bugün

halı saha maçı ayarlamaya çalışıpta başarıya pekte ulaşamayan modeldir gibi girizgahım kofdiden tanım olsun. bu tanım s.kine de tilt oluyorum arkadaş, ben de bu tip bi modelim amk. neyse.
halı saha maçı ayarlamaya çalışıpta yeterli çoğunluğa ulaşamayanlar; adam mı eksik dediniz. yemeyin olum beni, çoccuk mu kandırıyonuz amk lan. adam eksikmiş. yer yarılıp içine girmedi ya bu adamlar. 'tamam ulan, adam eksik diye ben geleliyim maça tamam ulan' da, bi kaç saat kala, işte neyse telle melle ulaşıp, hacı iptal oldu maç, 'yine' adam eksik demeniz de ne oluyo, e ben adam eksik diye geliyodum yine mi adam eksik, kaç kişi ayarladınız ki halen adam eksik. lan milllet bi kamyon adam topluyu savaşa gidiyo tabiri caizse, siz daha bi halı saha maçı için 6 kişiyi bi araya getiremiyonuz nasıl olacak olum bu iş.bence bi dünyanızı sorgulayın derim ben, gerçi dünyanda, sorsam çok kişiyi tanırsın, elin her yere ulaşır bi alo'na da bakar kimi şeyler ama dimi, pehhh!!fasülyeden adam, hikayeden adamsınız olum siz artık kabul edin şunu bee, kabul edin de sizde eksik olan asıl adamlığa geçiş yapın.. 'iptal olmuş maç, halen adam eksikmiş' çokta umrumdu, canıma da minnetti
anasını satayım. yattış iyi yaa!! aslında her hafta oynamak lazım. düzene sokacaksın, o zaman iyi oluyo.şimdi bi hafta oyna, bi hafta oynama kötü oluyo insan.takımda belli olcak herkes de yerini bilecek işte kim defansta kalıcak kim ileri uçta oynayacak kale de kim kalacak ya da kaç gollüğüne kaleye geçilecek hepsi belli olacak, zaten zevkine oynuyoruz bıdı bıdı..
heykeli dikilesi adamdır,bir sürü uyuşuk adamın nazıyla uğraşır en sonunda herkes memnun kalır maçtan ''abi niye her hafta yapmıyoruz'' falan derler;ama yine bütün yükü 1 tek kişinin omuzlarına yıkarlar.yeri gelir kaporası yanar bu cesur arkadaşın.
Başta cok çile cektiren bi durumdur,ama önerim kendınıze sabit bi takım olusturun böylece sadece rakip aramak zorunda kalırsınız,rakip için en kolay yolda "abi takım kur maç yapalım" diyin birine zaten o gaza gelıp takım kurar,onun derdi olur gerisi.
istemediği admaları maça almayan, insiyatif tamamen kendi elinde olan adamdır.
bir hafta maçta canını sıkan adamı 2. hafta yedek oturtur.
bi tarafa geçtiğinde geçtiği tarafı güçlü kılan diğer tarafa geçtiğinde de varlığı pek hissedilmeyen adamdır.
kendi aramızda, zevkine diye tabirlenen halı saha maçlarında falan adam paylaşımını, alımını normalinden, bi kaç dakika daha fazla sürmesine sebep olan da bu adamdır. *
iyi adamdır bu. iyi niyetlidir. milleti aramak için bir yığın kontör harcar. yazık.
halı saha maçı için takımları oluşturan adamdır. telefon trafiğine fazlaca girdiği için, faturası çok yüksek gelmektedir.