bugün

8x08

Geçen hafta ki bölüme oranla daha iyi bir bölümdü. Ancak güldürme konusunda dizide çıta aşağı doğru iniyor.

--spoiler--

• 12 Angry Men göndermesi çok iyiydi. 20 Horny Women çevirisi gayet güzel olmuş.
• Robin ve Barney ikilemleri beni artık çok sıkmaya başladı.
• Bu bölümden sonra biraz Ted'in üzerine oynamalılar.

--spoiler--
hala komik olmamaya devam eden dizi. ama en azından naifliği geri dönmüş. bu zamana kadar komik olmasa bile,o küçük sırıtışlar seyretmeye devam etme sebebiydi.güzel olmuş.

--spoiler--

birbirimize "seni görmek güzel" dememize gerek yok, çünkü seni görmek her zaman çok güzel olacak.

--spoiler--
6. sezondan sonra bıraktığım dizi. anne açıklandığındaki bölümü izleyeceğim sadece.

neden mi bıraktım?

(bkz: friends)
friends'in 2 gömlek alti olan dizi.
Bu sezon geçen sezona göre izlenebilitesi* yüksek olan dizi.
Sürekli "başlayacağım yakında" deyip bir türlü başlayamadığım dizi. ama bu aralar düşünüyorum başlayacağım yakında.
Yine boktan bolumdu.

--spoiler--
lily"nin serseri takildigi bolumleri bildigin the wire"dan araklamislar.Omarda islik calarak gelirdi.O kisim haric yine boktan
--spoiler--
bu dizi iki kısımdan oluşmaktadır.

% 70 barney %30 geri kalanlar.
bir türlü izlemeye fırsat bulamadığım yabancı dizidir.
s08e09 ile anası sikilmiş dizidir.

yok amınakoyıym spoiler falan patrice nedir amınakoyıym.
oyle bir kivama gelmistir ki su an izlemeyi biraktin diyelim, en sonunda annenin kim oldugunu soylediler, "hee o muymus. iyi" diyip yapmakta oldugun isine devam edebilirsin. bildigin laf arasinda sonu soylenince birkac dakikaligina dikkat cekecek durumda. uzucu.
artık saçmalayan dizi. 8 sezondur göremedik şu 'mother'ı. barney evlenicek dediler 2 sezon ona gitti sadece. bi de 'mother' belli olsa, sadece onun için kaç sezon harcayacakları belli değil.

--spoiler--

8.sezon 8.bölümdeki mahkeme sahnesine ne demeli? artık gerçeklikten uzak olaylar olmaya başladı. halbuki biz hayatın içinden, bizi anımsatan olaylarıyla sevmiştik diziyi.

--spoiler--
her şeyin gayet doğal ilerlediği dizi. sezon arttıkça senaryo bulmakta zorlanıyor olabilirler. ama buna rağmen gayet iyi. gerçi ben de ilk günlerdeki gibi sıkça kahkaha atmıyorum. daha uzar inşallah.
Son girilen hemen her entry de dizi kötülenmiş, eğer bu kadar nefret edicekseniz diziden izlemeyin kimse size zorla izletmiyor. 6.5 yıla yakın süredir çekiliyor dizi e tabi eskisi kadar süper olamaz fakat kötü de değil açıkçası.
8x09

bu bölümü beğenmeyen bu sezonu izlemesin. sezonun en iyi bölümüydü.

--spoiler--

• robin lezbiyen kurunu yapmaya çalışırken marshall'ın atlaması, ted'in yarı çıplak halde çocuklara şeker verecekken marshall'ın ''yarı çıplak halde bunu yapma ted'' uyarısı. bu iki kısımda bile rahatça kahkaha atılır..
• ayrıca anlatım yönünden de hayli eğlenceliydi.
• son sahnede ki evin eşyalarına dikkatle bakın. lakin her an birşey çıkabilir. sarı şemsiye yine oradaydı.
• ted yoğunlukta bölümlerin dolu dolu diğer karakterlerin olduğu bölümlerde tıpkı bu bölümde olduğu gibi zevkli bir anlatım olsa zaten tadından yenmez.

--spoiler--
bu bölüm ted'in 6 aylık bebeğini görüyoruz *. ve bir kaç yıl sonra diyor. demek ki en geç gelecek sezon bitiyor dizi.
ted in evlendiği kişiyi görebilmek için izliyorum ama robin değildir . barney ve robin evlenir gibime geliyor. 4. sezon 22.bölümdeyim daha yol var .
bir sarı şemsiye uğruna, bütün gecelerimi heba ettiğim dizi. inat ettim bırakmıyorum ama gereksiz yere uzadı, bitse de gitsek.
nihayet 9. bölüm, 8. sezonun açık ara farkla en başarılı bölümü olmuş.

--spoiler--

robin ve kız arkadaşı ayakta sevişirken marshall' ın ağzının suyunun akışı mükemmeldi.

barney' nin kravatına yaptığı suni tenefüse 10 üzerinden 11 verilir.

--spoiler--
artık konunun bokunu geri dönüşümle tekrar tekrar çıkarmıştır.
friends'in hemen ardından iyi gitmeyen dizi.
diziyi sırf ted in karısını görmek için izleyenlerin sıkıldığı dizi.

oysaki bu dizide anı yaşamak daha önemli efenim.
(bkz: how i meet your anan)
2 bölüm sonra final yapacakmış. büyük ihtimalle 8. sezon son sezon. ağlayıp geliyorum sözlük.

--spoiler--
Neil Patrick Harris; "Yeni sezonun final sezonu olma ihtimali çok yüksek. Hepimizin sözleşmesi 8. sezon sonunda bitiyor ve eğer dizi onay alırsa herkes anlaşılması çok zor. Bu dizideki her oyuncunun ekstra işleri var ve her biri sinema ile uğraşıyor. Dizinin onay alması durumunda ayrılıklar olacaktır. En mantıklı karar 8. sezon sonunda final yapmaktır" dedi.
--spoiler--
8x10

iyi bir bölümdü.

--spoiler--

• Marshall ve ailesinin mezhebinin ne kadar geniş olduğunu bir kez daha gördük. Tü tü tü maşallah..
• Robin'in, Patrice'e bağırması çok hoşuma gidiyor. Acayip şekilde yapıyor çünkü.
• Ted'e inanamıyorum. Dizinin en saf karakteri bana göre. Hayır lan madem eşyalarını vermekten hoşlanmıyorsun az cimri ol..

--spoiler--