bugün
- fenerbahçe14
- mini etek giyen kızın ağzını burnunu kıran çomar14
- ianis hagi9
- üni sınavını kazanamayan yönetici istemiyorum13
- ramazan günü sokakta sigara içen insan30
- mert hakan yandaş18
- 13 mart 2025 glasgow rangers fenerbahçe maçı78
- uludağ sözlük 2025 hataları12
- akp döneminde gelir düzeyi yükseldi mi17
- ekrem imamoğlu'nun diplomasının iptal edilmesi38
- v a m p i r o v11
- emekli ikramiyesinin 33 kilo hurmadan 6'ya düşüşü10
- judas'ın geri dönmesi10
- galatasaray23
- maço erkek vs alfa erkek10
- erkek adamın erkek oğlu olur8
- 2 nisan 2025 fenerbahçe galatasaray maçıp11
- evli kadınla ilişki yaşar mısınız20
- elenmeyi başarı olarak gören zihniyet16
- kadınlar neden seks sevmiyor sorunsalı29
- araba'nın komple masraf olması12
- aykolik ve gülşen benzerliği8
- ekrem imamoğlunun ingilizce mezunu olması12
- sahurdayız uludağ sözlük30
- anın görüntüsü13
- ciddi ciddi imamoğlunun kazanacağını sanan insan19
- ilk buluşmada sanayi tostu yemeye gitmek15
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları21
- ramazan hoca12
- yüksek enflasyon14
- küçük prens20
- çok zengin olsanız ne yapardınız14
- mhp liler artık ahmet kaya'yı da sevecek mi19
- chatgpt14
- bir kadına ütü yapmayı öğretmek14
- chatgbt10
- alparslan kuytul13
- kuresel ikinma vs bik bik22
- akp döneminin çuvallamasının asıl nedeni14
- erdoğanın 92 yaşındaki dedeye elini öptürmesi13
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları12
- en sevdiğiniz aktörler17
- klarnet calan sarapci koala 626
- nervio ile sabahlamak9
- küresel ıkınma14
- 1 85 boyunda zeki esprili yakışıklı kültürlü erkek24
- fotokopiçi20
- zehra güneş'e rağmen allah'a inanmayan ateist8
- psikolojisi bozuk yazarlar39
- şinasi yurtsever17
merhaba ben tyler norton ve ben bir bağımlıyım.
tanım: masum gibi görünen ama gerçekten tehlikeli olabilen bir bağımlılık türüdür.
tanım: masum gibi görünen ama gerçekten tehlikeli olabilen bir bağımlılık türüdür.
insanların ''aa sen oynamıyo musun? zevkli olmaz ki bu yaa'' dedikleri
olm bi dene belki seversin diye oyunu verdiğim herkesin ''kanka quintero her maç atıyo amk'' diye devap aldığım bağımlılık.
olm bi dene belki seversin diye oyunu verdiğim herkesin ''kanka quintero her maç atıyo amk'' diye devap aldığım bağımlılık.
tuhaf ve zevkli bir şeydir. özellikle transfer bütçesi az bir takımdaysanız en ucuz ve free oyuncular ararsınız. onun da ayrı zevki var tabi.
merhaba ben shozhenq;
bu oyunu 99-00 yılından beri oynuyorum. o zaman henüz 7 yaşındaydım. türkiye ligi bile yoktu. ardından 01-02 sezonu ile bağımlılık nirvanaya ulaştı. bu sene hariç tüm serilerini oynadım. yağmurlu havalarda, sıcak kahveyle birlikte sezonlar bitirdim. başarıdan, başarıya koştum. çalıştırmadığım üst düzey takım yok. (#14487385) (#15255339) şunlardan anlayabileceğiniz üzere gerçekten bağımlılık yapıyor. kurtulmanın tek yolu, pes'e sarmak. o zaman ona bağımlı oluyorsun. sonra tekrar manager olmak istiyorsun. bir kısır döngü oluyor. maalesef çözümü yok. gelin sarılalım.
