bugün

hah yine başladık.
kendi hatasını kabul etmediği gibi belirtip kendisini donuza ekleyene düşman olup algı kasanlar yine iş başında...
aslında bende kabahat, kötü niyetinizi bildiğim halde hala size saygı ve format çerçevesinde yazmaya devam ediyorum. salaklık işte...
samimiyetsiz, hiçbir inandırıcı dayanağı olmayan kampanya.
siz yine beni kötü göstermek için algı kasmaya, seri eksi oylamaya devam edin. hepiniz harikasınız ben canavarım çünkü, değil mi ? bravo.
Çoğunuzdan daha iyi niyetli, daha iyi bir ruhsal sağlığa sahip.

illa birileri silinecekse şu üstte kendi saçma sapan fotoğraflarını paylaşıp duranlardan başlanabilir. Dua et, incicaps olaylarının yaygın olduğu dönemde değiliz. Yoksa beni silin diye sen ağlardın.
Ben 11. Nesil yazarım bilen bilir tanıyan tanır. Yaşının adamı ol o zaman, 14 yaşında gibi davranıyorsun.
(bkz: sözlüğün en ruh hastası yazarı)

yok yok yine de gitmesin, sevmesem de seviyorum...
Şuan sırayla herkese hak veriyorum. Genel kanı eybırla hoppili zobbilinin elele tutuşup sözlükten gitmesi.
Kimse silik olmasın.
Ama o Silik yedikçe geri geliyor ve çok boş konuşuyor. Kafa ütülemekten başka yaptığı şey yok..
ben oy kullanacağım da ne olacak? bir oyla ne değişir ki deme! Bir oy, bir oydurlgkfkfkf.
(bkz: olur mu dersin)
(#46913007).
2 gün boyunca sonuca varamayan kampanya hükmen mağlup sayılır. Kampanya sona ermiştir arkadaşlar. dağılabilirsiniz.
ay çen yine mağdur oldun da beni mi şikayet ediyoşun ? kıyamam.
hatasızsın değil mi ? durup dururken sana sataşan benim -çünkü.
samimiyetsiz bir kampanya. sen boşver, ayar ver, eksile, en haklı sensin. millet de artı versin sana.

edit: yahu bir iddia yöneltiyorsan cesur ol ve arkasında dur. silip kaçma.
Bu kaçıncı hesabı sözlük kurulduğundan beri trollük yapıyor. Engelleyin geçin ciddiye almaya değmez.
ay benim mağdurlarım mı gelmiş ? hatasız, gamsız mağdurlar mı gelmiş ? kıyamam.
yönelten sütten çıkmış ak kaşık olmadığı için gereksiz bir kampanyadır. hem masum değilsin hem ben silineyim diye kampanya başlatıyorsun. ne diyeyim ki ben sana ya ?
Uzun boylu motorcu müzisyen deri ceketli değil diye silik yapılmıştır. Gerçekten çok yazık.
sözlüğümüzün bir olunca başaramayacağı şey yok çok şükür...