bugün
- zeynep bastık'ın beyaz külodu22
- birlikte diyete başlayalım mı9
- bayburtta picasso'ya ait ünlü tablo yakalandı18
- yazarların romantiklik seviyesi25
- realite manipülasyonu20
- profesörün sokak köpeği saldırısına uğradığı ülke26
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları21
- yazarların kendilerini tanımlama şekli13
- anın görüntüsü14
- izmir 3 koşuda hangi at gelir8
- kanka olmak istediğiniz yazarlar25
- menzil cemaatinin 17 milyar serveti olması22
- yazarların gurur duydukları özellikleri16
- filistin meselesi bizim milli meselemizdir20
- chatgpt9
- kadınların katlandığı eziyetler14
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri11
- izmirde 5 çocuğun öldüğü yangın13
- gül gibi kokan sözlüğün ağır abisi21
- belediye konserleri yasaklansın10
- mesai saatlerinde entry girenleri cimere bildirmek8
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey33
- müslüman diye hamas'ı savunmak11
- judas'ın ölmesi8
- 17 yaşında bmw vs 3 yaşında egea9
- kedimi kim yedi1'in ölmesi13
- güvenmemeyi nasıl öğrendin10
- peter parker'ın mutsuz olması13
- reis deyince akla ilk gelen23
- günün sözü9
- mel mel vs eylulsabahi40
- özlem zengin21
- gece yatarken kurulan hayaller16
- tanışmak istediğiniz yazar14
- bazlama açmayı bilmeyen kız10
- bir erkeğin bağımlılık yapabilecek özellikleri8
- ölsem helvamı hangi yazar yapar22
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur17
- eskiamaeksikbiri21
- b12 takviyesi10
- yazarların en çok sevdiği aylar22
- puura11
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- sigara içen insan aptaldır19
- thusnelda10
- amk diyen kezo8
- sevgilisinden yeni ayrılan kız11
- şalgam suyu10
- sokakta görülen kediye naber lan demek9
- larisalisa13
kürek gibi olacak olan oyun. son duyumlar o yonde.
önümüzdeki senenin ilk değil son çeyreğinde çıkması planlanan oyundur.
ilk çeyrekte çıkması planlanan versiyon için : (bkz: football manager live)
ilk çeyrekte çıkması planlanan versiyon için : (bkz: football manager live)
turkcell süper lig'de 2007-2008 şampiyonu beşiktaş olarak gösterilecektir.
edit: göt olmanın dayanılmaz hafifliği...
edit: göt olmanın dayanılmaz hafifliği...
merakla beklenilen futbol strateji oyunu. zira football manager 2008 biz hastalarını pek mennun etmedi. karşı karşıya kaçırılan yüzlerce pozisyonlar, bir maçta 10 golün ofsayttan dolayı sayılmaması, gollerin faul ile kesilmesi gibi düzensizlikler bizi üzdü. sega dan daha iyi, gelişmiş ve hataların düzeltilmiş olarak piyasaya sunmasını istediğimiz oyun.
arda'nın starlarından birisi olması gereken oyundur. hele ki avrupa şampiyonasında ki performansından sonra, bunu haketmiştir.
şampiyonadan sonra deli gibi oynama isteği uyandıran oyun. özellikle biizm topçularımızı merak etmekteyim acaba nasıl yapıcaklar? bi an evvel çıksa da oynasak dediğim oyun.
türk futbolseverlerce sabırsızlıkla beklenen oyundur, zira gerek fenerbahçe'nin başarısı gerek türk milli takımının başaralıları umutlu beklentiler yaratmıştır. fm 2008 de görülen oydu ki türk futbolu çok düşmüştü. transfer edilecek türk sayısı çok azdı. hatta alt yapılardan bile 3 senede bir avrupa seviyesinde adam çıkmaktaydı. hatta galatasaray altyapısı bile lig için vasat futbolcular yetiştirmekteydi. umudumuz türk futbolunun yeniden aynı saygınlığa ulaşmasıdır.
beklentiler;
-servet, arda ve gökhan gönül şahane birer sezon geçirdiler, bu adamların çok büyük gelişim göstermeleri gerekir
-yine bobo, serkan çalık, serdar özkan gibi gençler hakettikleri potansiyele ulaşmalıdırlar
-gökhan inler gibi diğer ülkede oynayan türk futbolcuları da görmek isteriz
-altyapıların geliştirilmesi
-rusya'nın türk futbolculara karşı olan açlığının oyuna yansıması
beklentiler;
-servet, arda ve gökhan gönül şahane birer sezon geçirdiler, bu adamların çok büyük gelişim göstermeleri gerekir
-yine bobo, serkan çalık, serdar özkan gibi gençler hakettikleri potansiyele ulaşmalıdırlar
-gökhan inler gibi diğer ülkede oynayan türk futbolcuları da görmek isteriz
-altyapıların geliştirilmesi
-rusya'nın türk futbolculara karşı olan açlığının oyuna yansıması
yeni haberleri sitelere düşen oyundur.
http://www.sigames.com/graphics/images/1719.jpg
sigames'in şöyle bi afişle duyurduğu oyundur. çok iddaalı olmuş hakkaten.
sigames'in şöyle bi afişle duyurduğu oyundur. çok iddaalı olmuş hakkaten.
sol framede adını görmem ile birlikte, kalp atışlarımı hızlandıran, daha çıkmadan kimyamı değiştiren bir efsanenin devamı efsane olacak oyundur.
- maç motoru adam edilmeli..
- türkiye ligi gelirler adam edilmeli..
- muhammed demirci oyunda olmalı..
- maç tek topla oynanmamalı..
- transfer borsası yeniden şekillenmeli, 2008'de 150 milyon dolara adam alamıyoruz..
- seçtiğimiz diğer liglerdeki takımlar ayılaşmamalı.. seçilmeyen liglerdeki takımlar itin götüne sokulmamalı..
türkiye'de oyuncuların register edilmesi ve yabancı sınırlaması kalkmalı.. premier lig'de de work permit olayı düzenlenmeli.. aguero'ya bi sezon work permit alamadım a.q..
- türkiye ligi gelirler adam edilmeli..
- muhammed demirci oyunda olmalı..
- maç tek topla oynanmamalı..
- transfer borsası yeniden şekillenmeli, 2008'de 150 milyon dolara adam alamıyoruz..
- seçtiğimiz diğer liglerdeki takımlar ayılaşmamalı.. seçilmeyen liglerdeki takımlar itin götüne sokulmamalı..
türkiye'de oyuncuların register edilmesi ve yabancı sınırlaması kalkmalı.. premier lig'de de work permit olayı düzenlenmeli.. aguero'ya bi sezon work permit alamadım a.q..
kaleciyle karşı karşıya kalma-buna rağmen gol kaçırma- sıklığı kaldırılsın.
burdan yetkililere sesleniyoruz. Oynanabilir bir türkiye ligi istiyoruz.
ve ayrıca bahsi geçen konuşulan afiş için;
http://www.chip.com.tr/ar...?resim=20080829020846.jpg
burdan ne anlıyoruz? oyunda devrim rüzgarları esiyor, küba futbolu şahlanacak, endistrüel alman futbolunun çöküşü emperyalist ülkelerin futbol sömürüsünün sonu, livorno'nun çıkışı lazio'nun finişi, emekçi takımların yükselişi... diye gider bu belki de oyun kendi içinde çok değişmiştir odur böyle heycanlanmaya da gerek yok.
merakla beklenendir. sports interactive afişe che resmi koyarak beklentiler ebesinin gözüne çıkarılmıştır. umuyoruz ki fm 2009 bu beklentileri karşılayacak düzeyde yeniliklerle gelir. 20:00'ı heyecanla beklemekteyiz.
3d maç motoruyla müritlerine kulübe havası yaşatırsa tadından yenmeyecek olandır. o havayı yaşatmayacaksa hiç çıkmasın daha iyi.
an itibari ile gözümden düşmüş oyun. 3d ne lan?
ben üstten gördüğüm noktalarımı istiyorum aga.
ben üstten gördüğüm noktalarımı istiyorum aga.
millet üçüncü boyuta sanırım sırf artizliğine bok atıyor.. bi yerde bu geçişi yapacaklardı.. text formundan 2d'ye geçerken de siz bunları söylüyodunuz.. ne yani şimdi 3.boyut sizi de heyecanlandırmıyo mu?? yemeyin beni..
zaten 2d ve 3d secenekleri beraber olacaktır oyunun içinde..
valla bence süper olmuş.. bizi noktaları oyuncu farzetme geriliminden kurtarmıştır.. oyun olum bu sadece kasmayın bu kadar..
yine ömrümü yiyeceksin fm!!
zaten 2d ve 3d secenekleri beraber olacaktır oyunun içinde..
valla bence süper olmuş.. bizi noktaları oyuncu farzetme geriliminden kurtarmıştır.. oyun olum bu sadece kasmayın bu kadar..
yine ömrümü yiyeceksin fm!!
transfer sisteminin baştan yazıldığı oyun. umuyoruz bu sefer pazarlık yaptığımız takım tam anlaşmak üzereyken saçmsapan rakamlarla gelmez. ayrıca evet 3d özelliği opsiyonel olacak. fakat ss lerden gördüğüm kadarıyla 3d şiddetle tavsiye edilir. he bir de basın toplantısı var. sanırsam görüşlerimizi kendi cümlelerimizle belirtebilme olanağına kavuşucaz. medyayla ilişkilerimiz bu şekilde belirlenecekmiş. bu özelliğin nasıl çalışacağını ben idrak edemedim. oyunun çıkış tarihide kesin olarak 14 kasım.
(bkz: allahım sana geliyorum)
14 kasım'da çıkacak olan ömür törpüm. len zaten ders mers çalışan biri değilim, tembelin tekiyim. bu da çıktı ya tam oldu. artık okula falan da uğramam ben.
2d ve 3d seçenekleri birlikte verilmiş ama ben de kimsenin ''siktr et ya 3d yi, 2d oynayalım.'' diyeceğini sanmıyorum. muhakkak kullanılacak o 3d. basın toplantısı olayı da pek bi güzel olmuş. transfer olayının da baştan sona halledilmesiyle beni yine kızarmış ve uykusuz gözlerimle başbaşa bırakacak olan oyundur abilerim ablalarım. [ablalar da oynayabilecek ya artık o bakımdan şey ettim ben.]
ahanda ekran görüntüleri:
http://www.fmevi.com/tag/fm-2009-ekran-goruntuleri/
14 kasım'da çıkacak olan ömür törpüm. len zaten ders mers çalışan biri değilim, tembelin tekiyim. bu da çıktı ya tam oldu. artık okula falan da uğramam ben.
2d ve 3d seçenekleri birlikte verilmiş ama ben de kimsenin ''siktr et ya 3d yi, 2d oynayalım.'' diyeceğini sanmıyorum. muhakkak kullanılacak o 3d. basın toplantısı olayı da pek bi güzel olmuş. transfer olayının da baştan sona halledilmesiyle beni yine kızarmış ve uykusuz gözlerimle başbaşa bırakacak olan oyundur abilerim ablalarım. [ablalar da oynayabilecek ya artık o bakımdan şey ettim ben.]
ahanda ekran görüntüleri:
http://www.fmevi.com/tag/fm-2009-ekran-goruntuleri/
3d nin girmesiyle daha da güzel olacak oyun. oyunun zaten teknik taktik açıdan gerçekciliği şahane, ee bir de ambiansı yansıtabilirse daha da güzel olacak. adamı kitler.
3d maç motoru olmasına karşın, 2d olarak oynayacağım oyun olacaktır. football manager dediğin öyle 3 boyutlu maç motoru ile oynanmaz, açarsın oyunu 2d olarak maçı izlersin ve oyunun keyfine varırsın. 3d olayında kim bilir ne bokluklar çıkacak. yayınlanan videolarda sağlam gibi görünse de eminim ki buglarla dolu olacaktır. peeh.
3d maç olayı müthiş olmuştur.Şahsen artık noktalardan sıkılmıştım ve bir yenilik gerekiyordu oyuna,iyi oldu güzel oldu.Sabırsızlıkla bekliyoruz.
Sosyalizmin bayraği bir şahsiyeti * , toplumların afyonu olarak tanıtılan bir oyun * simulasyonunu * pazarlama aracı * haline getirmişler bizi bizden almışlardır efendim.
Haa gene de oynamayacakmıyız oynayacağız. Bu yaşımızda kopamadık fm den. Ama korsan oyuna yöneleceğiz çünkü bu kapitalist düzene bi çekiç sallamak için bir yöntem de budur. Yoksa bizde fikir ve sanat eserlerine saygılıyız. *
Haa gene de oynamayacakmıyız oynayacağız. Bu yaşımızda kopamadık fm den. Ama korsan oyuna yöneleceğiz çünkü bu kapitalist düzene bi çekiç sallamak için bir yöntem de budur. Yoksa bizde fikir ve sanat eserlerine saygılıyız. *
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar