bugün

kendilerine olan güvenim seneler evvel bosnaya yardım adı altında toplanıp milli görüş e aktarılan paralar yüzünden sıfıra inmişti. filistin işgal altında israil de işgalci konumda buna kimsenin itirazı yok. ortamı gerip "ablukayı delecez" deyip bir devlete meydan okumak hiç da akıllıca değil. sonuna kadar filistin halkının yanındayız ancak yardım yapacaksanız bunu resmi kanalları devreye sokarak yapmalıydınız. gazze de çocukların ölmesinden hamas da sorumludur. işgale direnmek aptal olmayı gerektirmez. hamas siyaset bilmediği için hep seferinde haklıyken haksız durumlara düştü. ben de israil den nefret ediyorum ama kudüs e ziyaret için gitsem istersem vize almak zorundayım bu kadarını bilecek kadar aklım başımda. duygularımız aklımızın önüne geçerse yaptığımız işler de hep yarım yamalak olur.
sitesine de saldırı yapılan insani yardım kuruluşu. ddos saldırısı yüzünden sitesi açılmıyor.
akp'nin kan merkezi israil'in, bu kez de görevini başarı ile ifa etmesine vesile olmuş vakıf. sayelerinde iki ülke arasında tam da akp'nin oy kaybında yakaladığı ivmeyi terse döndürecek şiddette bir kriz patlak verdi.

(bkz: gıda bankacılığı)
--spoiler--
sitelerimiz yoğun dos saldırısı altında olduğu için ihh.org.tr adresine ulaşılamıyor. bizi ihhvakfi.org ve ihhvakfi.com adreslerinden takip edebilirsiniz

israil'in saldiri girişimine ihh basin açiklamasi

insan hakları mahkemesinin yakın zamanda açıklamış olduğu "insanlık suçu işleyenler" arasında israil'inde olduğu halde, hiçbir şekilde israil aleyhine bir müdahalenin yapılmadığı açıklamanın ardından kısa bir süre sonra, yola çıkan insani yadım gemilerinin bu sabah saatlerinde saldırıya uğraması sonucu ihh istanbul ana merkezde basın açıklaması düzenlendi.

yapılan basın açıklamasında konuşma yapan ihh genel başkan yardımcısı yavuz dede" avrupa insan hakları savunucularının ve kuruluşlarının söylemlerinin yalan olduğu, atina ve isveçlilerin büyükelçiliklerini geri çektiği, gemide bulunan vatandaşlarına sahip çıkmadığını ve geri adım attığını belirterek vatandaşlarına sahip çıkması gerektiği yönünde çağrıda bulundu.

hiçbir hak ve hukuk tanımayan israil için ve kendilerini demokrasi aşığı olarak tanıtan ülkelerin kazip bir duruma düştüklerini söyleyen yavuz dede; gerek israil, gerekse arap basınının yapmış olduğu haberlerin gerçeklik oranının zayıf olduğunu ve ilgili haberlerin ihh genel merkez tarafından takip edilmesini söyledi.

bununla birlikte başkan yardımcısının yapmış olduğu açıklamanın sonunda, israilin gemilere daha öncede yaptığı gibi bilerek bizzat silah ve ve suç unsuru aletler bırakabileceğini ve dünya'ya koz olarak kullanabileceğini, bizlerin ise hiçbir surette dezenformasyon girişimlerine kanmamamızın gerektiği yönünde uyarıda bulundu.

başkan yardımcısının ardından konuşma yapan vakit gazetesi yazarı araştırmacı - yazar abdurrahman dilipak, uluslararsı girişimlerin derhal harekete geçmeleri gerektiği, türkiyede filistin dostlarının ve siviltoplum kuruluşlarıyla türk meclisinin acil siyasi girişimlerde bulunarak, türkiye'den siyonist israil diplomatların sınırdışı edilerek çıkarılmaları gerektiği ve şehitlerimizin ailelerine iade edilinceye dek tüm yurt genelinde, bu protesto ve eylemlerin herne şekilde olursa olsun son sürat devam etmesi gerektiğini vurguladı. başbakan vekili bülent arınç'ında telefon açarak başsağlığında bulunduğu, sondurumu hassas bir şekilde takip edeceklerini ve yapılması gerekenler noktasında harekete geçeceklerini söylediği açıklandı. saldırıya uğrayan geminin özellikle türk gemisi olduğu, ve diğer gemilerin israil askerleri tarafından ele geçirildiği , yaralananların kelepçeli bir şekilde hastaneye götürüldüklerine dair görüntüler mevcut. şuan ise sözkonusu geminin "mavi marmara" olduğu söylenerek son gelişmelein takip edildiği belirtildi.

saldırıya uğrayan gemilerin bulundukları noktanın israilin sınırı dışında olduğu, aksine uluslararsı sınır dahilinde bulunduğu vurgulanarak girişimin apaçık saldırı olduğu açıklandı. böyle bir girişimin uluslararası hak ve hukuk nezdinde savaş atılımı olduğuda yapılan açıklamalar arasında.

