bugün
- iki nişan atmış a101 kasiyeri 35 yaşında mizgin16
- sigara içen insan aptaldır22
- yazarların en çok sevdiği aylar21
- bamya seven erkek19
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları16
- müslüman diye hamas'ı savunmak17
- skoda9
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey8
- manyak olmaya karar verdim10
- anın görüntüsü13
- sözlük çirkinlerinin fotoğrafları12
- filistin meselesi bizim milli meselemizdir19
- işten çıkmaya 1 5 saat kalması8
- erkek olana kadar çocuk yapmak13
- bu tiple kaç sözlük hatununu yatağa atarım11
- nerede o eski yazarlar19
- boyu 1 47 olup gazabımdan kork yazmak11
- 10 milyon dolar verseler dinini değiştirir misin12
- hatuna artistlik için öküz gibi içip kusmak10
- eskiamaeksikbiri20
- realite manipülasyonu15
- mel mel vs eylulsabahi41
- kanka olmak istediğiniz yazarlar12
- 10 kasım 2024 fenerbahçe sivasspor maçı34
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur9
- sözlükteki kanka lobisi25
- özgür suriye ordusu10
- anal seks yapmayan hatunu kınamak14
- berber fiyatlarındaki fahiş artış8
- sari renkli seker15
- mel mel bakan gibson vs masklavi14
- karnabahar sevmeyen erkek10
- mel mel bakan gibsonn8
- hem seks hem hastalıkta söylenecek söz23
- almanya'dan türkiye'ye mülteci akını ihtimali10
- yazarların bugunkü mutluluk sebebi11
- belediye konserleri yasaklansın12
- ilk türk yapay zeka robotu sezai11
- victor osimhen21
- serdar ortaç ve m ali erbil'in gözaltına alınması21
- kakalı başlık açan yazara yapılması gerekenler9
- makarnayı bir üst noktaya taşıyan küçük detaylar19
- ilahiyat10
- 5 milyon memur 15 milyon emekli13
- sözlükte geceleri çok tehlikeli tipler olması11
- otobüste yanınızda oturan kadının uyuklaması16
- arkadaşlar yarın iş var farkında mısınız13
- topuklu ayakkabı ile araba kullanan kadın16
- öğretmen bayan ile evli olmak12
- yazarların üniversite son sınıfta yaşadıkları11
hoşlanılan ilgi duyulan bir kız vardır o da size ilgili ve alakalıdır hafiften umutlanıyorsunuz olabilme ihtimallerine göre hayaller kuruyorsunuzdur. osırada oturmuş çayınızı içiyorusunuzdur yada başka bir uğraşla hayatınıza devam ediyorsunuzdur .sonra kafanızı bir kaldırısınız hoşlanılan kız bir erkekle kol kola geliordur bir daha bakarsınız ama nafile hala kol koladır ve sizi gördüğü halde yeni sevgiliyi kıllandırmamak için size selam bile vermez ve dumur olursunuz hayaleriniz yıklır olduğunuz yere çivi gibi çakılır kalırsınız tüm umutlar içinizde patlar.
kalede kaleci var diye şut çekmiyecekmiyiz inanışcılarına göre çokta vahim olmayan bir durumdur. ancak bir gönülde iki aşk olmaz inanışcılarına göre umutların tüketilmesine sebeptir.
kendini alkole vermek için iyi bir sebep.
bu bana yapılır mı be cümlesinin dudaklarınızdan dökülmesini sağlar.
Sigara yakma nedenidir.
kol gibi girer...
insanın umutsuzluğun içine düştüğü andır. önce siz davranmışsınızdır ama öne geçen o kişi olmuştur. etkilemiştir kızı ve koluna takıp gezdiriyordur. sizde arkasından bakıyorsunuzdur. şaşırarak, üzülerek. sorguluyosunuzdur kendinizi "ben bu kadar severken neden o?" diye. arkadaşlarınız gelip omzunuza vuruyordur "boşver üzülme dostum" diye. ama nafile. içinize bir ateş düşmüştür. eve gidersiniz. içmiyorsanız bile bir sigara yakarsınız. müslüm'ün sesi cengiz'in sesi tatlıdır o akşam. ve başlarsınız arkadaşınızın kafasını ütülemeye. günlerce, haftalarca. ama değişen bir şey yoktur. kaybetmişsinizdir. o artık sizin değildir ve olmayacaktır. sonra üzülmenin anlamsız olduğunu anlarsınız. o bana bunu yaptıysa ben de onun ırkından hıncımı alırım dersiniz. artık daha rahatsınızdır, daha özgürsünüzdür. hedefiniz bellidir. can yakıcaksınızdır ama olsundur. hedeften şaşma belirtilerinde kol kola görüntüler gelir gözlerinizin önüne. daha çok hiddetlenirsiniz. daha çok bilenirsiniz. ve o an geldikten sonra artık zafer sizindir. en son nokta eskiden sevdiğiniz kızdır. bir sabah yanınızda uzanmış olan kız o eskiden gözüne bile bakmaya kıyamadığınız kızdır. ondan sonra da hayat kaldığı yerden devam eder. derken bir rakı dublesinde düşünürsünüz. "o gün onları kol kola görmek bana neler yaptırdı! halbuki sevgime karşılık verseydin ne olurdu?" diye. ve bir kahkaha ile son duble fondip yapılır. sonrası iyilik sağlık. *
Daha vahimi de mevcuttur. Bizzat yaşıyorum.
(bkz: hoşlanılan kızı kaç gündür görememek)
(bkz: hoşlanılan kızı kaç gündür görememek)
alternatif senaryolar düşünüldüğünde şükretmek için yeterli sebeptir.
kızın senden hoşlanmadığına delalettir.
hoşlanırsın sadece, görürsün o erkeği "ulan adama bak ya bunun neresini sevmiş bu kız" dersin, daha fazla düşünürsen, "benim ne eksiğim var bu heriften lan" dersin. eğer hoşlanmadan biraz öteyse durumun, kederlenirsin, hüzünlenirsin, uzun bir zaman acı çekersin, "yapacak bişe yok koç" hayatın gerçekleri bunlar. zaten ne yapıcam abi? yok dinle bak, kızın karşısına geçersin söylersin en iyi ihtimal "ben senden hoşlanmıyorum, başkası var der" en kötüsü ise: "erkek arkadaşı duyar" hır gür çıkar. değmez be koç, uğraşma hiç, hayatını yaşa, bak o nasıl yaşıyor, keyfine bakıyor, bu da böyle.
"su akar kumu kalır".
hoşlanırsın sadece, görürsün o erkeği "ulan adama bak ya bunun neresini sevmiş bu kız" dersin, daha fazla düşünürsen, "benim ne eksiğim var bu heriften lan" dersin. eğer hoşlanmadan biraz öteyse durumun, kederlenirsin, hüzünlenirsin, uzun bir zaman acı çekersin, "yapacak bişe yok koç" hayatın gerçekleri bunlar. zaten ne yapıcam abi? yok dinle bak, kızın karşısına geçersin söylersin en iyi ihtimal "ben senden hoşlanmıyorum, başkası var der" en kötüsü ise: "erkek arkadaşı duyar" hır gür çıkar. değmez be koç, uğraşma hiç, hayatını yaşa, bak o nasıl yaşıyor, keyfine bakıyor, bu da böyle.
"su akar kumu kalır".
her kol kola gezenin sevgili olduğunu sanan kişi serzenişidir. eskiden benim de kız arkadaşlarım koluma girerdi ama hiçbiriyle sevgili olmadık , hatta öyle bişeyi düşünmedik bile. kol kola gördüğünüz kişi kızın samimi olduğu, güvendiği bir arkadaşı olabilir. he elele görürseniz o zaman sızlanın, ağlayın. açın bir büyük devirin.
fazla kafaya takılmaması gereken davranıştır. sonuçta hayat devam ediyordur.
(bkz: dertliyim sözlük)
ya hayal kırıklığı,depresyon sebebi,ya da aman elimi sallasam ellisi denesi bir durumdur.
Emin olmak için mesaj atılır nerdeydin kimleydin diye. Mekan doğrudur ama kızlarlaydım der. Vay rospu dersin bi daha ona güvenmezsin.
Valla iş çıkışı arkadaşın arabayla giderken bir kere gördüm insanın göğsü sıkışıyor birader ama acısı zamanla azalıyo, güzel bir türkü denk geldiği zaman hatırlatıp ağlatır.
güncel Önemli Başlıklar