bugün

gördüğünüz anda, iki üç kelimesinden hemen anlayacağınız türde orospu çocuklarıdır.

bu orul orul orospu çocuklarının tek derdi vardır. algı, manipülasyon, narkoz. bu kadar.
pensilvanya hamburger demesi yeterlidir, 3.kelimeye gerek yok.
bu orospu çocuklarının en bilinen özelliği, kul hakkını keyifle afiyetle yemeleridir.

tam orospu çocuğudur bunlar.
akp ile hiçbir ilgisi olmayan terör örgütüdür...
Apo sever orospu çocukları bunlardan daha kansız, daha orospu çocuğu!
türkiye nin başına kim bela etti kim ortak oldu acaba, acaba, hani acaba..
X'te hala çok görüyorum bunlardan. Profiline bakınca anlamam bir dakikadan az sürüyor.

Bir de profiline Atatürk resmi koyan, kendine Atatürkçü süsü vermeye çalışan versiyonları vardır bunların. Onların da aslında Atatürk düşmanı maklubeci olduğu şıp diye anlaşılıyor.
hala aramızda gezmektedirler. şimdi ölümüne inkar edip muhalefetten birileri üzerinden "biz deyiliz bunnar fetocu" algısı yaratmaya çalışıyorlar ya aslında bu bile feto taktiğidir. hoca efendileri geberip gitti ama bu soysuzlar hala aynı taktikleri kullanmaya devam ediyorlar.

hadi bize yedirdin de be yavşak hani allah diyorsun kitap diyorsun iman ettim diyorsun ya hala. o iman ettiğin allahı nasıl kandıracaksın ??
onlar allahı ikna ederler belki orasını bilmem de, ben sırf bir adamın nefretinden dolayı din düşmanlarıyla iş tuttum diyenler ahirette zor anlar yaşayabilir.

allah hepimizi korusun.
OOOOo orospu çocukları nasılsınız?
Soros ve Abramowitz ile görüşenler ve de desteklerini alarak kalkınanlar da buna dahil mi? Havalar biraz ısındı mı ne :-).