bugün

geçen hafta olunan almanca sınavından sonra "allah belanı versin" cümlesidir.
(bkz: bok)
ulan gicigina mi yapiyorsun bunu?
allah belani versin!
cümleleri en önde gidenleridir.*
senin sordukların soru değil başka birşey allahın cezası oturda sen çöz * herif.*
hocalara söylemek pek de kolay olmayan cümlelerdir, örneğin bilenler bilir, tayyar arıya mezun olunca gidicem ve - tükürüyosun işte, tükürerek konuşuyosun, bide tombala çekion, ne çekion ne çekmion belli değil, çift. diyecem.
_ ulan ben cin ali çizemiyorum sen bana perspektiften bahsediyorsun, demek istiyorum sayın hocam size. (bkz: sevgilerimle a q)
-sana insan gibi bir soru sordum insan gibi cevap versene doç oldun diye insan mı oldum sandın?
hocam biliyorum asistanken sizi çok ezdiler. şimdi prof. oldunuz hıncınızı bizden alıyorsunuz. demedim, diyemedim. okul bitti ama hala rüyamda - kabus da denebilir- söylerim hocama.
profesör olmuşşunuz ama insan olamamışsınız hocam.
hocam alanınızda uzmansınız. çalışmalarınız takdire değer. fakat bildiklerinizi başkalarına aktaramıyorsunuz ve ömrünüz boyu aktaramayacaksınız.
hocam sizden 31'e sabun, cacığa hıyar olmaz.
hacı/müdür n'aber ?
-hüseyin sen bu hareketlerinle okuldan atılıcak gibi görünüyorsun.
-amına haykırayım hoca.
-defolll.
sizin tuvaletin ne özelliği var da kapısında akademik yazıyor?
hocalardan el cevap tıskiyt.
bu okul sana rağmen bitti dürrük!
ben sana profesör olamazsın demedim...
"are u talkin' to meeeeee"
senın ağzını kulagının yanına kadar yırtarım ha!* *
sınavda iki dersin toplam dakikası kadar soru sorup, geç kalıp sınavı başlatan sonrada sorunum vardı diyen sadece karşı binada olan tuvaleti kullanmak için geç kaldığında "bir daha olmasın diyen hocaya", " bir daha ki sefere masanıza işerim bende o zaman " diye haykırılmak istenen cümlelerdir.
profesör bile olamamışsın bu yaşında hala doçentsin. *
gerizekalı, mal, seref**. senin amacın ne ukala dümbeleği ben seni zekamla ezerim tamam mı demek isterdim matematik hocama.
yine mi bıraktın .mına goduğum!

(bkz: Selçuk Üniversitesi SBMYO)
notları cebinizden mi veriyorsunuz hocaam!!!
(bkz: geğirmek)