bugün
- b12 takviyesi10
- reis deyince akla ilk gelen13
- gecenin şarkısı9
- yazarların en çok sevdiği aylar29
- özlem zengin17
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey29
- larisalisa öldü mü9
- ölsem helvamı hangi yazar yapar21
- gece yatarken kurulan hayaller11
- puura11
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- bazlama açmayı bilmeyen kız8
- sigara içen insan aptaldır32
- üşüyorum sözlük sarılabilir misiniz10
- thusnelda10
- amk diyen kezo8
- sevgilisinden yeni ayrılan kız11
- kanka olmak istediğiniz yazarlar20
- şalgam suyu10
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları20
- sokakta görülen kediye naber lan demek17
- larisalisa23
- sözlük erkeklerinin bu günkü kombini15
- peter parker'ın mutsuz olması11
- istifa etme nedenleriniz16
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur15
- bamya seven erkek25
- hz ömer'in nil nehrine racon kesmesi12
- victor osimhen18
- konusu belirsiz kavga8
- belediye konserleri yasaklansın16
- iki nişan atmış a101 kasiyeri 35 yaşında mizgin16
- müslüman diye hamas'ı savunmak18
- skoda9
- manyak olmaya karar verdim10
- sözlük çirkinlerinin fotoğrafları12
- filistin meselesi bizim milli meselemizdir19
- işten çıkmaya 1 5 saat kalması8
- erkek olana kadar çocuk yapmak13
- bu tiple kaç sözlük hatununu yatağa atarım11
- nerede o eski yazarlar19
- boyu 1 47 olup gazabımdan kork yazmak11
- anın görüntüsü9
- 10 milyon dolar verseler dinini değiştirir misin12
- hatuna artistlik için öküz gibi içip kusmak10
- eskiamaeksikbiri20
- realite manipülasyonu13
- mel mel vs eylulsabahi36
- 10 kasım 2024 fenerbahçe sivasspor maçı31
- sözlükteki kanka lobisi24
Galatasaray' ın kiraladığı söylenen arjantin' li stoper. Boca juniors takımında oynayan bir oyuncu. Yalnız şunu söylemekte fayda var bizim beğenmediğimiz chedjou bu adamdan daha tecrübeli. Boca' da bile doğru düzgün forma şansı bulamayan bir oyuncu alıyor galatasaray. Astori veya ranocchia' nın katkı sağlama ihtimali bu adamdan daha yüksek. Yönetim inşallah son anda bu iki isimden birini alır.
Sıçtık dedirten transfer ilk gordugumde nicolas burdisso zanettim kardeşiymiş.
Burdisso kim lan, adamı tanımam da eldeki bulgurdan olduk iyi mi.
Burdisso geleceğin neymar'ıdır.
bir zamanlar inter de efsane burdisso vardı bir an akıllara onu getiren oyuncu. o da bek falan oynardı iyiydi bak. hadi hayırlı olsun takımımıza.
Umarım transfer haberleri yalandır dediğim futbolcudur. Sen kimsin lan. Sen gelme amk diyorum en azından şimdilik dany i gönderip bunu almak mallıktır bence.
beni nicolas burdisso zannedip ceset transfer ettik endişesine sokan adam. allahtan kardeşiymiş.
Mancini'nin bir stoper alınması konusunda diretmesi üzerine transfer edilecek olan oyuncudur.
tam adı Guillermo Enio Burdisso dur. takımımıza hayırlı olması dileğiyle.
Zannetmiyorum bu adamdan iyi bir stoper olsun. Öylesine bir transfer. Pedro franco nun galatasaray şubesi.
