bugün

kolonya, kolon yağından yapılır.
dün sözlükte en fazla entry giren ve günün ilk entrysini giren de benmişim.
Futbol oynarken iki ayağımı da iyi kullanıyorum.
schopenhauer denilen paranoyak ölüm riski yüzünden berbere gitmezmiş. sorsan bu hayatın amınakoyum der, triplere bak.
havacılığa olan katkılarıyla meşhur olan wright kardeşler, aldıkları patente ekledikleri bir cümle nedeniyle uzun yıllar boyunca, başkalarının havacılığa yapacağı katkılara engel olmuş ve havacılığın uzun süre yerinde saymasına neden olmuşlardır.
yuotube'da en çok aboneli kanal 70 milyon sınırına dayanmış.
sol elimde 5 parmak sağ elimde 5 parmak var.
11. 111,111,111 x 111,111,111 = 12,345,678,987,654,321
Su kaplumbağaları kıçından nefes alabilirler.
makinist filmi amerika'da değil baştan sona ispanya'da çekilmiştir.

görsel
Bugün zall'ın doğum günü. Kendisi biraz utangaç olduğu için bugün doğum günü olduğunu belli etmiyor.

Happy birthday zall
yumurtalıklarla omlet yapılmaz. evet.

edit: oha amk. 1 dkkada 4 eksi.
arthur schopenhauer 40lı yaşlardayken 17 yaşında bir kıza aşık olmuş ve reddedilmiş. tabi o zamanlar sübyancılık falan hak getire.
instagramın instagramda 342milyon takipçisi var. Takip etme gerekçelerini merak ediyorum.
Bluetooth, adını Danimarka kralı birinci harald Bluetooth'dan almış, simgesi de runik alfabede bulunan h ve b harflerinin birleşmesi ile oluşmuştur.
görsel
samsun 216 sigarasının adının neden 216 olduğunu düşündünüz mü? çünkü samsun yüzölçümü bakımından dünyanın 216. büyük şehridir. kıps.

edit: yalan söyledim.
Şu an sigara içiyorum..
Cicişler sürekli evde takılıyor.
gece ayak üşürse sıkıntılı rüyalar görülüyor.
Osmanlı padişahlarından sultan ii. Mahmut döneminde, yazım ve baskı hataları nedeniyle kuran basımı ve dağıtımını yasaklayarak her türlü kuran basım ve dağıtımını devlet tekeline almıştır. 1897 yılında devletin resmi kuran basımı, sadece el- hac muhammed tarafından yazılan taş basma kabul edildi.

Bunu fırsat bilen ve suistimal eden osmanlı memurlarından mabeynci osman bey, bu onaylı kuran satışı üzerinden bir servet kazandı. Öyle ki; kazandığı gücü ve serveti ile istanbul'un bugün hala en lüks semtlerinden biri sayılan osmanbey semtine adını verdi.
Marilyn monroe nun bir ayağında 6 parmak vardır.
Siyah tavuğun iç organları bile siyahtır.
https://www.enkucuk.com/s...unyanin-en-pahali-tavugu/
Arapların aslında çok pis bir millet olması.
luppo karantina günlerinde gerçekten zaruri mallardan değildir.
Anason min. %40 alkolde çözündüğü için rakı renksizdir, su katıldığında alkol oranı azaldığından anasonun çözünürlüğü düşer ve beyaz renkte görünür hale gelir.
alın bu bilgiyi sabahlar olmasın.