bugün
- v a m p i r o v13
- esed 800 bin sünni öldürdü diye sevinen tip11
- manyak olmaya karar verdim20
- sunulan yemekte kusur bulmak12
- bana gidelim mi diyen kadın10
- havaların aniden ısınması10
- başka bir evde uyumak12
- gidesi olanı iter misiniz13
- suriyede linç edilen alevi31
- sahurdayız uludağ sözlük14
- tesettürümle ak parti den chp'ye geçtim12
- klarnet calan sarapci koala 615
- anın görüntüsü13
- gecenin şiiri9
- ramazan günü sokakta sigara içen insan13
- siyasal alevici şiiri8
- kuresel ikinma vs bik bik17
- sözlük yazarlarının ilişki tercihleri11
- ölünce ne olacak18
- atatürkün cenazesinde bulunan nazi subayları15
- ulu önder öcalan15
- arkadaşlar kalktı11
- nihat hatipoğlunu aç nihat hatipoğlunu10
- aykolik sürekli nereye gidiyor21
- başıboş köpek sorunu11
- erkeklerden kızlara tavsiyeler16
- perva sozlük9
- 2028 rte balkon konuşması9
- hem regl hem de oruçlu kız22
- 10 mart 2025 sdg teslim oldu23
- küresel ıkınma18
- cadılık eğitimi almak10
- sözlük yazarlarının 2053 yılı hedefleri14
- mhp'nin başına apo geçse olası mhp'li yorumları9
- rüzgar esse cehape demek9
- pkk'nın kurucu önderi10
- kızlara yürümeme taktikleri9
- kızlara yürüme taktikleri18
- 199911
- müzisyen biriyle sevgili olur musunuz18
- bu yaz hayata geçirilecek planlar20
- targeted individuals12
- türk rock müziği13
- küfürlü konuşan kadın9
- 40 numara ayakkabı giyen kadın10
- bir sözlük kadını ile kahve içmek11
- arkadaşlar neden entry girmiyorsunuz8
- en güzel yaş18
- kola vs ayran10
- yazarların son yaptığı yemek11
Hindistan menşeili, bitkisel içerikli kişisel bakım markası.
Özellikle herkes tarafından en çok tutulan yağlanma karşıtı nemlendiricili yüz yıkama sıvısının ben de uzun süredir hastasıyım. Bu kadar güzel bir koku, bu kadar büyük bir etki, verdiği yumuşak his, cilt tonunu eşitlemesi ve insanı ferahlatması... Ciddi cilt problemi olan arkadaşımda bile hiçbir kötü etkisi olmadı, ben bayıldım.
Purifying Neem yüz yıkama sıvısı şurada; görsel
http://himalayaherbals.com
Özellikle herkes tarafından en çok tutulan yağlanma karşıtı nemlendiricili yüz yıkama sıvısının ben de uzun süredir hastasıyım. Bu kadar güzel bir koku, bu kadar büyük bir etki, verdiği yumuşak his, cilt tonunu eşitlemesi ve insanı ferahlatması... Ciddi cilt problemi olan arkadaşımda bile hiçbir kötü etkisi olmadı, ben bayıldım.
Purifying Neem yüz yıkama sıvısı şurada; görsel
http://himalayaherbals.com
2014'te karar verdiğim organik ürünler kullanma araştırmam sonucu diş macunlarını bulduğum marka. Hâlâ kullanırım ve diğer macunlarda olan yapay nane tadı yoktur. ayrıca % 100 bitkisel içeriklerden hazırlanan bir yapısı var.
Tavsiye edilir, sadece gratis'te gördüm ben sözlük.
Tavsiye edilir, sadece gratis'te gördüm ben sözlük.
Birkac gun once kullanmaya basladigim kayisi ozlu, dogal e vitaminli scrub. Himalaya herbals hindistana ait bir marka ve yuzde yuz dogal icerikli oldugunu iddia ediyor. Etkilerine gelicek olursam benim yuzum zaten problemli degil sivilce ,akne, siyah nokta gibi bir derdim yok sadece elimde bu tarz bi cilt urunu bulunsun diye almistim sonucta gun icinde gozeneklere kir dolabiliyor. Tanecikli yapida ve ben temizledigini dusunuyorum cildimi. Aydinlik veriyor. Yan etkisi olmadi daha eger bir sey olursa editlerim. Normal ciltlilere uygun sanirim, yagli ciltler icin uygun degil.
görsel
görsel
(#33762528) 25 gun olmus bunu alali. Bayilarak, severek kullaniyorum. Ben bu kayisi ozlu scrub'u aldiktan sonra bademli scrub birden parladi, herkes almaya basladi.(yutubirin biri alip tavsiye etmis.) Bendeki daha bitmedi bitince bademlisini alacagim. Tek kelimeyle ba-yil-dim. Baska bir markaya sanmiyorum elimin gidecegini...
Indirimde 10 tl ye falan alabileceginiz urunleri gratislerde mevcut. Yalniz cogu urunu sivilce yapiyor aman dikkat.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar