bugün

başkanı atatürk' e izmir suikasti soruşturması kapsamında idam edilmiş, yöneticisi ömer çavuşoğlu' nun fettullah gülen ile otururken fotoğrafı bulunan, fetö kapsamında 25 kongre üyesi ihraç edilmiş, nefret ettiğim antipatik kulüp.
15 sezondur şampiyonlar ligi gruplarında mücadele edememiş olan kulüp.
Gerçekten de geçen seneyi mumla aratacak gibi gözüküyor. köy takımına karşı bile zorlanıyoruz. Ben zaten batshuayi'yi kaptırdığımızda bu sene için umudu kesmiştim.
2001-2002 sezonunda şampiyonlar ligi grubunu puansız tamamlamış kibirli ve antipatik kulüp.
tarihinin en pahalı kadrosunu kurduğu sezonlarda beşiktaş tarafından tokatlanmasıyla ünlü takım. beşiktaş'ın şampiyonluğu şimdiden hayırlı olsun açık ve net.
görsel
Kibri, başarılarını abartması, başarısızlığın sorumluluğunu sürekli dış etkenlere yıkması yüzünden antipatiyi hak eden kulüp.
Galatasaray ve beşiktaş’ ın ardından toplam kupa sayısında üçüncü sıraya düşmüş, lig şampiyonluğuna hasret kulüp.
Lig şampiyonluğuna hasret bir teknik direktörle lige başlaması uyumlu olacak, aynı dertten muzdarip bir kulüp.
Bazilarina dert olmus kulup. Korkmayin cok acimayacak. Swh.
abberrline de doğru yolu buldu.*
lille maçına 4 gün kala orta saha transferi yapmak akıllarına geldi:) lille tarafından elendikten sonra alınır artık:)
lille maçına merkezde ismail-mert hakan'la başlamak lazım. kruniç yerine kim oynarsa kârdır.
sevmiyorum anacığım sevmiyorum, oh be flörte diyememiştim içimde kaldı
Yine dosta korku düşmana güven vermiştir ehehe.
lan iyi ki var, moralimiz yerine geldi.
lille tarafından uzun menzilli boru döşenen komik takım. evet...
Canım takım. Vayy be sen yurt dışında bizi temsil et kupa maçında ter at. Yen yada yenil mühim değil de senin yenilgine sevinenlerin olması mesele.. adamlar ülke adına bir maç yapıyor ve ne deyim şaka gibi...
görsel
görsel
lille takımını kadıköyde en az 2 fark ile yenip play off oynamaya hak kazanacak takımdır. inşallah yani. akşam gördük ki lille de tam hazır değil hata yapmaya çok meyilliler. bir de bu takım deplasmanlarda iyice dağılıyor yeter ki ilk 20 dakika gene bir kaza golü yemeden bir gol bulalım.

bu arada süper kupa maçı ile alakalı tek entrysi olmayan nihavend lonca arkadaşımızın da morali düzelmiş 2-1 den sonra. bu gs liler neden böyleler lan hepsi küçük yaşlarda havale falan mı geçirmişler insan aşırı merak ediyor.. günlerdir tek bir entryleri yok gs hakkında ama fenerbahçe başlığında akbaba gibi toplanmışlar hemen gene.
20 tane yorum yapandan nihavendi seçmek... artık nasıl dertlendirdiyse.
türkiyenin en büyük spor kulübüdür.

yancına yancılık mı yapıyon maskloş ? sizin nasıl bir ilişkiniz var olm ben çözemedim. birinizin evinde buluşup birbirinizi mi okşuyorsunuz ? ona yazıyorum sen atlıyorsun sana yazıyorum o atlıyor siz hayırdır len aşk böcükleri sizi..
Beşiktaş’tan taze beş yedik ama bazı taraftarlarımız hala bu başlık altında ağlaşıyor.

Bence kendi işimize bakalım beyler.

Fenere gelince, yazık oldu. Ama kadıköy’de elerler bence. Lille fenerden daha iyi bir takım değil kesinlikle.
--spoiler--
yancına yancılık mı yapıyon maskloş ?
--spoiler--

evet giboş problem mi var?
yok kardeşim estağfurullah ne problemi olacak. allah tamamına erdirsin ne diyelim sevmek sevilmek öbüşmek el yordamı ile hissetmek falan güzel şeyler. herkes yalnız doğar ama kendinize böyle korumacı sahiplenici şevkat dolu bir partner bulabildi iseniz yalnız ölmezsiniz. sizin adına sevinirim sadece neden problem olsun ki..
66 sezonluk Süper Lig sıralaması.En çok galip gelen, en çok puan toplayan ve en çok gol atan takım Fenerbahçe.

https://www.ntvspor.net/f...-66b32d5407ba89004e02787f