bugün

inanılmaz derecede yakışıklı ve komik olurlar ayrıca doğuştan adonisleri falan olur.en kısaa 1.80 dir.
laf cambazı olurlar aman diyim kızlar uzak durun bunlardan öyle her kız kaldıramaz bu adamları terazilerle olur bu dengesizin dilinden anca onlar anlar.
Yalancıdır, aman dikkat diyim, burcunda bile yalan söyluyomus.
Zeki, çevik ve ahlâklıdırlar.

(bkz: kuyruk yagi)
benimdir. laf atmayın ikizler burcuna iki kafalı diye o iki kafayı götünüze sokarım.
Gerçekten tuhaf yaratıklar.
Yani sıradışı tekliflerin adamı bunlar bi kıza ben eski sevgilimi unutayim sonra seni biri kapmazsa 3 ay sonra görüşelim diyebilecek başka hangi erkek vardır? Bunların köküne kibrit suyu dökeceksiniz ki insanlığa faydaniz olsun çoğalmasin bunlar lütfen.
Allah belasını vermiştir insallah diye dua edilen.
gaydırıguppak cemile onun yanında asil kalır.
(bkz: ben)
(bkz: şizofren) sanki diğer burçlar çok matah gibi.
Benim de aralarında bulunduğum burçtur.

Çok laf atmışlar yahu. O kadar da değil hani.
Manyaktirlar.
kesinlikle ayrıcalıktır. diğer burçtan olanlar bir kere şükrediyorsa Allah'a, ikizler burcu erkeği on defa şükretmelidir.
tabi kötü yanları da diğer burçlara göre kötüdür. bayağı kötü hem de.
bu yüzden optimist bir ikizler erkeği çok iyi işler başarabilir derim.
Sene 2014 olmuşken hala bir kişinin annesi ve babasının ne zaman seviştiğine gore karakter oluştuğunu sanan insanları gösterirler.

Zaten eğitim, yetiştirilme şekli vs hiç önemli değil amk ikizlersen bitti.
olum ikizler burcu olanları acayip seviyorum ya.ikizimmiş gibi. tamam vurmayın aq!
Biraz yalancılar ama seviyorum. Yay burcuyum ya anlaşıyoruz. Ben yalanlarını anlamamıs gibi yapıyorum.
Bir ikizler burcu olaraktan sevmediğim erkeklerdir.
Yalancı,egoist ve bencil olurlar.
Millete yaranmak için yapmıycakları şey yoktur bunların.
Arkadaş grubundada en yalakacı kişiler bunlardır.

Edit:ikizler burcu kadınıyım.

Geç gelen edit:sadece günlük burçlar yalandır.genel karakterist özellikler barındıran özellikleri gerçektir.burçların gerçek olduğu coğrafya dersinde bile hocalar tarafından doğrulanır.götünüzden element uydurmayın.
yıllardır şuraya yazılanları okuyorum. ikizler burcu erkeğiyim. okuyorum ve ulan ne şerefsizmişim, ne karaktersizmişim diyorum. polisi arayıp kendimi ihbar edesim geliyor. sayın ofisır lütfen beni kodese tıkın, bu güzel toplumda ben bu karakterimle yaşamayı haketmiyorum diyeceğim.
lafı dolandırmayacağım artık. bakın kızlar yıl 2015 oluyor. üç beş tane ikizler burcu tanıyıp, sevmeyip bok atmayın. sadece ikizlere değil hiçbir burca bunu yapmayın. mal mısınız gerçekten? aynı kafa iki üç sevdiği insan da mesela kova burcu çıksın. yaa kova burcu harika, ben kova burcu erkeği ile evlenmeliyim hihihi yapıyor. sonra iki tane cengiz tanıyor mesela. gidiyor cengiz'den olmaz, cengizler şöyledir böyledir. bakın gerçekten gerizekalı iseniz bile belli etmeyin. isme göre, burca göre karakter olur mu?
biyoloji falan bilir misiniz kalıtsal özellikler vardır hani? anneden babadan geçen özellikler vardır. sosyoloji bilir misiniz kişinin karakteri yaşadıklarına, onu büyütenlere, tanıdığı insanlara göre de gelişir hani? herkesin farklı beyni vardır farklı kişiliği vardır. sırf haziranda doğdu diye tüm bu insanların aynı olma fikri gerçekten beyninizde oluşabiliyor ya ben o beyninizin kalemtraş kadar bile çalışabildiğine inanmıyorum. cidden bakın ben ikizlerim diye değil, başka burçlara da yapmayın şunu. 7 milyar bölü 12= yaklaşık 600 milyon insan aynı burçtan diye aynı karakterde olmaz. 3 tane sevmediğiniz kişi aynı burç çıktı diye kendinizi lütfen bu kadar gerizekalı konumuna getirmeyin.
bir de bana herkes dürüst, herkes mantıklı, karakterli. ikizler boktanmış.
burçları iplemeyenler için önemsiz olandır.
her ihtimale karşı uzak durulması gereken burçtur. sinir kat sayınızla oynar ve dengesizliğiyle psikolojinizi bozar.
eger burclar insani gercekten etkiliyosa anama babama yaziklar olsun. biraz daha sabretselerdi de baska bi burc olarak dogsaydim. ya da biraz erken davransalardi. utanmadan bi de soyluyo sen karpuz zamani dogdun diye ama kizamiyosun iste ana sonucta.
en uyumlu olduğu burç boğa olan burçtur.
en pislik burçtur efenim.
"kadınların efendi erkek yerine piç erkek tercihi" nde bahsi geçen piç erkek.
karşıma çıkmasını asla tercih etmediğim kavgacı, sinirli, ukala, kendini tanrı sanan burçlardır. karşılaşıldığında; uzaklaşılması önerilir.