bugün

FAKiR OLDUĞUNUZU TESCiL EDECEĞiNiZ OLUŞUM.

http://www.buldumbuldum.c...blog/fakirlik-testi.html/

EDiT ;

--spoiler--
Orta direğin tekisin, ne büyürsün ne küçülürsün. Aferin, dünya malında çok gözün yok, boşuna çabalama. Sen, yeri gelince lüks bir restaurantta, yeri gelince de samimi bir sokak pilavcısında karın doyurabilecek kadar şanslısın. Farkında mısın, birçok kişi senin yerinde olmak için can atıyor? Her ne kadar bunun farkında olmasalar da, sen onlardan bir adım öndesin. Aynen böyle devam et.
--spoiler-- *
doğruya doğru olan bir test.

sonuç;

--spoiler--
üzülerek söylemek isteriz ki, fakirlikte master yapmışsın. neyse ki nefes almak bedava da yaşayabiliyorsun. ama bu fakirlikle bu dünyada fazla barınamazsın. hayattan zevk almaya bak diyeceğiz ama parasızlıktan onu da yapamazsın. zaten sen kimsin ki macchiato içeceksin! fakirlerin resmi içeceği olan çaya devam. hatta bir ara gel de karpuz keselim. merak etme karpuz müesseseden.
--spoiler--
görsel
an itibariyle katıldığım testir. sonuç ortada.

Sözü fazla uzatmaya gerek yok; fakirsin. Hayatında bir şeyleri değiştiremediğin sürece fakir olarak kalacaksın. Bir gün zengin olursan da bu testi unutma. Kelin kusuru saçsızlığıysa, senin de parasızlık. Ama mutluluk bedava. Sen fakir halinle de mutlu olabilecek gibi gözüküyorsun.
Teste girsem master zengin cikarim o yüzden girmiyorum.
fakir olduğunuzu gösteren testlerdir.
online alışveriş sitelerinde ya da emlak sitelerinde filan fiyata göre artan seçeneğini seçiyorsanız fakirsiniz.
resmen bedavadır. bedava testi ben niye çözeyim ? zenginliğim incinir.
fakir misiniz testi:
hiç kolonya içtiniz mi?
a)evet
b)hayır. a lar çoğunluktaysa tebrikler fakirsiniz.
cevap b ama fakirim...
Paramız yoktu, yapamadık testi.
dolmuşta, otobüste uzattığınız parayı takip ediyormusunuz?
A)evet
B) hayır. A'lar çoğunluktaysa bizdensiniz. Burası Fakirler Kulübü
Fakirlik pudingi çay kaşığı ile yemektir. ( bknz : ben )
eğer kapının arkasında askılık, halı veya ütü masası varsa evet fakirsiniz.