bugün

(#8226990)
Hitleri severim. Severim deyince aklıma Cafer geldi hani şu dayak yemeyi severim diyen.
akıllı bir türk, hitleri sevmek gibi bir gaflete düşmez. nitekim kendi ırkı için yaptıkları ve yapamadıklarına saygı duyulabilir, kendisi ile empati yapılabilir. Amma velakin bu, onun milletini felakete sürüklediği gerçeğini elbette değiştirmez.
Benim yaptığımdır.
Para ile dünyayı yöneten yahudileri ve türk düşmanı yunanlıları iyi sikmiştir reis.
Yaptigi herşeyi kendine gore dogru oldugu icin yapmıştir saygi duyarim. Avrupanin dışladığı versay anlaşmasıyla somurge durumuna getirilen almanyayi dünyanın hakimi konumuna cok yaklastirdi. Yahudilere yaptıkları yuzunden hollywood etkisiyle canavar gibi gosterildi almanlarin sevmemesi çok garip zira ben alman olsam gurur duyardım. Büyük siyasetçidir büyük devlet adamıdır. Yahudilerin babasıdır
Yeryuzunun ilk hayvan haklari yasasini cikaran, ilk sigara ve alkol karsiti kampanyayi baslatan, ilk kuresel otoyol sistemini kuran ve bunun gibi daha nice ilklerin ilki olan bir kılavuzu sevmektir.
işlediği insanlık suçları düşünüldüğünde, boş beleş bir yaklaşımdır.