bugün

Doğum günü sevgililer günü gibi özel günlerde hediye olarak parfüm alan adamın dramıdır bu.
ilk aldığınızda tepki koymazsınız. Çünkü çevrenizdeki kişi size bir hediye almıştır ve alır bir köşeye koyarsınız. Sağol dostum nidaları eşliğinde Kendi parfümünüzü kullanmaya devam edersiniz.

Aradan günler, aylar ve yıl geçer bu kez bir başka arkadaşınız bir başka parfüm alır. Çok iyi düşünmüşsün kanki derken lan mnkoim benim parfümde bir yaraklık var galiba millet parfüm hediye edip duruyor diye gıcıklanmaya başlarsınız. Hediye parfüm koleksiyonunu patlatıp bu nasıl kokuyor, bu güzel galiba diye seçim yapmaya çalışırsınız en sonunda birine karar verip kullanmaya başlarsınız.
Günler ayları, aylar yılları kovalamaya başlarken bir sevgililer günü hazırlıklara başlarsınız. Nedense be hazırlığı da hep biz erkek tarafı yapar ona da anlam veremiyorum. Neyse sevdiceğinizle buluşup hazırlıkları tamamlanan eve getirilir. Mum ışıkları eşliğinde mükellef sofra kurulur. Sevgilinin gözlerine bakarak içtiğiniz şarabınız votka redbull kıvamında etki göstermeye başlar. Küçük bir valsten sonra sevdiceğiniz bir dakika der dışarı çıkar. Siz bu arada şaraba devam edersiniz.

Neyse sevgili odaya elinde minik bir hediye paketi ile girdiğinde sizde ona hediyesini verirken. Hadi yeter sarılmayı bırakta hediyeni aç sesi kulaklarınızı çınlatır.
Hediye paketini bantlayan piçe giydirdikten sonra hayvani bir şekilde yırtarsınız. Hediyeye bakıp gördüğünüz parfüm şişesi artık nevrinizi döndürmüştür. Parfümü alıp yanan muma sıkmaya başlarsınız. O sırada sevgiliniz ne yapıyor bu manyak diye sizi izlemektedir.
Tribe girdiğinizi fark etmemiştir ama yaptığınız manyaklığa yeteerrr diyerek sizin yüzünüze bakmaya başlamıştır.

-Çok mu kötü kokuyorum
+efendim aşkım
-sikerim aşkını da ızdırabını da çok mu kötü kokuyorum.
+neyden bahsettiğini anlamıyorum
-ya siktir git kafa bulma benimle açık konuş
+sen nasıl konuşursun böyle benle gidiyorum.
-şunun cevabını ver öyle siktir git.
+*
Odanın tavanına bakarak yaklaşık bir saat düşündüm. Sonra parfüm hediye eden arkadaşı aradım kendi kendimi sikeceğim o derece sinirliyim. Aradım ama telefon kapalı. Diğerini aradım hemen çalıyor telefon.
-alo
+söyle kanki
-kankinin amına koyayım olm çok mu kötü kokuyorum.
-ne anlamadım.
+amına koyayım bir şeyi de bir kez de anlayın lan.sen parfüm hediye ettiydin ya geçen sene kötü koktuğum için mi aldın.
-ya kanki işin aslı ben onu kendime parfüm almıştım yanında hediyey...

Telefonu kapattım ve rahatladım biraz.o rahatlamayla sızmışım orda. Ertesi sabah kalktığımda sevgilimin telefonu kapanmış. sosyal medyadan banlanmıştım. En yakın kız arkadaşlarından biriyle yazıştığım da artık benle görüşmek istemediğini söyledi.
Aradan günler aylar geçti yıl olmadı daha yakın kız arkadaşıyla kafe de karşılaştık. Nasıl diye sordum yeni bir sevgilisi varmış falan filan. Sonra aslında çok üzüldü dedi. Neye dedim.

gurbetçi dayısının getirdiği parfümü sana hediye ettiği için.
Allah belanı vermesin bu nasıl koku lan diye düşünürken alınan hediye.
hediyeyi veren kişiden fişi de istenirse iade edilip parası alınabilir.
altında bir şey aranması gereken durumdur.
inanılmaz banel olan hediyedir.

ayrıca ne alacağını bilemeyip son çare parfüme koşanların hikayesidir.
fakir olmaktır.