bugün

o benim.
dürüst insan yükünden belli olur denilesi yazar.
görgüsüz insan görgüsünden işveli olur deresi yazar.
10. nesil yazar.

benim fake im dicem inanmıcanız. o yüzden demiyorum.
(#19290928) entrysine teşekkür ediyorum.

eğer el değmemiş kız arıyorsanız kimseye el sürmeyeceksiniz. tabi anlayış farkları her zaman olacaktır.
ey! yar nerelerdesin?
zaman oldu vuslat
sen uzaklarda ben sendeyim...
güneş mi doğmadı?
karanlık mı heryer?

gitme, terk etme..
etme eyleme yar...
burnuma kötü kokular geliyor sanki..
(bkz: neyk)
fake falan değildir. kanlı canlı türk kadınıdır.
Kim bilir kimin feyki yazarı. (bkz: fake la bu)
Yasini basini almis turk kadinidir, eminim colugu cocugu vardir bunun az evvel bir entrysini okudum hosuma gitti de unuttum yine de takip edilir kim bilir uslu bir cocuk olursam belki bir gun.
silik olmuş yazar, hayrolsun bilen gören duyan varsa bana sesleniversin.
bu mesajı okuyorsan acil bana ulaş yazarıdır.
Herkesin aksine bende tek bir tane bile bulunmayan hesaptir. Diyorum ama inanmiyollar.
Natali benim feykimdir. Silebilirsiniz. Hatta nick altından burnuna laf etmişliğim bile var çakmasın diye modlar. Bugüne kadar zor tuttum içimde.
Sözlükte bolca bulunandır. Boyna oytunkaran başlığı açıyorlar ben bile şüphelendim acaba feykim mi var diye. Evet.
artık sözlükte iyice boku çıkmış olay. 10 entry giren yazar olunca feykler havada uçuşuyor. adam sabah yazar olmuş oytunkaran aşağı oytunkaran yukarı. ulan bari bu kadar belli etme feyk olduğunu. evet.
oytunkaran'ın feyki olbilir. ben de kendi popülaritemi artırmak için fake açar, fistingci aşağı fistingci yukarı yazabilirdim.
Oytun kendi kendine konuşmuş gençler biz cikalim.
Bir kullanıcının birden fazla hesabı olması durumu.

Neye yarar? Hiçbir şeye. 1 hesabı bile idare edemiyoruz. Sözlüğe girmeyi bile canın istemiyor. 5 tane hesabın olsa neye yarar.
görsel