özgürder ve mazlumderden'de katılımcıların konuşma yaptığı basın açıklaması, taksim meydanında saat 12.30 'da gerçekleştirilecek olan basın açıklamsına intikal etmek üzere son buldu.
--spoiler--
bundan birkaç ay önce haitiye yardım gönderirken kahraman ilan edilen fakat bazı arkadaşlarca filistine yardım ediyor diye eleştirilen kuruluş.
ona yapılan saldırı beni rahatsız etmemektedir hükümeti etmelidir** ve gerekenler yapılıyo da. şahsım adına büyütülücek bir durum yok ortada.
götüne güvenemeyerek evinde oturan klavye delikanlılarının eleştirmemesi gereken dernek. merak etme adamlar da gayet iyi biliyordu israil'in insanlıktan nasibini almamış kana susamış şerefsiz bir ordusu olduğunu. ama orada abluka altında yaşama savaşı veren insanlara yardım götürmek, bunu yaparken de ablukayı kırmak adına ses getirecek protestolar yaparak dünya kamuoyunun dikkatini oraya çekmek adına ölümü bile göze aldılar. malesef olay bitebilecek en kötü şekilde bitti. dünya bir kez daha gördü israil'in ne mal olduğunu. umulur ki bir şeyler yapılır artık uluslararası platformda. ayrıca gazze israil toprağı mı ki oraya giden yardıma karışıyorlar? hem de insani yardıma. hem de uluslararası sularda..

(bkz: bambaşkaymışsınız)
web sitesi saldırı olduğu için açılmamaktadır. aşağıdaki adreslerden ulaşılabilir :

http://ihhvakfi.com/
http://ihhvakfi.org/
gerizekalı atsızcı faşitlerin yemeden içmeden bok attıkları dernektir.

kara suları ihlali vs. bıdı bıdı öten denyolar şuna baksın;

(bkz: 72 mil)
(bkz: rotamız arabistan yükümüz darağacı)
(bkz: mavi marmara)
insani yardımın islami yardım kisvesine bürünmesine neden olan dernektir. evet amaçları niyetleri ve tüzükleri yardımolan hiç bir dernek zararlı değildir ama bazı konuların çok ince hesaplanarak uygulanması gerektiği konusunda yetersizlikleri vardır. anlamadığım o mavi marmara gemisinde neden 1 yaşında çocuk ve 70 yaşında insanların olduğudur. sonuçta yardım amaçlı bir seyahat olduğunu söyleyenbir dernek buna nasıl izin verebilmiştir?
bir insani yardım vakfının bu denli şov yapma yeteneği olduğunu bize göstermiş olan vakıf. şimdi çıkarlar yok şov değil, yok aç insanlar için gittik. o aç insanları o kadar düşünüyorsanız e yapar eder o yardımların ulaşması için çaba gösterirdiniz, israile kamikaze yapmazdınız.
sancaklarına çektikleri türk ve osmanlı bayraklarıyla mazlum gazzeye yardım gemileri gönderen, osmanlı torunu olmaya yaraşır cesarete imza atan ve mensuplarının siyonist zalimlerden korkmadan başı dik esir düşen ve şehadete kavuşan yardım kuruluşu.

(bkz: insani yardım vakfı)
"yardım yaparken sağ elinizin yaptığı yardımı sol eliniz bilmesin" şeklindeki peygamberimizin hadisini, sanki peygamber öyle dememiş de tam tersi olan "yaptığınız yardımı sağır sultan bile duysun" demiş gibi davranan dernek, yardım kuruluşu, yada her ne deniyorsa.

böyle cümbür cemaat, bağıra çağıra, şov yapa yapa yardıma giderseniz elin psikopatı böyle tepenize biner işte.

edit: sakın israil in yaptığını onayladığımı zannetmeyin, bu entrymde (bkz: #8222637) her iki tarafa da diyeceğimi dedim.
mantıklı davranmayıp türkiyeyi zor duruma düşüren dernek.*
(bkz: suleyman mercumek)
hakkaten çok insani yardımları da olmuştu bir zamanlar...
islamın temel emirlerinden bir tanesi üzerinde faaliyetlerini sürdüren bir sivil toplum kuruluşudur. islamın yaşandığı tüm coğrafyalarda faaliyet göstermektedirler. hiçbir islam coğrafyası dünya üzerinde rahat bırakılmadığı için buralara girebilmek adına tüm siyasi iş birliğini de kullanmak durumundadır bu vakıf. atatürkçü düşünce derneği nasıl chp'nin at koşturduğu bir platform ise ihh'da akp'nin ortak çabaları ile işlerini yürütebilmektedir.

bir müslümanın canı yandığında diğer müslüman kardeşi yanında olmak durumundadır. tüm müslümanlar ne yazık ki bu samimi duruşu sergileyemeseler de ihh bunu başarmış ve tüm dünyaya göstermiştir.
http://www.ntvmsnbc.com/id/25099830/

haberde dediği şudur açıkça; konvoy yola çıkmadan önce, ambargonun sebebi olan hamasın rehin 3 yıldır rehine olarak tuttuğu israilli asker Gilad Şalit'in babası bunlara geliyor ve yazdığı mektubu 3 yıldır görmediği çocuğuna götürmeleri karşılığında israil ambargo için konuşacağını söylüyor.

bizim "insani" yardımcılar bunu kabul etmiyorlar. çünkü zaten insani yardım için değil, provokasyon için gidiyorlar. amaçlarına da ulaştılar, eğer hala amaçlarının o yardımı oraya ulaştırmak olduğunu sanacak kadar aptal iseniz o zaman başaramadılar diyebilirsiniz.

içi boş her siyasi aktivizmin kendi içindeki referasnlarının eklektik olmaması sonucunda duygusal ve spekülatif kararlar vermeleri elbette normaldir. ama bu yanlış karar alma mekanizamsının sürekli çalışarak sonuçları bu noktaya getirmesi de elbette aptallıktır. onun ötesinde zaten insani de değiller.
http://www.radikal.com.tr...06.2010&CategoryID=77
sitesi saldırı alan yardım kuruluşu.
sitesi saldırı falan almamaktadır, almamıştır da.

gündüz de çalışıyordu.

index.html dosyasına 3-5 satır yazıp, ftpye atınca otomatik onu gösterir. onu gösterebiliyorsa da dos attack yapılmıyordur. dos attack basitçe, denial of service kısaltması olup sitenin kaldırabileceğinden fazla bağlantı yapılması ile yapılır. bandwith dolunca da site kimseye yanıt veremez ulaşılamaz olur.

domain yönlendirmesi yapılarak saldırı bitene kadar idare edilebilir server değişebilri bu arada ise hizmetiniz durmuş olur.

bugün sayfalarına bize saldırıyorlar yalanını yazdıklarında bile sayfa yine de kendi gerçek ve verili olan domainleri üzerinde idi. yani saldırı varsa açılmaması gereken, başka yere taşındı ise de açılması gereken. yani size dos yapılıyor ise, hiç sayfa açılmaz. açılıyor ise ddos yapılmıyordur.

bir html sayfasına yazdığınız "sayfamıza saldırıyorlar" notunu bile açamazsınız dos attack var ise.

yani hala ve ısrarla bize saldırıyorlar ayağından prim yapmaya çalışan haysiyetsizlerdir. hala gerginlik yaratmaya çalışıyorlar.
kendi malı olan mavi marmara gemisi'ne komor adaları bayrağı çeken, lakin onu türk bayrakları ile donatıp israil'e gönderen, savaş çıkarma örgütü...
bazı monşer müridlerinin pek bir gıcığına giden farklı din ve ülkelerden aktivistleri mazlum filistin için,insanlığın haysiyet şeref ve namusu için harekete geçiren cesaret abidesi kuruluş. ihh muhafazakar değil, sol menşeli olsaydıda aynı cümleleri kurardım. zira o gemide dinle alakası olmayanda vardı hıristiyan din adamıda vardı hepsini ayrı ayrı takdir etmemek,cesaretlerine selam durmamak mümkün değil.
kökten dincilerin kökünden tutup yalamadıkları, sürekli iftira attığımız yardım kuruluşu.

--spoiler--

gemide küçük bir çocuk varmış, ölüm tehlikesi varmış filan, bunlarda tamamen bizim uydurmamız.

sütde leke var ihh de asla!
--spoiler--
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar