmiş en büyük fizikçi ve en büyük iki matematikçiden biri.
mühendislik okuyan vatandaşların ilk sınıfta kanka oldukları matematikçi.
benim için hz isa veya hz muhammed'den daha önemli kişi. sözlük için de öyle olması normal, sözlük* duayla değil bilimle çalışıyor çünkü.
doğumgünün kutlu olsun canciş.
edite karşı edit: bilimin birike birike ilerlediğini bilmeyenler bir zahmet fiberoptik kablolara nasıl geldiğimizi öğreniversin. bilgisayarların içinde birer melek yok öyle birbirine data aktaran.
doğumgünün kutlu olsun canciş.
edite karşı edit: bilimin birike birike ilerlediğini bilmeyenler bir zahmet fiberoptik kablolara nasıl geldiğimizi öğreniversin. bilgisayarların içinde birer melek yok öyle birbirine data aktaran.
bilgiye ulaşmak yada onu üretmek önemli değildir. önemli olan onu pazarlamaktır zihniyetinin en parlak örneğidir kendisi.
zira yer çekimi, kütle madde gibi kuramları kendisinden yüz yıl önce söyleyen bir sürü bilim adamının üstüne çıkarak bir elma mizanseniyle konuyu sahiplenmiş, servetiyle vakıflar kurmuştur.
helal olsun. el cebir de adam olsaydı oda mizansen kurusaydı. gemisini yürüten kaptan. tebrik ettik kendisini doğum günü vesilesiyle.
zira yer çekimi, kütle madde gibi kuramları kendisinden yüz yıl önce söyleyen bir sürü bilim adamının üstüne çıkarak bir elma mizanseniyle konuyu sahiplenmiş, servetiyle vakıflar kurmuştur.
helal olsun. el cebir de adam olsaydı oda mizansen kurusaydı. gemisini yürüten kaptan. tebrik ettik kendisini doğum günü vesilesiyle.
sir ünvanına sahiptir kendisi. onun sir isaac newton ruhun şad toprağın bol olsun.
(bkz: oğlak burcu erkeği)
(bkz: oğlak burcu erkeği)
doğum günü çocuğu.
yer çekimi kanunu o olmasa da bulunurdu zaten. en büyük insanlar sıralamasında 5oo'e giremeyecek bir adamın moderesyon tarafından doğum gününün kutlanması çok şaşırtıcı.
bugün doğum günü olan fizikçi. *
bilimadamı olmuş ama....
zamanında elmayı kafaya düşüreceğine gelip manhattan 200 dönüm yer alaydı....
zamanında elmayı kafaya düşüreceğine gelip manhattan 200 dönüm yer alaydı....
güncel Önemli Başlıklar