bugün

genellikle aklı bir karış havada olan hanım kızlarımızdır. aile terbiyesi ve adab ne yazıkki görmemiştir. yakın zamanda çocuk sıçarak bu huylarından vazgeçmeleri tarafımdan bizzat gözlemlenmiştir.
(bkz: fuck em all)
giyinmeyen türk kızlarından daha ahlaklıdırlar.* (bkz: bi siktir git çay koy)
(bkz: turk kizi gibi giyinen fahiseler)
fahişeliğe meyilli kızlardır.
bakınca da niye baktın der kevaşe.
sonra millet bize bakıyor diye havaya giren kızlardır.

(bkz: beyin bedava)
darwin'in sexual selection teorisinin insanlarda halidir. liberalizm, doğal ve cinsel seçilimin ilerlemeyi sağladığına inandığından, kızları açıp cazip hale getirmeye uygun giysi ve süs eşyaları üretir. sonra erkekler ağızları salyalı salyalı bunların peşinden koşar ve kızlar en iyilerini seçip sevgili olur, cinsel ilişkiye girerler. elenenler ise "ezik" unvanı kazanarak abazanlığa devam eder. aslında böyle bir şey doğal değil, tamamen şu anki kapitalist üretim ilişkilerinin üstyapıda ki yansımasından ibaret.
ve bir de bunlara meyilli erkekleri mevcuttur.
(bkz: nedir yahu öyle türk kızları böyle türk kızları)
geçenlerde yapılan bir metaanaliz sonucunda, hepsinin psikolojik sorunları, kompleksleri olduğu ortaya çıktı.
dikkat çekme uğruna her şeyi yapabilecek kızlardır.
sonra da "öküz gibi bakıyor bu erkekler" diyecek olan türk kızlarıdır.
türk kızları içinde olsa olsa çok küçük bir azınlığı oluşturan kızlardır. geneli temsil etmez.
BU KIZLARIMIZIN KIYAFETLERi GENELLiKLE PORTATiF YAPIDADIR. EVDE DiZ ALTINDA OLAN BiR ETEK DIŞARIYA ÇIKILDIĞINDA KALÇA HiZASINA YAKINLARINA KADAR KISALABiLMEKTEDiR, ÜZERiNE HIRKA GiYiLEN ASKILI, BOL DEKOLTELi BLUZLAR iSE DIŞARI ÇIKILDIĞINDA KENDiNi GÖSTERME iSTEĞi DUYARLAR.
gitgide çoğalmakta olan bir populasyon malesef.
tipsizdirler. böyle giyinip tipsizliklerini örterler.
abaza gibi bakan türk erkeğine eşit değerdedir.*~
modern (!) kızdır onlar, hani insanları ayırıyoruz ya biz öyle, laikçidir kesin bu kız!
kendilerini ucuz göstermeyi seven kızlardır. iticilikte bir numara olurlar.
namusu kıyafette arayan yanlış bir düşüncedir. zira herşey akılda başlar akılda biter. * *
batının ahlaksızlığını almış ahlak düşmanlarıdır.
bunların kafa şırnak vücut paristir. gösterip vermezler. sokağa bir çıkarsın herkes striptiz kulübündeki gibi giyinmiştir ama senin adam gibi sevgilin olmamıştır. güya müslüman ülkeyiz görsellik olarak en ahlaksız ülke bile böyle değildir. ama iş sevişmeye gelince rahibe kesilir bunlar.
istediğinde fahişe gibi ustaca sevişecek ama el değmemiş olacak kız isteyen Türk erkeğine çok bile olan kızlardır.
Ananızdır efendim.
Herkes istediği gibi giyinir. Kimsenin haddine değil yorum yapıp hakarette bulunmak. Leş düşüncelerinizi çekin artık kadın bedeninden.
Bu kadar kımıl zararlısı trolü de sadece burada görmek mümkün sanırım.
Ciddi ciddi tanım yapsan neresine yaparsın bu başlığın?
Eee ben neden buradayım?
Anana sövüp gidecektim, pardon trolcan.