bugün

Galatasaray' ın kiraladığı söylenen arjantin' li stoper. Boca juniors takımında oynayan bir oyuncu. Yalnız şunu söylemekte fayda var bizim beğenmediğimiz chedjou bu adamdan daha tecrübeli. Boca' da bile doğru düzgün forma şansı bulamayan bir oyuncu alıyor galatasaray. Astori veya ranocchia' nın katkı sağlama ihtimali bu adamdan daha yüksek. Yönetim inşallah son anda bu iki isimden birini alır.
Sıçtık dedirten transfer ilk gordugumde nicolas burdisso zanettim kardeşiymiş.
Burdisso kim lan, adamı tanımam da eldeki bulgurdan olduk iyi mi.
Burdisso geleceğin neymar'ıdır.
bir zamanlar inter de efsane burdisso vardı bir an akıllara onu getiren oyuncu. o da bek falan oynardı iyiydi bak. hadi hayırlı olsun takımımıza.
Umarım transfer haberleri yalandır dediğim futbolcudur. Sen kimsin lan. Sen gelme amk diyorum en azından şimdilik dany i gönderip bunu almak mallıktır bence.
(bkz: boca juniors)'tan

gelmiştir.
beni nicolas burdisso zannedip ceset transfer ettik endişesine sokan adam. allahtan kardeşiymiş.
Mancini'nin bir stoper alınması konusunda diretmesi üzerine transfer edilecek olan oyuncudur.
tam adı Guillermo Enio Burdisso dur. takımımıza hayırlı olması dileğiyle.
Zannetmiyorum bu adamdan iyi bir stoper olsun. Öylesine bir transfer. Pedro franco nun galatasaray şubesi.
300 bin euro'ya alınan futbolcu.

kendisi hakkında yapılan tantana 30 milyon euroluk.

peki bu kadar korkacak ne vardı?
galatasaray' ın yeni stoperi.

kendisinin transferindeki tek sevindirici durum az maliyetli olması. yani tutmasa bile galatasaray çok bir şey kaybetmez ama stopere çok ihtiyaç duyduğumuz şu dönemde böyle gelişi güzel bir transfer yapılması ne kadar doğrudur?
çok fayda sağlayacağından şüpheli olduğum arjantinli futbolcu. ne güzel ranocchia, astori falan diyorduk uzun bir aradan sonra galatasaray ile adı geçen birkaç oyuncu için o an yapılabilecek en iyi transfer diye düşünürken yine nerelere geldik. yukarıda belirtildiği gibi iyi yanı az maliyetli olması. sol bek problemi yüzünden sol bek aldık tam o bitecek diyorduk şimdi de stoper başladı. tabi yarım sezon kiralanan herhangi bir oyuncunun hemen gelip stoper sorununu çözeceğini defansı adam edeceğini beklemek hayalperestlik olur ama daha iyisi olamaz mıydı diye düşünmeden edemiyor insan. inşallah bu lafları bize yedirir kendileri. buna benzer bir şeyler yaşamıştık daha önce şuanda rahat takımın en iyi üç dört oyuncusundan biri olan felipe melo galatasaray'a transfer olmadan önce italya'da altın bidon(yılın en kötü futbolcusu) seçilmiş altın bidon aldık beyler diye ağlayan tipler türemişti. sonrası malum umalım burdisso da iyi çıksın.
kafa toplarında etkili eski romalı oyuncu. ağır olması da en kötü özelliği. maç formu kazanırsa iyi bir çakılı stoper olarak katkı sağlayabilir. abisini düşündüğümüzde potansiyelinin iyi olduğunu söyleyebiliriz.

not: fenerbahçeliyim ve 300 bine alınmasına sevindim normal değeri 2m civarı çünkü.
galatasarayımızın son dakika golüyle resmi siteden kiralandığını açıkladığı 25 yaşındaki stoper. boca juniors a kira bedeli olarak 250 bin $ ödenirken oyuncuya da sezon sonuna kadar 300 bin € ödenecek. oyuncu beğenilirse sezon sonuna kadar 3 milyon € ödeyerek satın alma opsiyonumuz var.

camiaya hayırlı uğurlu olsun.
bir popescu değil.
fm 12-13 te yildiz oluyordu. yuksek meblaglara Avrupali kulüplere satilabiliyordu. insallah hayirli olur.
galatasaray seviyesinde olmayan futbolcu. umarım yanıltır bizi.
Bildiğin dana. Çok ağır Dany gönderilmeseydi keşke.
beşiktaş dany'i kiralıyınca dalga geçenlerin yaptığı muazzam transfer.
dany ile karşılaştırırsak dany bu adamdan iki gömlek üstte bir oyuncudur. burdisso ise defansta sadece ben birşey yapmadım diye elini kaldırma özelliği bulunan sürekli geri pas yapan ağır mı ağır bir stoperdir umarım bir daha ilk 11 de görmeyiz. Korayın denenmesi taraftarıyım.
galatasaray için çok düşük bir futbolcu olduğunu ilk ciddi sınavında vermiştir. Bir defans oyuncusu ne olursa olsun titaya o vuruş pozisyonunu vermemeli. Daha futbol hayatı başlamadan bu öğretilmeliydi. Kumaşı belli, çok bir şey beklememek lazım.
Bedava verilse alınacak adam değil. Bildiğin balon. iyi kazık olmuş.
birileri bu transferden iyi para indirmiş cebe.
resmen kazık.