bugün

ağzım açık izlediğim bir performans... oha falan olduğumun hayata geçtiği an. medya kralı'nda bizi dumura uğratan şarkıcı. *
medya kralını terk etmiş bunu da twitter'da anında paylaşmış olan kişidir.

herşeyi geçtim de twitter'da neden bu an büyük harflerle anlatılıyor. büyük harf olunca daha mı inandırıcı oluyor, veya haklı duruma mı düşüyor. e biz burda bütün entryleri küçük harflerle yazıyoruz biz netcez saaağyın sözlük.
programdan çekip giden sonrada bakın bana böyle böyle yaptılar diye twitterdan reklam yapan insan.
anlamsız ya da açıklayamadığı nedenlerden dolayı medya kralını terk etmiş ve bunu da twitterda anında paylaşmış şarkıcıdır.
yine twitter'dan salı günü seda sayan'da olacağını açıklamış kişidir.

(bkz: her yaptığını msn iletisine yazan kişi)
özenti işte, bildiğin özenti...

madonna falan oldu, şimdi lady gaga oldu. birkaç sene sonra, parlayan başka bir mtv şarkıcısına benzetmeye çalışacak kendisini.

(bkz: bu kadar basit)
demet akalınla dost ayaklarına girip reklam yapmaya çalışarak kendi sonunu hazırlamıştır.
(bkz: salkım hanım ın taneleri)
her yaptığını twitter den açıklayan kişi olarak bahsedilen şarkıcı. iyi hoş da sizlerde takip ediyorsunuz demek. malumunuz twitter da o kişiyi kendinize eklemezseniz asla o kişiden haberden olamazsınız. komik.

(bkz: her boku internetten öğrenen acil vakalık insan)
bugün girilen entrylerin bolluğu yüzünden öldüğünü düşündüğüm şarkıcı.
yeni şarkısı bodrum , demet akalın ın bebek te bir iki tur attığı şarkının bir başka versiyondur. işte kısaca hande yener budur.
bu fotoğrafından sonra tiksinmeye başladığım şarkıcı insanı.

http://www.handeyener.com.tr/images/fotob/5.jpg

o nasıl bir pozdur o nasıl iğrenç bir vücuttur. tır geçer o bacak arasından.
onu görmeden dinlemek güzel !
yaptığı müziği dinlemektense ismiyle ilgili yapılan esprileri dinlemeyi tercih ederim.
çöp şarkısı leona lewis'in avatar filmi için seslendirdiği i see you parçasına bariz benzeyen sanatçı.
orda burda, etrafta, çeşitli resimleri görüldüğünde göz zevkinizi bozması muhtemel tip. şahsen benim göz zevkimi bozuyor. ben güzel insanları severim. çevremde güzel insanlar olsun isterim. güzellik güzeldir, değerlidir. fakat mal insanlara da tahammül edemem orası da apayrı bir tez konusu.

bu kadın hem güzel değil, hem de kendini güzel zannediyor. lady gaga'ya özendiğini çok belli ediyor. kardeşim, bi defa burası türkiye. o lady gaga, sen makbule'sin. adın makbule yani. senin neyine lady gaga'lık?

ismi makbule olan bi insan olarak bu pozlara girmen, köyden şehre gelip bir hevesle kuaföre gidip amatörce güzelleşmeye ve farklı olmaya çalışan kızlar gibisin. (sizi seviyorum köylü kızları)
adın makbule. zorlama kendini. komik oluyorsun.
''doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar ama benim gideceğim köy çok.'' diyen.
özenti duyan şarkıcının hazin sonu olarak tanımlanabilecek kişidir. ilk çıktığında güzel şarkıları, idare eder klipleri ve belli bir hayran kitlesi vardı. ama marjinal-orjinal olacağım diye lady gaga nın türkiye versiyonu olmaya kalktı. yeni şarkıları da güzeldi şüphesiz. ancak zaten pek de ahım şahım bir güzelliği yokken iyice itici yaptı kendini. tuhaf kıyafetler,illaki mayokinili klipler, rengarenk saçlar-ki bunlarda erkek arkadaşının yönlendirmesi kuvvetle ihtimal-...tutmadı maalesef. yani benimsenmedi. eskiye de dönemiyor. heba oldu güzelim ses.
bukalemun gibidir, zira her gün (tamam biraz abarttım) saçları değişen ki ben en son kırmızı saçlarıyla hatırlıyorum muhtemelen değişmiştir, sadece saçları değişse iyi stilden stile kılıktan kılığa giren müzik sanatçısıdır.
hande yener eşittir demet akalın.
nerde o eski hande yener... Tamam eski tarzına dönmüştür ama sesi hâlâ orada* kalmıştır.
20 li ergen türkçesiyle şaşırtan güzel sesli şarkıcı. abiye kuzu havası sarmış. üzüldük doğrusu. iyi ki sesi güzel de elde tutuyoruz seni.
--spoiler--
bu cuma bodrum video çekiminde ,cmtesi luleburgaz konserinde ,pazar medya market imza günündeyim ..))) ne kadan mikemmel akış
--spoiler--
'Bodrum' adlı şarkısıyla tekrar beğenimi kazanan deli dolu kadın sanatçıdır.
madonna'ya özenen bayan şarkıcılarımızdandır kendileri.