bugün
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey21
- özlem zengin8
- sigara içen insan aptaldır23
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri12
- victor osimhen20
- larisalisa12
- bamya seven erkek20
- sözlük erkeklerinin bu günkü kombini15
- gecenin şarkısı8
- yazarların en çok sevdiği aylar25
- konusu belirsiz kavga8
- kanka olmak istediğiniz yazarlar13
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları19
- belediye konserleri yasaklansın16
- iki nişan atmış a101 kasiyeri 35 yaşında mizgin16
- müslüman diye hamas'ı savunmak17
- skoda9
- manyak olmaya karar verdim10
- anın görüntüsü13
- sözlük çirkinlerinin fotoğrafları12
- filistin meselesi bizim milli meselemizdir19
- işten çıkmaya 1 5 saat kalması8
- erkek olana kadar çocuk yapmak13
- bu tiple kaç sözlük hatununu yatağa atarım11
- nerede o eski yazarlar19
- boyu 1 47 olup gazabımdan kork yazmak11
- 10 milyon dolar verseler dinini değiştirir misin12
- hatuna artistlik için öküz gibi içip kusmak10
- eskiamaeksikbiri20
- realite manipülasyonu13
- sokakta görülen kediye naber lan demek22
- mel mel vs eylulsabahi41
- 10 kasım 2024 fenerbahçe sivasspor maçı32
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur9
- sözlükteki kanka lobisi25
- özgür suriye ordusu10
- anal seks yapmayan hatunu kınamak14
- berber fiyatlarındaki fahiş artış8
- sari renkli seker15
- mel mel bakan gibson vs masklavi14
- karnabahar sevmeyen erkek10
- mel mel bakan gibsonn8
- hem seks hem hastalıkta söylenecek söz23
- almanya'dan türkiye'ye mülteci akını ihtimali10
- ilk türk yapay zeka robotu sezai11
- serdar ortaç ve m ali erbil'in gözaltına alınması21
- kakalı başlık açan yazara yapılması gerekenler9
- makarnayı bir üst noktaya taşıyan küçük detaylar19
- ilahiyat10
- 5 milyon memur 15 milyon emekli13
Napak amk ben artık duvarlarla konuşma moduna geçtim .
Yukarıdaki arkadaşa inanmayın eminim o da evli.
Yukarıdaki arkadaşa inanmayın eminim o da evli.
Yapacam Bunu. Denicem yani.
Günümüz dünyasında zor olmasından mütevelli istemediğim eylemdir. Hele birde sürekli aldatılan bir birey olduğum için bana aşırı derecede korkunç geliyor. Ama yine de becerebilenler için çok güzel ve olması gerekendir.
köylü kızlar da açtı gözünü.
Yunanistan'da Jove'un kehanetleri altında resmi evlilikler yapma hakkı kahramanlara ait bir ayrıcalıktı. Kahramanlar, namusluluğun belirtisi olarak kanatlanan ve gözü bağlı gerçekleşen soylu 'aşkı' temsil ettiler ve ona herosa(kahraman) benzer bir isim olan 'Eros'dediler.
Doğru kişiyle olursa ömürlük arkadaşlık demektir. Sırf çıkar üzerine, artık yalnız kalmamak için yapılan bir evliliğin ilerde nasıl sorunlar çıkaracağını tahmin edebiliyor musunuz? Ömür boyu bir yalanla yaşayacak kadar pişkin misiniz?
Seven sevdiği ile evlensin, sonra psikolojisi bozuk çocuklar yetişiyor.
Seven sevdiği ile evlensin, sonra psikolojisi bozuk çocuklar yetişiyor.
Bu yıl başıma gelmesi muhtemel olacak olan olay. Selam ve masrafsız telaşsız olsun. Erecto abim düğün davetiyesi yolla gelirim dedi. Leva takacakmış.
bu yıl yapacağım eylem. evlenen arkadaşlarım sürekli tavsiye ediyorlar ama anamın babamın yanındaki lüksten vazgeçmek çok zor geliyor.
düşünmüyorum.
hep karşıydım fakat ebeveyn olmanın güzel bir his olduğunu fark ettiğim için en yakın zamanda yapacağım eylem.
eylülde gerçekleştireceğim eylem. nasıl bu eylem içine düştüm ben de bilmiyorum.
evlenene kadar kosarsin..
evlendikten sonra kacarsin..
evlendikten sonra kacarsin..
sadece karşılıklı aşık olan çiftlerin yapması gerektiği eylem. bunun haricinde teni huzur vermeyen insanla yaşamak saçmadır. tek yaşa, sevgilin olsun daha mantıklı gelmektedir.
aşk geçici olduğundan dolayı bence en önemlisi birbirlerinin kişiliklerine duydukları sevgi ve saygıdır. ne de olsa kişilik o yaşlardan sonra değişen bir şey değildir, ama aşk bitecektir ve kişiler gerçeklerle yüzleşecektir. sevgi ve aşkı iyice ayırmak gerekir.
Bu devirde bu pahallılıkta zor olan aktivitedir önceden 20 olan evlenme yaşı 30 hatta 35i bulmuştur en kötü düğün 60 bine patlıyor önümüzdeki yıllarda evlenmelerin dahada azalacağı kesin ve net bu gidişle nasıl bir duygudur histir bilemem bu ekonomik sıkıntıyı atlatıp öğreneceğimede inanmıyorum artık fuckbuddy tarzı işleri yürüteceğiz yapacak birşey yok kimsede ahlak bozuldu falan filan deyipte zinadan ötürü ağlamasın fena söverim ...
Bu dünyadaki en boktan şey.
Doğru kişi ile yaşanıyorsa iyidir.
Şunu gözden kaçırmamak lazım anne ve baba ile anlaşamazken kimseyle yüzde yüz anlaşmayı beklemeyin.
Şunu gözden kaçırmamak lazım anne ve baba ile anlaşamazken kimseyle yüzde yüz anlaşmayı beklemeyin.
her şeyi sıradanlaştıran, insanları robotik bir düzene sokan kurum.
aşkın meyvesi neden evlilik olmak zorunda ki?
aşkın meyvesi neden evlilik olmak zorunda ki?
boktan, saçma, sıkıcı, moton, sikko bir eylem... evlenmeyin arkadaş...hayatınızın içine sıçmak istemiyorsanız ev-len-me-yin...
evlilik deyince akla düğün dernek kurmaktan ziyade karşı cinsle ortak bir alanda yaşamak gelmeli bence. aşk/sevgi şart mı bilemem ama saygı şart.
100 yıllık bir süre içinde anlamını yitirecek olan kurum.
Hayırlısıyla Tek eşlilik öldüğünde bile varlığını sürdüreceğine inandığım enstitü. Zira ekonomik, sosyal ve politik olarak temsil ettiği şey cinsel olarak temsil ettiğinden fazlası.
Aile olmak isteyen bir kadın ve bir erkeğin ruhen ve bedenen birlikte olmaya kanunlar karşısında söz verererek topluma ilan etmesidir.
Bir evlilikte olması gereken her şeyin sembollerle anlatıldığı şu tablo incelendiğinde insanların evlilikten beklentileri de ortaya çıkmaktadır.
Tablo için: (bkz: Arnolfini nin Evlenmesi)
görsel
Sembolleri incelemek isteyenler için:
https://tr.m.wikipedia.or...Arnolfini%27nin_Evlenmesi
Bir evlilikte olması gereken her şeyin sembollerle anlatıldığı şu tablo incelendiğinde insanların evlilikten beklentileri de ortaya çıkmaktadır.
Tablo için: (bkz: Arnolfini nin Evlenmesi)
görsel
Sembolleri incelemek isteyenler için:
https://tr.m.wikipedia.or...Arnolfini%27nin_Evlenmesi
güncel Önemli Başlıklar