bu oyunu 99-00 yılından beri oynuyorum. o zaman henüz 7 yaşındaydım. türkiye ligi bile yoktu. ardından 01-02 sezonu ile bağımlılık nirvanaya ulaştı. bu sene hariç tüm serilerini oynadım. yağmurlu havalarda, sıcak kahveyle birlikte sezonlar bitirdim. başarıdan, başarıya koştum. çalıştırmadığım üst düzey takım yok. (#14487385) (#15255339) şunlardan anlayabileceğiniz üzere gerçekten bağımlılık yapıyor. kurtulmanın tek yolu, pes'e sarmak. o zaman ona bağımlı oluyorsun. sonra tekrar manager olmak istiyorsun. bir kısır döngü oluyor. maalesef çözümü yok. gelin sarılalım.
bağımlılık yapar. Eğer futbol dünyasıyla derinine kadar ilgiliyseniz oyun çekiyor. Adam bulursunuz parlatır satarsınız, altyapıdan oyuncu çıkartıp adam edersiniz, 16 yaşındaki genç yeteneği dünya devlerinden önce kaparsınız, yıldız futbolcu almazsınız, alırsınız yıldız yaparsınız, en iyi antrenörleri bulup monte edersiniz, en iyi programları uygularsınız. Gelsin kupalar, başarılar. Şu oyunu hileyle oynayanlar ne anlıyor bilmiyorum. Bu oyunu oynarken 26-27 yaşındaki oyuncular yaşlı geliyor.
merhaba arkadaşlar ben mourinho necdet;
yemek yerken aklıma, beleşten düşürüp 30 milyona sattığım regen geliyor sırıtayım derken ağzımdan lokma düşüyor rezil oluyorum. arkadaşlarım tarafından dışlandım itildim. online bir oyun kursam benimle oynar mısınız ?
yemek yerken aklıma, beleşten düşürüp 30 milyona sattığım regen geliyor sırıtayım derken ağzımdan lokma düşüyor rezil oluyorum. arkadaşlarım tarafından dışlandım itildim. online bir oyun kursam benimle oynar mısınız ?
butun yili tek oyun ugruna harcarsin ozellikle de cevrende baska oynayan varsa oynamasi 1000kat daha zevkli olur.
Neredeyse her seriyi oynamışlığım vardır, fm 2009'a kadar... 2009'dan sonrası pek sarmadı, yada 2009'dan kopamadığımdanda olabilir, Bugun fm 2009'da 2052 yılında Bursaspor ile 9. Şampiyonlar ligi şampiyonluğuma ulaşmak üzereyken aklıma birşey takıldı ve oyun süreme baktım. 31 gün 21 saat 12 dakika'yı görünce hayatımın bir ayından fazlasını bu oyuna ayırdığımın ve bağımlı olduğumun farkına vardım.
(bkz: iç çamaşırını değiştirme vakti geldi) (bkz: güneşi en son nezaman gördün)
edit: ben demiyorum, oyunun kendisi diyor *
edit: ben demiyorum, oyunun kendisi diyor *
zevkli ve gerçekten bağımlı yapıyor.
selamın aleyküm beni siktiredin,
senenin başında aldım oyunu, 8 ay oluyor, sadece 2 sezon ilerleyebildim. ilk başlarda maçları full izliyordum. ilk 10 maçı bu şekilde izleyerek oynadım. haftalarca açmadığım oldu. açamadım daha doğrusu ama kafamda hep uygun bir vakit denk getirip başına oturmak vardı. şimdi de çayırda otlayan hayvanlar kadar boş vaktim var ama açmıyorum niyeyse. transfer sezonu yaklaştıkça hissediyorum yokluğunu. ayrıca sadece bir kere 10 sezona yakın ilerlemişliğim var ve tanıdık oyuncular emekli olupta abidik gubidik isimli regenlerle oynadığımda kendimi hayattan kopuk, başka bir alemde yaşayan şizofren biri gibi hissediyordum. böyle bir bela bu. bulaşmayın. biz yandık, bari siz yanmayın.
allah herkese acil şifalar versin.
edit: oyunun sürümünü belirtmemişim. "2013"
senenin başında aldım oyunu, 8 ay oluyor, sadece 2 sezon ilerleyebildim. ilk başlarda maçları full izliyordum. ilk 10 maçı bu şekilde izleyerek oynadım. haftalarca açmadığım oldu. açamadım daha doğrusu ama kafamda hep uygun bir vakit denk getirip başına oturmak vardı. şimdi de çayırda otlayan hayvanlar kadar boş vaktim var ama açmıyorum niyeyse. transfer sezonu yaklaştıkça hissediyorum yokluğunu. ayrıca sadece bir kere 10 sezona yakın ilerlemişliğim var ve tanıdık oyuncular emekli olupta abidik gubidik isimli regenlerle oynadığımda kendimi hayattan kopuk, başka bir alemde yaşayan şizofren biri gibi hissediyordum. böyle bir bela bu. bulaşmayın. biz yandık, bari siz yanmayın.
allah herkese acil şifalar versin.
edit: oyunun sürümünü belirtmemişim. "2013"
olum o küçük yuvarlaklardan ne anlıyosun diyenlerle karşılaşmanıza neden olur.
not: klasik görünümden başkası yalan moruk 3b götüm gibi afedersin.
not: klasik görünümden başkası yalan moruk 3b götüm gibi afedersin.
merhaba ben usame bin laden. 2001 den beri oynuyordum. 4 aydır temizim ve dayanmaya çalışıyorum... (eylülde başlarım amk kaçarı yok)
oyunun 2013 versiyonu bile bağımlılık yapıyorsa vay halimize dediğim başlık.
anlatılmaz yaşanır derler ya öyle bir şey işte, yalnız serinin son oyununda şöyle ağız tadıyla bir kariyer yapamadım nedense. oyun türkçe de oldu ama son seriyle yıldızlarımız barışmadı bir türlü.
ilk internet kafelerde cm 01-02 ile başladım efendim. lakin internet kafede deep freeze vardı ve ben oyunu kayıt edip gittikten sonra oyun siliniyordu. ben bunu biliyordum ama ertesi gün yine gidip sıfırdan başlıyordum. günde takriben dört saat oynuyordum.
sonra büyüdük eve bilgisayar aldım. ondan sonra fm 08, fm 13 a kadar her oyuna takriben 1000 saat ayırmışımdır. sonra bu bilgi bir gün en acı şekilde aklıma geldi. ondan sonra oyunu sildim. bi kaç kere şeytan kandırdı ama artık oynamıyorum. tavsiyem bağımlıysanız en yakın sağlık kuruluşuna gidin. ömrünüz gidiyor ve siz oturuyorsunuz.
sonra büyüdük eve bilgisayar aldım. ondan sonra fm 08, fm 13 a kadar her oyuna takriben 1000 saat ayırmışımdır. sonra bu bilgi bir gün en acı şekilde aklıma geldi. ondan sonra oyunu sildim. bi kaç kere şeytan kandırdı ama artık oynamıyorum. tavsiyem bağımlıysanız en yakın sağlık kuruluşuna gidin. ömrünüz gidiyor ve siz oturuyorsunuz.
kurtulması çok zor bir bağımlılık. kağıt kalemle transfer edeceğin oyuncuları falan da not ediyorsan eyvah hocam hemen bi psikoloğa görünmen lazım.
başlığı gördüm oyunu açıyorum şimdi. sıkıntı yok.
Kazandıkça oynayası geliyor insanın.
oyun değil full time job bilader ne oyunu. zamanı durdurup 24 saat mönitorün içine dalasım geliyor.
insanı gerçekten bağımlı yapıyor. oynamasam bile hala kariyer hikayesi okuyorum bazen.
01-02den bu yana cektigim bagimliliktir.
bir 10 senedir oynuyorum bunu. wonderkid çıkarmak ve parlatmak en büyük eğlencem.
dur arkadaş gidip bir kariyere bakayım.
dur arkadaş gidip bir kariyere bakayım.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar