bugün

kiloluyken attımı ele gelecek cinstendi. kilo verince iskelete dönen arzu edilmeyen şarkıcı.
balık etli versiyonu daha hoştur.
vücudu, karakterinden daha çok konuşulan şarkıcı hatun. aynı zamanda olayın eş anlamlısıdır.
normal konuşması peltek olan ama şarkılarında belli olmayan seksi güzel.
istikrarsız popçu. bir alıyor bir veriyor lan. (bkz: kilo)
kakülleriyle beslemeye dönmüş bir zamanın güzel kadını.
o ses türkiye yarışmasında jüri üyesidir.

ah ah nerde o eski hadise nerde şimdi kuru zayıf çirkin hadise. bu kadın zayıf olunca bir halta benzemiyor. gel eskisi gibi kilo al göze hitap etmeye devam et.
o ses türkiye yarışmasında yapmacıklığıyla tavan yapmış sözüm ona jüri üyesi. JÜRiLiK bu kadar mı ayağa düştü lan.
kesinlikle juri olduğu yarışmadaki en dandik takıma sahiptir. yine de zorlayınca gözünüze seksi gelebilmektedir.
hakkında yapılan bu yorum tebessüm etmemi sağladı:
"Hadise saç yerine saman ektirmiş. Yıldız Tilbe görünümlü Milos Krasic olmuş."
zayıf hali ile güzel değildir. eskiden yine bir nebze idare ederdi.
GQ dergsine ve bazılarına kapak olmuştur.

http://kelebekgaleri.hurr...5456&rid=2368&p=1
kıvrımları son zamanlarda fazla kaçmıştı ama gideri vardı ;şu anda sıçana dönmüş.
o ses türkiye yarışmasında jüri olana kadar benim için muhteşem bir kadındı. fakat ne yazık ki, artık kendisinden tiksiniyorum. düelloya düvello diyen insanın hayallerimi süslemesine izin veremem.
Bok gibi sesi ve şarkısıyla eurovisiona katılıp bizi rezil eden şarkıcı.
zayıflamış haliyle beni benden alan zat-ı hatun.
kilo vererek tanrıça'lara benzemiş şarkıcı. ayrıca kırmızı renginin yakıştığı ender kadınlardan.
o ses türkiye de söylenen her duygusal şarkıda ağlayan ve nasıl oluyorsa hepsinin de hayatında özel bir yeri olduğunu söyleyen şarkıcı.
şimdilerde çirkin kadın yoktur kendini zorla çirkinleştiren kadın vardır dedirten şahıs.
Giydiği kıyafetlere "Direk aç kurtul, neyin derdindesin?" derdirtecek şahıs.
gq dergisine mayolu ve bikinili pozlar vermiştir.

https://www.youtube.com/watch?v=lM_ehULVdP0&feature=player_embedded
Tam bir Beyonce özentisi olan pop şarkıcısı. Gelgelelim bu özentilikle değil beyonce kalitesinde olmak gülünç duruma düşmektedir. Biz Burdayız klibi ve şuan ki saç modeliyle buram buram beyonce kokmaktadır.
- senin göğüslerine ne olmuş?
+ ne olmuş?
- ha işte onu diyorum n'olmuş böyle tövbe estağfurullah bi'şey olmuş.
an itibarı ile ekranlarda besleme gibi arz-ı endam etmektedir... bismillah bismillah hadise sana noolmuş lan? götüm gibi olmuş anasını satayım...

görsel
görsel
Giydiği elbise ona hiç yakışmamis.

Bana süper olurdu o elbise. Bana versin.