300 bin euro'ya alınan futbolcu.
kendisi hakkında yapılan tantana 30 milyon euroluk.
peki bu kadar korkacak ne vardı?
kendisi hakkında yapılan tantana 30 milyon euroluk.
peki bu kadar korkacak ne vardı?
galatasaray' ın yeni stoperi.
kendisinin transferindeki tek sevindirici durum az maliyetli olması. yani tutmasa bile galatasaray çok bir şey kaybetmez ama stopere çok ihtiyaç duyduğumuz şu dönemde böyle gelişi güzel bir transfer yapılması ne kadar doğrudur?
kendisinin transferindeki tek sevindirici durum az maliyetli olması. yani tutmasa bile galatasaray çok bir şey kaybetmez ama stopere çok ihtiyaç duyduğumuz şu dönemde böyle gelişi güzel bir transfer yapılması ne kadar doğrudur?
çok fayda sağlayacağından şüpheli olduğum arjantinli futbolcu. ne güzel ranocchia, astori falan diyorduk uzun bir aradan sonra galatasaray ile adı geçen birkaç oyuncu için o an yapılabilecek en iyi transfer diye düşünürken yine nerelere geldik. yukarıda belirtildiği gibi iyi yanı az maliyetli olması. sol bek problemi yüzünden sol bek aldık tam o bitecek diyorduk şimdi de stoper başladı. tabi yarım sezon kiralanan herhangi bir oyuncunun hemen gelip stoper sorununu çözeceğini defansı adam edeceğini beklemek hayalperestlik olur ama daha iyisi olamaz mıydı diye düşünmeden edemiyor insan. inşallah bu lafları bize yedirir kendileri. buna benzer bir şeyler yaşamıştık daha önce şuanda rahat takımın en iyi üç dört oyuncusundan biri olan felipe melo galatasaray'a transfer olmadan önce italya'da altın bidon(yılın en kötü futbolcusu) seçilmiş altın bidon aldık beyler diye ağlayan tipler türemişti. sonrası malum umalım burdisso da iyi çıksın.
kafa toplarında etkili eski romalı oyuncu. ağır olması da en kötü özelliği. maç formu kazanırsa iyi bir çakılı stoper olarak katkı sağlayabilir. abisini düşündüğümüzde potansiyelinin iyi olduğunu söyleyebiliriz.
not: fenerbahçeliyim ve 300 bine alınmasına sevindim normal değeri 2m civarı çünkü.
not: fenerbahçeliyim ve 300 bine alınmasına sevindim normal değeri 2m civarı çünkü.
galatasarayımızın son dakika golüyle resmi siteden kiralandığını açıkladığı 25 yaşındaki stoper. boca juniors a kira bedeli olarak 250 bin $ ödenirken oyuncuya da sezon sonuna kadar 300 bin ödenecek. oyuncu beğenilirse sezon sonuna kadar 3 milyon ödeyerek satın alma opsiyonumuz var.
camiaya hayırlı uğurlu olsun.
camiaya hayırlı uğurlu olsun.
bir popescu değil.
fm 12-13 te yildiz oluyordu. yuksek meblaglara Avrupali kulüplere satilabiliyordu. insallah hayirli olur.
galatasaray seviyesinde olmayan futbolcu. umarım yanıltır bizi.
Bildiğin dana. Çok ağır Dany gönderilmeseydi keşke.
beşiktaş dany'i kiralıyınca dalga geçenlerin yaptığı muazzam transfer.
dany ile karşılaştırırsak dany bu adamdan iki gömlek üstte bir oyuncudur. burdisso ise defansta sadece ben birşey yapmadım diye elini kaldırma özelliği bulunan sürekli geri pas yapan ağır mı ağır bir stoperdir umarım bir daha ilk 11 de görmeyiz. Korayın denenmesi taraftarıyım.
galatasaray için çok düşük bir futbolcu olduğunu ilk ciddi sınavında vermiştir. Bir defans oyuncusu ne olursa olsun titaya o vuruş pozisyonunu vermemeli. Daha futbol hayatı başlamadan bu öğretilmeliydi. Kumaşı belli, çok bir şey beklememek lazım.
Bedava verilse alınacak adam değil. Bildiğin balon. iyi kazık olmuş.
birileri bu transferden iyi para indirmiş cebe.
resmen kazık.
resmen kazık.
güncel Önemli Başlıklar