bugün

chuck dizisiyle kalplerimiz fetheden yvonne, hız kesmeden dexter'in 7 sezonunda da oynayacaktır. zaten dextere bayılırız. birde üstüne üstlük yvonne de gelince 7 sezon tadından yenmez gibi duruyor.
dexter dizisinin en mükemmel sahnelerinden birinde başrolde gördüğümüz efsane karakter.

dexter tam kendisin öldürecekken, dexter'a "yapman gerekeni yap" demiştir ve akabinde dexter onu öldürmek yerine üzerindeki bantları kesmiştir. akabinde de ateşli seks.

http://www.youtube.com/watch?v=DKFJT3jw0e0
--spoiler--

dexter evlensin ya la bu kızla.

--spoiler--
bir cicekcinin ne kadar karizmatik olabilecegini gosteren karakter.
Kafası standart şartlarda çalışan her erkeğin kolayca aşık olacağı kadın...
angelina jolie'nin firefox'ta ki cazibesinin tipkisinin aynisini tasiyan karakter. hatta vaz gectim, daha da vahsi ayni zamanda masum ve kiskirticidir.
yvonne strahovski'nin dexterda canlandırdığı fettan kadın karakter. 7. sezonda diziye dahil olmuştur.
Zehirli sarmaşık kadınla ilişkiye girerken bile insanın aklında bir şüphe olur. Ya amının içine de zehir sürdüyse!
Ama olsun beya, ölümüm bu sarmaşıktan olsun.
dexter'ın final bölümünde berbat ötesi oyunculuk sergilemiş karakterdir. diğer oyuncular hakkıyla oynamışlar ama üzgünüm bu kadının felaket bir oyunculuğu var. tahminimce sadece güzel olduğu için seçilmiş yeteneksiz bir oyuncu karakteri. ayrıca keşke diziye girmeseydi. keşke debra ve dexter değil hannah ölseydi öyle bir karakter. dexter'a yakışmayan karakter. bir diğeri rita bennett.
dexter dizisinin 7. sezonunda ki ve aşırı seksi hatun karakter.
Sayko seven yeni nesil yazar.
Dexter'ı aldatmak istemem ama Kırık kalbinizi de merak ettim doğrusu sayın bundy beyefendi.
Bir kahve içmek isterim sizinle.
Benimki Sade olsun lütfen.
Kahve seven ama farklı tatlara da açık olan yazar.
O zaman sizin zevkleriniz doğrultusunda ilerleyelim bundy bey. Daha sert ne içebiliriz, sizi mesaj kutumda ağırlamak isterim.
Evvet.
Ulu kezbani olduğu iddia edilen yazar.
Allah allah, bilemedim şimdi.
Kendisinin harika olduğunu duymuştum ama ben ondan daha iyiyim bence.
2 defa "haksız yere" şutlanmış bir de kendisi, hangi bebe şikayet ettiyse artık..
Sen mi yoksa kahya? O yalancı sen misin? Gözyaşların kurumamış gibi hala, silerler gözyaşlarını.
Hadi kaybol şimdi.
ben bu yazarı biryerden tanıyorum o kesin ama hangi sozlükten kimdir kimin nesidir çözemedim.sen beni tanıyoemsun?
https://youtu.be/FgWi7k37sLI

Heeeey 22 yıl önce bugün ben doğdum *
21 yaşı çok benimseyememiştim, işler gittikçe garipleşiyor. Hala biri yaşımı sorduğunda 18 diyesim geliyor, farkında değilim ama büyüyorum. Evet büyüyorum gençler ben 45'imden sonra yaşlanmaya başlayacağım mümkünse? Mümkün tabii ki, size mi soracaktım?
Neyse, herkes kendine benden bir dilim pasta ikram etsin, diyette olan bir günlük bozsun, ben doğdum bugün ben! Siz miladi takvimin ilk günü neden 1 ocak sanıyorsunuz? Neden bugün tatil edilmiş sanıyorsunuz? Öngörülmüş şeyler var...
Neyse uzatmayayım, doğum günümde nefret point kasmak istemiyorum *
Herkese mutlu yeni yıllar!!

https://youtu.be/ZIl1Jw2jMPo
Ve bu da eski hesabım ulu kezosu için gelsin sksklsls ilginç bir fonetiği var şu kezbanın.
Bugün doğum günüsü olan tatlı yazar.
Biri bir şey yazmış, göremiyorum. Demek ki görmeme gerek olmayan gereksiz biri yazmışşş. iyi ki donuz var. Harika.
Yanıtı evet olan yazar.
Oynarım ama orospuları arabaya almak yok, direkt biçelim * zaten parayı yiyorlar mı ne yapıyorlarsa verdiğimizi alamıyoruz geri sjsjds
Bir de şey, bana helikopter alsana, polislerle durumu eşitleyelim *
Mutlu bir yazar.
Venus ablacım, özel mesajın açık olsaydı sana şöyle yazacaktım:
"oha, çok tatlısın be :D"
Çünkü öylesin, teşekkürlerrr *
Aklima cok pis espiri geliyor illa birisi yazmıştır dedim ama yazmamislar neyse kendimi tutabilirim swh.
Yazılarını sırf resimler uzun oluyor diye göstermeyen yazar.
Önceden uzun halini de yayınladım kardeş, öyle haksızlığın daha çok gün yüzüne çıkıyor çünkü konu seninle alakalı olmasa bile yorum yaptığın belli oluyor.

Tribünlere oynama be artık, yetmedi mi lan? Gerçek yüzün çıkıyor işte.

görsel

Al o olay da bu. Ben bundy'yi savundum diye anneme o.. Diyecek kadar aşağılık bir karakter. Maskeler düşüyor mu ne?
Haklılık puanım: 10/10.
rezalet puanım 10 üzerinden 10.

hannah kardeşim yanındayız.
(bkz: neler dönmüş serhat ya).
Ne karıydı be. Allah yemin olsun ki kadınlığın bir ibaresi için yaratmış. Dexter sağ olsun mındar etmedi.
Yoksa orada gündüzler çekip durduğunuz bir mercan tespih, geceler içinde uyuduğunuz siyah birer bulut mu?

Ben bu şiiri neden ezberleyemiyorum ya? Buraya koyayım da arada girip okuyayım.

https://www.google.com/am...i.com/m/amp/sitare-siiri/