bugün

Kapatılsın.
ruhban üretirler. hemen kapatılsın.
kapatılması gereken okullar topluluğu.
voleybol maçı varken eşofmanımı unutup voleybol şortuyla gitmiştim. dorun şu ki maçın olduğu yer imam hatipti ve erkekler öküzdü. net abi öküzler.
Nasa son yaptığı açıklamaya göre uzaylılar kendilerine bir mesaj yollamışlar.
Görüntüde uzaylılar, amaçlarının dünyaya gelip imam hatipleri kapatmak olduğunu söylüyorlar.
kapatılması gereken eğitim kurumudur. ne silke yaradığı bilinmemektedir. bu okuldan çıkıpta ülkeye faydalı bir silkim yapan görülmemiştir. beyinsiz mallar ordusu yetiştirilir. çocuğunuzu ilk 6 ay eşşek sütüyle besleseniz çok daha iyidir. hatta menejit geçirirken aynı anda havale geçirse ve bu sırada beşikten kafasının üstüne 5 metreden düşse beynine bu kadar zarar almaz.
görsel
türkiye'nin gözbebeği, bizi aydınlık yarına taşıyacak insanlar.
basma kalıp kafa atölyesi. kafatsına dökülen beton sayesinde kafa donar kalır.
Dilimizde bilinen bir cümle içinde kullanılır. 20 yıl içinde kalıplaşmış söz öbeği olacaktır.
Herkesin kendi seçimi isteyen imamhatipte okur isteyen başka bi lisede.Kapatılsın kapatılmasın beni hiç etkilemez
Birilerine batmış..
Kapatılacak olan gerici eğitim eylemi.

Başlık, @18 entry ve nick uyumu.
Niceliği artınca niteliği düşen okullar.
(bkz: imam hatiplere sınavsız anadolu lisesi hakkı)
Bu kodumun beyinsizleri iyi bolumler okusun diye bircok ogrencinin hayatlariyla oynuyorlar amk. Hangi sinav sistemini getireceklerse getirsinler bu kodumun asalaklarından bir sikim olmaz!
Eğitimi çok zordur eskiden daha az ve daha seçici idi böylelikle daha çalışkan öğrenciler giderdi şimdilerde heryere açıldı ve endüstri meslekden daha kötü öğrenci tipleri mevcut.
hümeyra pas versene.
+ al ayşecim
ben sümeyye aq.
görsel
Bu ne amk yüzük tayfları gibi.
Islah edilmesi gereken okullardır.Okul değil resmen siyaset yeri.
Köy enstitüleri kapatıldıktan hemen sonra açılmışlardır
Amaç Türk eğitim sistemini çökertmek
Ve başarılı da oldular.