bugün

Fahriye evcen çakması. Özellikle de lensleriyle.
memesiz.
tahta gibi memeleri var.
çenesi düşük özlem'e "sana mı sorcam" diyerek gönülleri fethetmiştir.
lise arkadaşım. aynı servisle dönerdik eve, çok götü kalkık bir kızdı. güzel de değildi.
konuşmasa güzel kız.
Ortaokuldayken servis arkadaşımdı. Çok yalvarırdı bik bik kankam ol diye de yüzüne bakmazdım.
ilkokulda bizim servis bunun servisinin yanından geçmişti.
Ana sınıfında servis arkadaşımdı. Sürekli sinan akçıl dinleyip benimle arasını iyi tutmaya çalışırdı da. Cevap vermezdim.
kızın katılmadığı yarışma yok. "ben burdayım beni görün"cü standart kız tipi.
üniversite de bu benim arabaya otostop çekmişti. ne günlerdi be.
insan bir görsel koyar demi!
Med cezir isimli dizinin bu sezonunun ilk bölümünde oynamış sanırım. Instagram hesabında bununla ilgili resimler de paylaşmış, öpüşmeli falan.
Şöyle buyurun:
http://instagram.com/p/sDtNrYsMcd/
takdir sözlüğündür.

http://www.fdmagazin.com/...imler/20140510_441461.jpg
Şimdi denk gelip de gördüğüm hatun. iyi ki denk gelmişim lan dediğim hatun. Yalnız iyi hatun. Hatun.
bu tarz benimin en güzel kızıdır. pek çok erkeğin yarışmayı izleme sebebidir. o boy, o vucut, o saçlar, o herşey.. vur de vuralım öl de ölelim gizem hatun.
güzelliğini siktir et ismindeki uyum bile ereksiyon sebebi olan hatun. sokağa çıkın onlarcasını bulursunuz klasik geyiği daha yazılmadığına göre bu hatun olmuştur.
ah bugünki neşesiyle yine bizi canlandırmıştır. kalp kalp ona. taş taş taş. yenilesi hatun.
taş gibi, güleryüzlü ve yarışmada tek ağzını eğdirerek konuşmayan yarışmacı olsa da bir türlü ısınamadım kendisine.
Ayşegül denilen o Bastıbacak kevaşeyle birlikte, ikide bir özlem ya da nur konuşurken gülmesi de ne kadar hafif ve zayıf karakterli bi insan olduğunu belli ediyor.
gözleri güzel ama.
sevimsiz.
koca karı memeleri olan avratlan bu ne biciği yok bu kadının .
(bkz: pantulon)
Kulakları çok büyük.
Tam bir kezban. Ünlü olma derdinden başka bi numarası yok.
abartmıyorum, o salak programı tek izleme sebebim.
allah işi gücü bırakıp özene bezene yaratmış, hAY MAAŞALLAH.
saçını açmaması gereken kişi, saçı toplu daha güzel.