bugün

avrupa yıldızı her maç dört yiyor bi andarlent etmez artık.
4 yesin veya 5 yesin , son 3 senede real madrid , chelsea , manchester united , arsenal , juventus , dortmund gibi takımlarla mücadele etmiş takımdır. sırf bu yüzden bile çok seviyorum ulan seni galatasaray.
görsel
Ludogorets kadar başarı sergileyemeyen takım.
4 yemeye alışmış takım. Ayrıca hurda futbolcular topluluğu.
Türk futbolunun ne halde olduğunu, kimlerin elinde ne hale geldiğini bu yıl Avrupa arenasında acı bir şekilde göstermiş takımdır.

Lig zevksiz maçlar zevksiz..

*bursasporluyum.
şampiyonlar ligi grup aşamasında 1 puan toplayarak avrupa'ya veda etmiştir.
Şampiyonlar liginde 19 gol yiyerek Fenerbahçe'nin en çok gol yeme rekorunu kırmıştır.

(bkz: Bu gurur hepimizin)
ne yapıp ne edip zamanı 3 yıl geriye alması ve o yılı loopa sokması lazım olan takımım. ne forvetlerden nerelere düştü yahu.

görsel
senin gibi forvetleri özledik ulu johan!
(bkz: o son kalıba girmeyecektin)
yok lig bitmiş, yok türk futbolu ne hale gelmiş, seyir zevki kalmamış. ulan andaval, galatasaray'ın oynadıgı oyunla neden türk futbolunu yerin dibine sokuyorsun. bu sene gayet güzel top oynayan takımlar da var, hem avrupa'da hem ligde gayet güzel ilerliyorlar. galatasaray kötü olunca türk futbolu battı, artık seyir zevki kalmadı diye ağlaşan ezik galatasaraylılardan tiksiniyorum. bunlar bu sene galatasaray ligde havlu atsa, "ben futbol izlemiyorum zaten abi yae" triplerine girip en ufak başarıda siktik, soktuk muhabbetine giren adamlar. azalarak bitin artık.

tanım: özellikle yanlış transfer politikalarıyla borç batagına girmiş ve çıkması bi 10 yıl sürecek takım.
1 yıl içerisinde ibretlik düşüş yaşayan takım. 1 yıl önce italyan şampiyonu juventusu geride bırakarak üst tura çıkan takım gitti alman lig sonuncusu ve belçika ortalama takımıyla aynı grupta tek puan alan averaj takımı geldi.
aslan gibi kulüpken ayağa düşmüştür. goygoy muhabbetlerine malzeme olmuştur. Allah bildiği gibi yapsın !
türk futbolu bitmemiş güzel oynayan takımlar da varmış. he he var amk. 40 yılda bir beşiktaş iyi bir kadro yaptı ya dillerden düşmez amk artık.

görüldüğü üzere yabancı sınırı denilen bu saçma kural tarık çamdal'ın fiyatını 4.5 milyonlara, alper potuk'un fiyatını da neredeyse 15 milyonlara çıkardı. Peki Türk futbolu gelişti mi? hayır! daha da kötüye gitti.

beşiktaş daha geçen hafta sikim gibi bir yunan takımını yenemedi! kim neden bahsediyor? arsenal tam kadro çıksın bakalım beşiktaşın karşısına beşiktaş kaç yiyecek acaba?

bu yıl tüm bunları aklımın bir köşesine yazıyorum, çok değil bir kaç yıla kadar sizlerin de başına aynısı gelecek o zaman götümle gülmez isem ne olayım.
açıkça söyleyeceğim küfür içerir,bu takımı bu sene kim avrupanın orta sınıf takımlarının( kimse hayır demesin dortmund da arsenal de orta sınıf avrupa takımı şu anda, bir real, barça, münih vb değiller) orospusu haline getirdiyse ondan hesap sorulmalıdır, aq uzun zaman sonra ilk kez bir şampiyonlar ligi maçını izlemedim ama izlemeyişime rağmen umudum vardı, berabere bitmiştir diye baktım yine 4 yenmiş, goller ve oyun ise içler acısı, ne yazık ki bu sene beşiktaş gerçeği ile galatasaray ın bu futbolla şampiyon olması mucize, bu takım hamza hocayı da gönderir sene sonunda, hocadan çok takımın ayağa kalkması lazım, akhisar ı bile göt zoru ile yendiler, yoksa hoca gönder gönder bitmez, milyon avroları alıp oynamayan oyuncular gitmeli, herkes sneijder e laf atıyor ama dün yine şeref sayısını o atabilmiş ancak, bu takıma aba gösterilmezse 2.olmayı başarırsa bırakın şampiyonlar ligini, 3.ön elemeden avrupa ligine bile gidemez,drogbayı elinde tutamayıp transferin son günü pandev ve dzemaili yi alırsan, zaten boka sarmış düzeni iyice bozarsan olacağı budur, dünya paralar verip işe yaramayan o kadar türk futbolcu yerine bir tane adam akıllı yabancı almayı bilemediler takım futbolcu çöplüğüne döndü, iyiki geçen seneki grup bu sene gelmedi yoksa real bizi 8-10 arası bir şey atardı beşiktaşın şampiyonlar liginde en çok gol yiyen türk takımı rekorundan sonra 8-0 lık rekorunu da kırardık, allahtan chedjou da ilk maçta o golü yoktan var etti, yoksa başka bir rekorda da fenerbahçe ve köstenceye ortak olacaktık.

ekleme: bugün küçük çocuğun biri hangi takımı tutuyorsun dedi galatasaraylıyım diyemedim aq.
rezil rüsva olmuş takımdır. *
artık beşiktaş gibi feda sezonuna girmesi gereken kulüp. 6 aylık kısa bir başkanlık olamaz böyle külüplerde. bu camianın açıkçası başkanına güvenmiyor demektir. ilk önce bunu halledecek. avrupa' dan ucuz ve kaliteli gurbetçi genç oyuncular almalılar. daha sonra mali yapıyı düzeltmek için icraatlar yapılmalı ve masraflı oyunculardan kim olursa olsun ayrılmalılar. birkaç yıl gözlerden uzak olacak olsada gene yükseklere oynar. önlerinde bir beşiktaş örneği var.

not: evet beşiktaşlıyım
görsel
bir gün fenerbahçe ve beşiktaş" ın da 4-5-6-7 gollü mağlubiyetler aldığını görecek ve o zaman 2014 - 2015 sezonunda geçilen tüm dalgalar adına cevap hakkını kullanacak taraftarlara sahip kulüp.
ey fenerbahçe ve beşiktaş fanatikleri, siz zannediyor musunuz ki takımınız seri, farklı mağlubiyetler almayacak ? o gün kahkahalarla gülen galatasaraylılar olacak çünkü bu ortamı siz oluşturdunuz, bu cevap hakkını siz verdiniz. unutmayın ki " gün olur devran döner, keser döner, sap döner. "
türklerin mağlubiyetine sevinmesi üzücü olan türk takımı.
eski kadro ile GALATASARAY alayınıza giderdi ilk UEFA şampiyonlar ligine giren türk takımı ve 2003'te UEFA şampiyonlar liginde şampiyon olmuştur galatasaray
(#19779149) buna ekleme yapacak olursak;

(bkz: g4l4t4s4r4y)
4 rakamıyla özdeşleşmiş takımdır.
nam-ı diğer (bkz: 4\ ün kuralı) .
4 rakamiyla sözlenmiş takimdi amk.
şampiyonlar ligindeki bu seneki 32 takım arasında en kötü dereceyi elde eden takım.
http://abcspor.com/index....onlar-liginde-dibe-vurdu/