bugün

murat cemcir'in kelimenin tam anlamı ile döktürdüğü efsane bölüm olmuş. aşkın'a asrın kazığını attı ama sanırım çok yakında pişman olacak, ayrıca sırf bu bölüm değil her bölüm boomcu onur'a gülmekten gözümden yaş geliyor. isyanına kurban la onur.
Neredeyse en efsane bölüm bu diyordum ki, meslek hikayeleri için meslek mağdurlarına selam çaktınız anladıkta, o kadar iyi gidiyordu ki resmen hız kesti dizi
an itibariyle üsküdara giderkenin müziğiyle kapanış yapmış olan dizidir.
--spoiler--
ay büşra hiç olmamış ya la.
--spoiler--
çok güzel bölüm olmuş ellerinize sağlık.
salih abi'nin havar komşular havarlarını her hafta duymak istediğimiz dizi.
artık aşkın düşünsün.
Bu saate konmamali bu guzellik.
--spoiler--

evveliyatını sikeyim.

--spoiler--
büşra pekin'in girişinin ardından boka sarmasa diye bir sürü adamı düşündüren dizidir. ulan o sarı kız girseydi keşke, büşra pekin ney lan?
olm napıyosunuz lan siz.

yemin ediyorum, muhteşem bitip, dizi başladığından beri,

ahahahahahahhahahahahahahah vaziyetindeyim.

leeeen.

hangi birini yazalım,

--spoiler--
kayıp fragmanlarına hiç girmiyorum, bi öldük, geri geldik.

halenin dam üstünde saksağan hallerine mi ölseydik.

ahmetin ilan-ı aşkına, bapshane lafına, bapstır git lafına mı ölseydik,

murat cemcir'in oynadığı bütün karakterlerin odaya sükun etmesiyle karnımda dolaşan kelebeklere mi ölseydim, ( ben şahsen) ( bu arada oğuz, ayrıca özlemişiz. )

murat'ın aşkına verdiği tarihi ayarın ardından oynadığı ankara havasına mı ölseydik,

sadi'nin taklitlerine mi ölseydiik, salih abinin kendini tokatlamasına mı ölseydik,

kasiyer mevzularına mı ıkınsaydık,

--spoiler--

yani ben her yerine öldüm de,

harika bölüm ettiler. şerrefsizim ettiler..

eğer daha üzerine çıkabilirlerse, gülerken midemi ağzımdan çıkarabilirler, o derece iddialıyım.
son bölümü çok saçmaydı. her kafadan bir ses sürekli fıtı fıtılar falan. beğenmedim.
tek kelime ile söylersek ''efsane'' bir bölüm.
--spoiler--
şahane gidiyordu ama büşra hiç olmadı be.
ayrıca murat cemcir; seni ben her yerinden öperim lan.
--spoiler--
14. bölümde türk televizyon (dünya diyeceğim de orada ki durumu bilmiyorum) tarihinin en mükemmel ayarı verilmiştir. böyle bir gönderme daha önce yapılmadı. teşekkürler selçuk aydemir.

--spoiler--
"çocuk ne oldu, o hangi dini tutuyor?"
--spoiler--

anlayana.

(bkz: müthişsiniz beyler)
bi ara rüya gördüklerini zannettiğim böiümdür.

--spoiler--
gerçekmiş ya la
--spoiler--
senaristinin bu hafta aşık olduğu dizi, adam bu hafta aşka gelmiş belli. ben öldü sandım o ayrı, bir diziye bu kadar yorumu bir aşk-ı memnu'da gördü bu sözlük.
Ahmet kuralin feridenin arabasina atlayip da yuvarlanip oldugunde kendi bicagini kendi karnina koydugu dizidir. Ne acaip adamlarmissiniz amk.
her çarşamba 23:15'te star tv'de gönüller fetheden dizi.
14. bölüm enstantaneleri süper; öncelikle muratın yolu esprisi yardı resmen. o nasıl bir gönderme arkadaşım?
salih abi sen ne yedin de hayal gücün bu kadar kuvvetli senin ya? yirim seni yirim ben.
ahmet dedi ya la sonunda. ama o resim çizme sahnesi, feridenin ahmetin itirafına karşılık '' deli kıza cilve yap demişler kalkmış halının ortasına s.çmış '' lafı yardıııı. zavallı ahmette köpek yavrusu gibi mızlayıp, ezim ezim ezildi ya la, kıyamam. sonunda marşa basarak ferideyi yanaktan öpüşü, kıyamadım ya la diyişi tam alkışlık. sizi seviyorum ben yaa devam devam, aynen devam... *
http://www.dizibe.net/isl...izle-26-eylul-2012.html/3 bunu bulabildim. *
--spoiler--
Resim dersindeyken ninja kaplumbağa bile çizemezdim.
Şimdi renk renk boyalar aldım. içimde bir çizme isteği,
Belki hayallerimi gerçeğe dönüştürme hissi.
Bilemiyorum Feride.
Bir kız çiziyorum resmin orta yerine,
Bembeyaz bir önlük giydiriyorum ona,
Öyle de yakışıyor ki haspama,
Elini kimsenin eline değdirtmiyorum.
Yollarına papatyalar çiziyorum o kızın,
Ayaklarına dikenler bile batmasın diye,
Peki ben bu kızın yanına, bir de her şeyini paylaşabileceği birini çizsem,
Ne dersin Feride?
Ben bir Ahmet çizsem bu kızın yanına,
Biliyorum ki Ahmet'i çizersem,
Resimdeki bütün papatyaları koparıp taç yapacak kıza.
Beklemediğin yerden geldi di mi soru?
Biliyorum biz arkadaşız, beraber büyüdük...de.
Ben hep senli rüyalar görüyorum Feride,
Senli şarkılar söylüyorum, senli cümleler kuruyorum, her yanımda sen varsın.
Sen benim en zorlu sınavlarımda aşağıdaki boşluğa en uygun kelimemmişsin meğer de ben farkında değilmişim.
Sana yakınken sensiz olmaktansa, senden uzak sensiz olmak daha az acı verir belki...

(Ne diyorsun Ahmet?)

Seni seviyorum diyorum Feride.
Aylardır seni her gördüğüm de sana her baktığımda, seninle her konuştuğumda, seni seviyorum diyorum,
Lisan-ı haliyle...
--spoiler--

14. bölümden unutulmazlara giren dizi.
mimiklerine yandığımızın dizisidir.
murat cemcir'in adeta döktürdüğü bölüm olmuştur 14.bölüm itibariyle. Resmen oyuncuları koşup kucaklayasın doğuyor la böyle bir sıcaklık böyle bir yakınlık..
14.bölüm büşra pekin'in renk kattığı bölüm olmuştur
muratın aşkına ayarı verdikten sonra tipi kes demesiyle gülmekten halıya sıçırtmıştır.
ayrıca boomcu onur çok bombaydı.

bu bölüm en iyi bölümlerinden biriydi şeksiz şüphesiz.
feride nin bir anda tava gelmesiyle hayalkırıklığı yaratan dizi.
hani oradan realist takılıyorlardı. kardeş gözüyle bakıyordu falan. bir anda nasıl sevgili oldularda yatak muhabbetine girdiler? saçma olmuş. evet komedi de mantık arıyorum zira insan ilişkileri gerçekçiydi şu ana dek.

onun dışında güzel bölümdü. kayıp dizisi de şaka maka kullanılan pastel rengi ile gayet iyi olmuştur.
"ince uçlu şarj mı kaldı " diyen yaralı gence de ayrıca selam olsun. hoş olmuş.