bugün

aşık olmamış erkektir. kendi ağzından ''ben hayatımda kimseyle çıkmadım'' diye bir laf çıkmaz ama o kimseyle çıkmadığını, kimseyle adamakıllı ilişki yaşamadığını düşünür. belki o farkında olmadan asgari iki üç kişi ondan hoşlanmış, arkadaşlarına biz onunla çıkıyoruz demiştir, bilemeyiz. kız arkadaşı olsa dahi ''biz çıkıyoruz'' dememiştir, oysa kız arkadaşına göre neredeyse evlenecek durumdadırlar. ilişkiyi çok ağır ve zoraki yaşar.

bazıları sadece aşık oldukları kadınlarla çıkarlar. aşık olmadan kimseyi çekmez içleri. bu erkek güruhu, bu yüzden uzun süre yalnız ve ilişkisiz yaşamayı tercih eder. ayrıca, hayatına almayı düşündüğü, çıkmayı iple çektiği birisinin tek bir yamuğu onu daha katı kılmış olabilir bu konuda. yoksa kazanovanın ikizi bile olsa mutlaka birisine takılıp kalır insan.

şundan dolayı aşık olamamak onu hiçkimseye bağlar, hiçkimseleştirir, her gece yalnız uyuyup her sabah yalnız uyanma psikolojisiyle hiçleşir, nereye giderse gitsin ellerini yel tutar...

böylelikle yılın büyük bir bölümü ancak ceketiyle çıkar.
yürekten sevmeden ilişki yaşayamayan, sevdiğinden hariç herkesi vurkaç a layık gören erkektir.
bu özelliğinden dolayı kızlara çok kaba davranır ve kızları kendinden soğutur.
ama sevdi mi de ölesiye sever.
benim de içinde olduğum güruhtur ayrıca..
çok iyi hüsn i talil yapılmış lakin şu ihtimal gözardı edilmiş, "becerememiştir?!"
hiç kimseyle çıkmamış kızdan daha vahim durumdadır.
kimi niye ilgilendirdiğini merak ettiğim erkek.
herkesin kafasına göre çıkarım yaptığı adamdır. ulan esas bu adamın ezik, mal, tipsiz olduğunu düşünen herif malın önde gidenidir. insanları etiketlemeyi ve sonra onlar hakkında aşağılayıcı yorumlar yapmayı amma seviyoruz yahu. sevsinler sizi 1000 tane kızla çıksanız nolur lan adam olamadıktan sonra
bu adam sevemediğiyle birlikte olamadığı için onu bulan kızları bile elinin tersiyle itmiştir.
hatta ona kancayı takan ve sıkıntısızca vercek olan evli bi hatunu bile itmiştir elinin tersiyle..
büyük ihtimalle annesinin bulduğu kızla evlenecek erkektir.
vurkaç taktiğini uyguluyor olması muhtemel erkektir.
çok isteyip de becerememiş erkek.
öpüşmenin nasıl bir şey olduğunu bilmeyen erkektir.
çevresinden edindiği izlenimler doğrultusunda hiç üzülmemek için çıkmamış erkektir.
yerinde olmayı isteyip sonra yok lan öyle de olmaz lan dediğim erkek.
yaşadıkları özgüvenini azaltmıştır, asosyaldir, içi kötü değildir. kafasına uyanı buldu mu evlenmek ister, olmazsa çok üzülür, duyguların adamıdır. yengeç veya balık burcu olma ihtimali çok yüksektir.
en azından bi arkadaşıyla dışarı çıkmıştır bence.
doğru kızı bekliyordur ya da bulmuşturda kız kabul etmemiştir.
genelde erkekler sevmedikleri kadınlar ile çıkınca, onları sevgili olarak görmedikleri için gerçekleşen olaydır.
sevipte sevilmemiş, sevilipte sevememiş erkektir. büyük ihtimalle aşık olduğu kişiyle çıkmak istemektedir ve karşılık bulduğu an o kişiyle ömürlük çıkacaktır.
doğru kişiyi bulamamıştır, bulduğu doğrunun doğrusu olamamıştır.tiple alakalı durumlarda illaki vardır ama herkes bir gün anlar ki dış görünüş bir hiçliktir.
(bkz: bişey biliyoruz da söylüyoruz)
platonik aşık olan erkektir.
önüne gelenle sevgili olup sıkılıp sıkılıp terk eden ve bununla övünen erkekten daha iyidir.
başak burcu olabilir.
büyük ihtimalle nicki de (bkz: titoslavija) olabilir.
bunu dert etmez, seks ihtiyacını karşılıyordur fakat sevgiye olan açlığı vardır biraz.
Hayatında hiç kimseyle çıkmamış erkek tipleri mevcuttur. Bunlardan bir taneside benimdir. Bulunduğum yerlerde benden hoşlanan kızlar olmasına rağmen aşık olunacak kız bulamadım. Fakat Hiç kimseyle çıkmadım diyenler benim gibi değillerdir. Ya çok çirkindir onu beğenen yoktur, yada egosu yüksektir , yada yaşadığı yerde kız yoktur.
benimdir efendim. Tiple de alakası vardır doğrudur.

(bkz: çok yalnızım be sözlük)

(bkz: sözlük bana karı bul lan allahsız)
(bkz: üşendiği için kimseyle çıkmayan erkek)