bugün

3 aylık bakıma alınan ve trafiğin maffolmasına neden olan köprüdür.
geçenlerde taksideyken yakalandım bu gazaba ben isyan edince taksicide başladı
neden öyle diyorsun abi allah razı olsun başbakandan en azından yaptırıyor 10 sene önce böylemiydi yıkılıcaktı köprüler neredeyse, yuh dedim içimden bunu bile yandaşlığa bağladın ya.
(bkz: ömür törpüsü)
boğaziçi köprüsü kadar güzel olmayan köprüdür.
bu günlerde sırat adını alması gerekir.
araba trafiğine açılmasını dilediğim köprü.
komple yapımı 900 gün bakımı aylarca süren köprü.
Kaçaak gecis yapilirken yurdum insaninin akla hayale gelmedik yontemler buldugu kopru.
(bkz: Plakayi gizlemek)
anadolu tarafında kavacık, avrupa tarafında hisarüstü bulunur.

edit: tarafları ters yazmışım.
Yılın 365 günü, günün 24 saati iki yönde de tıkalı olan köprü. Maslak çıkışından itibaren tıkanmaya başlar, çekmeköy sapağına gelene kadar ömrünüzden birkaç yıl yer.

Anlamadığım şey bu yolu günde iki kez gidip gelen, pardon sürünerek ilerleyen tipler var. Olm hiç mi akıl yok sizde? Bu eziyet çekilir mi?

Köprüyü kullanmak zorunda olanlar bu dünyada Tanrı tarafından lanetlenmiş zavallılardır başka açıklaması yok. Sırat köprüsüne iyi bir hazırlık mekanı.
Mütemadiyen tıkalı olan köprü. Girişteki 4 şeridi 10 şeride çıkarıp sonra tekrar 4 şeride düşürenin beynini sikeyim.
üstünden arabaların geçtiği vasat köprü.
Bugün 27. Açılış yıldönümü olan köprü.
Açılışını Turgut Özal'ın Semra Özal la birlikte kendi kullandığı mercedesle yaptığı köprü, vay be o zaman haberlerde izlemiştim.
(ısıs) saldırmayı planladığı kopruymus, bomba yuklu aracla kopru patlatılacakmış, şakası bile kotu cunku boyle bisey olursa tr hem maddi hem manevi olarak derinden sarsılır.
şanlı konyaspor bayrağı ile 10 gün boyunca üzerinde dalgalanmıştır.

görsel
Bu köprüyü kullananlar izlesin, boşuna 800 lira ceza yemesinler.

https://twitter.com/sokak...tatus/1065373993702748161
27 haziran 2019 günü 50 gün süreyle bakım ve onarımı yapılacak olan köprüdür.
(bkz: istanbul da kaos)
kanlıca'dan alttan görünüşü:

görsel
görsel
istanbul'un 3 köprüsünün ortadakisi.
görsel
istanbul boğazına inşaa edilen 2. köprü.