bugün

bu kelime çoğu zaman, evimin kapısında bulunan paspasın üstünde yazacak kadarda sahtedir.
Ayak var dediler geldik.

Cehennemde wifi çekmiyor da biraz sıkıntıl.
hoşbuldum. faydalı ve kaliteli zaman dilimlerinde karşılaşmak üzere sayın sözlük.
Gelinince karsidan soylenen ilk sozdur. Bulmasan bile hosbuldum diye karsilik verme mecburiyeti vardir
Hoş bulduk diye cevap verilmesi gerekir. Kimisine söylersin odun gibi geçer gider yaa en gıcık olduğum şey.
uludağa sözlüğe üye olduğunuzda otomatik olarak yönlendirildiğiniz başlık güzel bir hoşbulduk mesajıyla çaylak olarak sıra beklemeden yazarlığa geçiriyormuşsunuz.
hoşbulduk.

güzel bilgiler paylaşma ve faydalanma açısından umarım bir katkımız olur.
hoş gördük ....................................
inşaallah hoş gelmişimdir. Sözlük aleminde yeniyim. Eskiyecek miyim zaman gösterecek.
Lan Fikret Amca'ya pipiyi göstersene pezevenk!, diye devam edendir

Hiç samimi bir cümle olmuyor ya, sevemiyorum ben şunu.
Sonradan gelen en az iki kişiye, gelinen yerde bulunanın yada bulunanların söylediği tek sözcüklü bir cümle.
sözlüğe "hoşbuldum" deme fırsatı sunmuştur.

(bkz: teşekkürler uludağ)
alm. wilkommen ing. welcome işte bide hande yener şarkısı
hoşbulduk demek istediğim ama 40 karakterden daha kısa entry giremezmişiz tişikkirler.
Denildiğinde hoş bulduk diye cevap verildiği sanılan kelime.
üyelik aktive edilince otomatikman buraya geldim. ister istemez hoş buldum dedim içimden. inşallah hoş buluruz.
bir mekana gelmekle elde edilen rütbenin yüze okunması demektir.
böyle rütbe mi olur demeyin, ortama giriş çıkışlar bir hep bir umudun basamaklarıdır. gelen yeni bir haberle, nesneyle, sevgiyle vs. gelmiştir, giden de hoş dönüşleri olması umuduyla gönderilmiştir.
bu yüzden hoş geldin diyeninin olması bir insan için hiç de azımsanmayacak bir rütbedir.
Hos bulduk efendim .Bu icten hosgeldinler icin sonsuz tesekkurler hayatta hos gelmek ve hos bulmak ne guzeldir anlayanaa tabi
hoş bulduk efendim. hz muhammed'e biri hoş geldin derse hoş bulduk şeklinde cevap veriyordu. sebebi ise melekler ve diğer peygamberler adına da hoş bulduk deme şekliydi.
Hoş geldiniz ama hoş gitmek sizin elinizde bayan.
hoşbulduk, çaylakken 31 karakterden daha kısa entry giremezmişiz.
haydi hayırlı olsun denilecekken görülen entrydir. Düşündürücü bi entrydir. Ne yazsam diye 15 dakikadır düşünüyorum.
hoş bulduk, bu arada ''hoşbulduk'' mu ,''hoş bulduk'' mu yazmam gerekiyor..cahillik ne kötü, bide yazar olma yoluna girdik..
Hoştunuz, geldik. (Ne demek çaylakken 40 karakterden az entry giremiyoruz???)