bugün
- sahi bir 2023 hedefi vardı ne oldu ona33
- müşterilerini ilaçla bayıltıp taciz eden taksici14
- akp'lilerin zamlara itiraz etme eşiği10
- ben hep 50 liralık alıyorum14
- istanbulda sahte içki ölümleri11
- 2025 aile yılı13
- sözlüğün çok sakin olması13
- emekli aylıklarını nasıl öderiz telaşı içindeyiz43
- fakirlere mana bulmak10
- inekler neden kalp krizi geçirmez8
- menzil cemaatinde gerginliğin giderek artması16
- imamoğlu nu yolsuzluktan tutuklamak14
- sözlüğe güzel bir kız bırak25
- kaptan memo8
- matlab8
- yağmur8
- pipisi kalkmayan erkekle evlenir misiniz12
- akşam yemeği hazır9
- 32 yaşındayım her gün süt içsem boyum uzar mı8
- yılmaz özdil14
- aşk ne kadar sürer sorunsalı12
- kırmızı kart diye bağırmak11
- şuan dinlediğin şarkı8
- el değiştiren belediyelerde hizmetin aksaması8
- dün fetöyü savunanların bugün apoyu savunması46
- evlenmek istemeyen erkek18
- istanbul trafik yoğunluğunda dünya birincisi8
- 15 bin tl alıyorum geçinemiyorum ama oyun rte ye13
- kuş başı şişteki kuyruk yağı11
- soğuk kış günlerinde iç ısıtan şeyler16
- beşiktaş ta hırsız yakalandı11
- 14 yaşındayım hepinizden üstünüm8
- 13 ocak 2025 cumhurbaşkanımızın müjdesi46
- zayıflamakicinyaratil mis10
- 13 ocak 2025 konyaspor fenerbahçe maçı39
- hull city17
- pandela9
- beklenen büyük istanbul depremi14
- yazarların favori tatlıları30
- anın görüntüsü12
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması9
- öğrencisine sapık mesajlar atan din hocası14
- kemalistlerin 15 temmuzda korkudan altına işemesi25
- sabah ezanı10
- teröristle müzakere değil mücadele edilir18
- gerçek atatürkçülerin oy verebileceği partiler10
- öğretmen olmak için gereken özellikler14
- apo ile işbirliği yapana oy vermek10
- şu an bütün yazarların işten kaytarması9
- 12 ocak 2025 başakşehir galatasaray maçı28
6alatasaray ve 8eşiktaş'a oranla iyimser bir fenerbahçe lakabı.
edit: 3+3+3=9 olduğu düşünülürse durum değişir tabi.
edit: 3+3+3=9 olduğu düşünülürse durum değişir tabi.
okunmayan bir lakap önermesi.
sampiyonlar liginde 2.gruba cikacak bir takim icin soylenmesi gulunctur. hem 8-0 nere 3-0 nere..
kuyruk acisi varmis, icinde fena kalmis bir insanin yazabilecegi yegane sacma bir " kıl, yun " . gorev edinmis kendine " tasak geciyim ama zeka piriltisi olmasin icinde, ezikligimi herkes soldan okusun " sekli.
f0n0rbahc0 çok daha iyi bir öneridir kanımca, malum fenerden başka 0 çeken yok o ligde.
uygun olmayan bir lakap önerisidir.
uygun olmayan bir lakap önerisidir.
(bkz: so what)
fenerbahce'nin inter macindan sonra bazi kisiler tarafindan olusturulan isimdir.
hayir anlamiyorum; galatasaray veya besiktas olunca sorun yok ama fenerbahce olunca "vah serefsizler" oluyor. avrupa macidir. her turk fener'i desteklemedir denilse e o zaman besiktas'in 8 ile kafa yapilmasi ne ayak haci?
hayir anlamiyorum; galatasaray veya besiktas olunca sorun yok ama fenerbahce olunca "vah serefsizler" oluyor. avrupa macidir. her turk fener'i desteklemedir denilse e o zaman besiktas'in 8 ile kafa yapilmasi ne ayak haci?
güzel bir grafik. galatasaray ve beşiktaşa olunca herkes * istediği harfleri değiştiriyor alfabeden, sarı laciverte gelince iş saçma sapan başlık sıfatı yiyor ve vatan hainliği oluyor.
en azından f8n8rb8hç8 değil.
8esiktas'lı ve 6alatasaray'lı arkadaşların zorlamasıyla ortaya çıkmış bir rüküşlük. olmamış diyor ve 10 üzerinden 2 veriyoruz.
fenerlilerin öpüp de başına koyması gereken lakap. bu entry nin iyi niyet içerdiğini kanıtlamakla da uğraşamıcam şimdi.
dünya futbol tarihinde bir maçta 3 gol yemeyen takım gösterilmelidir önce. bunu yazanlar eminimki ch3als3 yada 2eal madrid tarzı einstein oyunlarına başvuracaklardır.
eziklik göstergesi zımbırtı.
önce helsin.. gibi 22131248. sınıf takımlardan kendi evinde sözü edilen kadar gol yiyenler düşünsün sonra konuşsun derim.
ayrıca 8-0 ı hiç açmıyorum.
önce helsin.. gibi 22131248. sınıf takımlardan kendi evinde sözü edilen kadar gol yiyenler düşünsün sonra konuşsun derim.
ayrıca 8-0 ı hiç açmıyorum.
gülünç bir lakaptır. zira bu seneki şampiyonlar ligi maçlarında rakiplerinden hep iyi futbol oynamış bir fenerbahçe'nin sadece bir maçta 3 gol yemesi sonucunda sarf edilmemesi gereken lakaptır. adamlara lakap takılmaması için daha neler yapmalılar bilmiyorum. *
''uyduramadın havasına gel otur hadi benimkinin kafa---sına'' diye ilkokul argosu vardır. cuk oturan bir tanımdır bu başlık için. ayrıca çekememezliğin ne gibi bir fırsat kolladığının kanıtıdır. kıskançlık insana hevesle bilgisayar başına geçip bu tür şeyler yaptırıyor işte. komik olan sizi niye kıskanalım denmesi ancak en ufak bir yenilgide başlık açma mücadelesine girilmesi. neyse tanrı herkesin yolunu açık etsin.
fenerbahçe taraftarının ilginç şekilde alınganlık gösterdiği lakaptır.
başkasına yapıldığında; "puhahahah bu ne olm süper lakap lan! altıma s.çtım lan gülerken"
kendisine olduğunda; "böhü ezikler, ilkokul espirileri yapmayın olm"
başkasına yapıldığında; "puhahahah bu ne olm süper lakap lan! altıma s.çtım lan gülerken"
kendisine olduğunda; "böhü ezikler, ilkokul espirileri yapmayın olm"
3 büyüklerin, 3'üncüsünün hoş lakabı.
küçükten büyüğe sıralarsak *;
(bkz: f3n3rbahç3)
(bkz: 6alatasaray)
(bkz: 8eşiktaş)
küçükten büyüğe sıralarsak *;
(bkz: f3n3rbahç3)
(bkz: 6alatasaray)
(bkz: 8eşiktaş)
inter macindan sonraki fenerbahce nickidir.
> f3n3rbahc3
bu fener'in 6 macta 0 puani unutulumus;
> f3n3rb0hc3
e bi 5 tane de biz dosemistik kupa macinda;
> f3n3r50hc3
pancu vardi, kadikoy panteri;
> f3n3r50h43
bide aziz baskan faktoru;
> f3n3v50h43
e ama pendik'e yer kalmadi yahu?
demek istedigim su dur ki; sozu edilen takimi seven cok az kisi var yasayan, esas bunun nedeni ne olabilir?
> f3n3rbahc3
bu fener'in 6 macta 0 puani unutulumus;
> f3n3rb0hc3
e bi 5 tane de biz dosemistik kupa macinda;
> f3n3r50hc3
pancu vardi, kadikoy panteri;
> f3n3r50h43
bide aziz baskan faktoru;
> f3n3v50h43
e ama pendik'e yer kalmadi yahu?
demek istedigim su dur ki; sozu edilen takimi seven cok az kisi var yasayan, esas bunun nedeni ne olabilir?
galatasaray 6-0 yenildiğinde testis geçenlerin, beşiktaş 8 yediğinde testis geçmek için yarışanların içinde bulunduğu güruhun, geri zekalı bulduğu lakaptır.
bu lakapla alakalı "böhü ezikler, geri zekalılar" gibi yaklaşımda bulunan zat-ı pastırmaların bir zahmet 8eşiktaş, 6alatasaray, 6 kasım 2002 fenerbahçe galatasaray maçı gibi başlıklardaki skorla testis geçen entrylerini silmelerini arzu etmekteyiz, eziklikse hepimizde var, gurursa hepimizde var...
şimdi isteyen, arkasına bakmadan topuklarını g.tüne vura vura koşabilir.
bu lakapla alakalı "böhü ezikler, geri zekalılar" gibi yaklaşımda bulunan zat-ı pastırmaların bir zahmet 8eşiktaş, 6alatasaray, 6 kasım 2002 fenerbahçe galatasaray maçı gibi başlıklardaki skorla testis geçen entrylerini silmelerini arzu etmekteyiz, eziklikse hepimizde var, gurursa hepimizde var...
şimdi isteyen, arkasına bakmadan topuklarını g.tüne vura vura koşabilir.
hep siz bizle taşak geçiyorsunuz birazda biz sizle geçelim düşüncesinin yetersiz ürünüdür.
5 * ten asagisi lakap olmadigi icin, sacma olan lakap.
(bkz: kedi eti 7)
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar