bugün

her türlü talihsizliği yaşamış kişi, aykut oğut'un yazarlığında kitapseverlerle buluşan kitabının ismi.

--spoiler--
siz hiç 150 kilo oldunuz mu? sizin hiç yabancı bir ülkede bavulunuzu kaybettiğiniz, sabahları mısır gevreğine bira döküp hayatta kalırken günlerce tek kelime bile konuşmadığınız, dayak yedikten sonra girdiğiniz komadan bir gözünüzü kaybetmiş olarak çıkıp tekrar parklara döndüğünüz, annenizi kaybettikten sonra hapiste yatarken babanızı kaybettiğiniz oldu mu?

benim oldu.

peki ya sonra o yabancı ülkenin dilinde şakır şakır konuşup hatta seslendirme yönetmenliği bile yaptığınız, o ülkedeki filmlerde başrol oynadığınız, 70 kilo verip filinta gibi olduğunuz, yeni ve mutlu bir hayat kurduğunuz, elinizi attığınız her işi altın yumurtlayan tavuğa çevirdiğiniz, her saniyenizi gülümseyerek geçirdiğiniz, hayatta istediğiniz her şeyi elde etmeye başladığınız oldu mu?

benim oldu.
nasıl mı?
gelin anlatayım...
--spoiler--
kişisel gelişim , motivasyon, yaşam koçluğu hizmeti adına ne derseniz deyin; bu zamana kadar yazılmış en başarılısıdır bu dalda. yazar hem samimi hem inandırıcı hem de bilimsel olmay başarmıştır. elinize aldığınız anda bitirirsiniz de.
fanatiği olduğum kitaptır. yazarı tarafından takipçileri için bir de site oluşturulmuştur.

http://www.ayratown.com
okunması gereken kitaplar listenizde ya da okunmuş kitaplar listeniz de muhakkak bulunması gereken kitaptır.
-"istediğiniz şeye mi? yoksa 'onun olmaması' ihtimaline mi aitsiniz?"
sorusuna cevap aramama vesile olan kitap.
bugün aldım sevgilimin ısrarlarıyla.
91. baskısı imiş umarım kapağı kadar güzeldir içeriği de.

tanım; şu aralar çevremde çoğu kişinin bahsettiği bir kişisel gelişim kitabı.
çok satanlar listesinde üçüncü sırada.

''istemek olmanın yarısıdır.''
Evrene nasıl mesaj gönderileceğini öğreten, zihninizde isteklerinizin 5n 1k'si çıkartan, bi nevi sizi dürten aykut oğut'un samimi dille kaleme aldığı kitap.

(bkz: bir kitap okudum hayatimin degismesini bekliyorum) *
aykut oğutun şu anda okuduğum mükemmel kitaptır.bir ara secretten özenti olduğumu düşünsem de güzel olduğu kanaatine varmışımdır.
okumakta geç kaldığım ama aslında belki de tam zamanında okuduğum ve kesinlikle tavsiye edeceklerimden. bir şeye inanmamnın ne kadar önemli olduğunu yaşayıp gördüm. defalarca söylenmesine rağmen çok da önemsemedim ama anladım ki önemli hem de çok önemli... okuduğunuzda muhtemelen özgüveniniz artacak ve en önemlisi daha mutlu olmaya başlayacaksınız. Yalnız bu mutlu olmak için "evrenden torpilim var" okunmalı anlamına gelmesin. illa ki insanın kendisinde bitiyor her şey. inanmak, güvenmek, tatminkar olmak, memnuniyet... lakin bunları beceremiyor ya da yolunda gitmeyen bir dolu şey geliyorsa başınıza bir can kurtaran olabilecek kitap.
kişisel gelişim sınıfına ait olarak gördüğüm ve okumaya bugün başladığım, aykut oğut kitabı.
hala bilmeyen varsa belirteyim: yazarının da belirttiği gibi bu kitap bir kişisel gelişim kitabı değildir. şunları şunları yapın kesin böyle olacak diye birşey vaad etmiyor. herşeyi evrene postalayın oturun demiyor, enerjiden bahsediyor ki mantıklı buldum. okuması çok rahat, sohbet havasında geçiyor, akıp gidiyor. 'ben okudum hayatım değişti' demiyorum, farklı bir bakış kazandırdı ve hiç de saçma gelmedi. hasılı beğendiğim kitaplar arasındadır.
Kitap aslında güzel ve akıcı ancak hayat bu kadar toz pembe değil. Siz ne kadar olumlu takılsanızda etrafta bunu bozan seyler pek cok.
Siz hala okumadınız mı?
aykut oğut'un pişirip pişirip önümüze koyduğu kitaptır.

güzel tabi.