bugün

(bkz: yüreğinin götürdüğü yere git)
(bkz: bir çift yürek)

bir erkeğin bir bayanla ilk tanışma anında muhakkak yanında olması gereken romanlardır. "çok duygusalım, sex benim için olmasada olur, aman seviş seviş nereye kadar" mesajı veren kandırıkçı harekettir.
(bkz: sofi nin dünyası)
kesinlikle tutunamayanlar'dir. okudugun en guzel kitap hangisi diye kime sorsam hemen cevap hazir ; tutunamayanlar.

kari kiz dusurmek icin de ideal sanirsam bu kitap. isminden midir, cisminden midir nedir anlayamadim.

aslinda kimse okumuyor bu kitabi. aliniyor belki ama sonuna kadar okunmuyor. soranlara da okundugu soyleniyor.
Entelektüel oluşun simgesi olarak;
(bkz: tutunamayanlar)
kürk mantolu madonna dır.
Sofi' nin dunyası.
The twilight saga. Tam marjinal isi.
aylarca evde, işte, okulda, sokakta elde taşınıp bir türlü bitirilemeyen, dostoyevski'nin suç ve ceza adlı romanı.
Böyle saçma sapan ayaklarla (bkz: ayak yapmak) kızı düşürmeye çalışacağınıza, gidin 1-2 gününüzü verip kitabı (örneğin:kayıp sembol) gerçekten okuduktan sonra hoşlandığınız kızın yanına, konuşun. Hem mallık yapmamış olursunuz, hem de olası bir absürd durumun ( size Katherine'nin ölüp ölmediğini hatırlayamadığını söylediğinde (bkz: fifty fifty) (bkz: atmasyon) (bkz: yanlış cevap) (bkz: apışıp kalmak) ) önüne geçmiş olursunuz. Moreover (bkz: dahası) hayal gücünüz ve hitabetiniz herhangi bir ev yapılırken ki koyulan en azından "bir" tuğla kadar gelişmiş olacak ki; sindire sindire, temeli sağlam bir şekilde, bu kadar ucuza sahip olunup da, bu kadar keyif verebilecek bir şey bilmiyorum.

edit: imla.