bugün

Google'dan beklenen yepyeni not defteri uygulaması.

Mobil uygulaması kullanıcıları sevindirecek derecede iyidir. Web sayfasından da güncellenip takip edilebilmesi kullanım alternatifi olmaktadır.

Arayüzü pek bir sadedir. Şimdiye kadar benzerlerine rastlanan fakat istenileni tam olarak veremeyen programların yerine bu son derece kullanışlı olmuştur.

drive.google.com/keep
evernote'a göre çok daha başarılı not defteri uygulaması.
evernote'un patlamasından sonra tutar dediler ama tutmadı.
gideri olan uygulamadır.
yeni akıllı telefon almamla beraber her zaman yanımda taşıdığım not defterim yerine kullanmaya başladığım uygulama. son derece sade. türkçe dili algılayıp notlarınızı yazıya döküyor. android için widget'ı gayet yeterli, uygulamayı açmaya ihtiyacınız kalmıyor. bilgisayar için chrome eklentisini kurup aynı işi bilgisayardan da yapabiliyorsunuz, tabi bunlar birbirini anında senkronize ediyor. olmuş bu uygulama. fazlası gereksiz.
8 ay once kaydettigim proje ödevim vardi,telefon calismaz hale geldigi icin bulamadim.ama sagolsun keep yedeklemis yeni telefonda da buldum ayrica keepin web sitesinden de bu notlara ulaşabilirsiniz. one note nin google versiyonu diyebiliriz.
Notlarda 5000 karakter sınırı olmasa güzel uygulama. Ancak temasını artık değiştirmesi lazım.
not tutmada işime yarayan uygulama. notları renkli renkli yapıp kategorize etme şansı da veriyor.
hayat kurtarıcı uygulamalar sıralamasında ilk 3'te yer alır.

canlı kanlı yanımda olsa şu an yanaklarından mıncırırdım.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar