bugün

tez konusu olacak durumdur.ilk şahit olduğumda gözlerime inanamamıştım sanki ben onu değil de o beni yapıyor.
ana bacı dümdüz gitmiyorsa sorun yoktur.
DIşarda hanım efendi,yatakta fahişe gibidir. Güzel yemek de yapıyorsa tadından yenmeyecek hatundur.
dirty talk seviyor olabilir. partnerini coşturur.
dirty talking seven kişidir. her şeyde baskı yatakta da mi baskı kardeşim bırak istediğiniz yapsın özgürce.
Bayıldığım kız modelidir. Atalarımız ne demiş kadın dediğin sokakta hanım, yatakta orospu olmalıdır.
Orospu mecazi anlamda ama kastedilen şuh olması, vamp olmasıdır. Bir zaman vardı böyle bir sevgilim, adı gül. 1,55 boyunda 50 kilo civarı, bu küçücük kadın yatakta devleşirdi. Argo konuşmalar, küfürler, aleti sertçe tokatlamalar falan dışarıdan biri izlese rocco sifredi film çekiyor zanneder.
Kavga sebebidir.

O eli bi indir.

Kendi diyen kendi olur. ( bunu kardeşimden öğrendim bi de şu var; x sensin lafımı yersin.)
bastırılmış duygularını, vücuduna baskı yapılınca ortaya çıkma durumu.
dişarda hanım efendi,yatakta fahişe gibidir. güzel yemek de yapıyorsa tadından yenmeyecek hatundur bence.
fazlacadır.
mahalle baskısı hormonlarına hükmedemez ve hanım kızımız kıpkırmızı yanaklarıyla tokatlamaya başlar.
ki bunlar hanım hanımcık kızdı diyolar, hanım hanımcık kız nasıl sevişiyor ben anlamadım.

(bkz: adamın götünden kan alırlar kamil) (bkz: gemide)
üffffffffffffff siktimin ergenleri hala mı bakirsiniz ya dedirtir.
(bkz: bastırılmış cinsellik)
sikecek karıyı bulmuşsun da küfür etmesine takılıyorsun. sığırmısın olm sen. seni sikseler sende küfür edersin zannımca.
sen birde alkollü gör.
boşanma sebebidir hanım hanımcık zannettiğin kızın tak çıkmasıdır.
orucum.. duş aldırmayın amk :(
görsel

Hanım hanımcık konuşmasından iyidir zannımca.
kusura bakmayin ama sizin icinizede 16-17 cm bisey girse dunyayi yakarsiniz.

erkegim ve bakirim kendimi karima saklayacagim insallah.
kuzey afrika civari vs ise anadilinde konusturmayin, nasilsa default olarak fransizca biliyorlardir; hayir, sevisirken arapca kelimeler duymak hos olmuyor.
Elleri öpülesi bir kadın olduğunun belirtisidir.
bizzat yaşadığım durumdur.

hissettiklerim de budur;

işte o an o hanım hanımcık kızın içinde kopan fırtınaları, iç dünyasındaki savaşı görürsünüz. ve her sevişme sonrasında o fırtınaları başarıyla atlatıp, içsel savaşını ustalıkla kazanıp, dış dünyada hanımefendi olabilecek bir güce sahip olduğunu anlarsınız.

ve sonra dersiniz ki;

biz erkekler bu güce sahip olamadığımız için "öküz" oluyoruz.
Kesinlikle orgazm olayını tavan yapan bi durumdur.
Erkeklerin çoğu dirty talk sever.
Ya napacağdı,siz demiyormusunuz , sokakta hanım evde aşcı yatakta..
Bir türbanlıyla sevişirken sik beniiiii diye bağırıyordu kadın lan 30 dk. Öncesinde terbiyeli bir kadındı halbu ki.