bugün

ya sadece türkiye insanlar 500 bin tl almiyor.
neymiş türkiyede yaşiyormusuz bak bak bak

ellen degeneres kaç trilyonluk kadin sizin haberiniz var mi?

he dersiniz esra ile ellen bir mi? degil ama aldiklari para da ayni değil.
tayfun talipoğlu'nun aylık 5000 lira kazandığı basın yayın sektöründe aylık 500.000 lira kazanmaktadır. sırf buradan bile sektörün iyice kubura döndüğünü ve hangi kafalarca yönetildiğini anlayabilirsiniz.

bu ülkede haber yapıyor, gerçekleri yazıyor falansanız açsınız.
bu ülkede yaşananlara sessiz kalıp "ben işimi yaparım" diyorsanız 5000 lira.
bu ülkede yaşananları unutturuyorsanız 500.000 lira.
haaa, bir de bu ülkede jöleli'yseniz 52.000 lira + sakal!
kezbanların idolü galiba.
1 asgari ücretlinin 1 ayda aldığı parayı sadece 1 saatte kazanan esra.
izdivaç programları sunan hanım kızımızdır. şuan atv de "esra erol la evlen benimle" programını sunmaktadır.
inanılmayacak derecede seveni olan kadın. ilginç. evet.
amca tarafından götürülmüş olan sunucu çöpçatan.

http://www.youtube.com/watch?v=u7UxMU-OFYo
(bkz: eşek olana semer vuran çok olur)

500 bin tl değil 5 trilyon alsa yeridir dediğim insan. bu işi yapan esra erol olmasa başka birisi olacak. bu işin müşterisi çok neticede. eşeklik yapıp adama para kazandırmamak lazım.
bir songül karlı değildir.
Aylık 500.000 lira maaşla işe başlayan çöpçatan hatun.

Anlamıyorum arkadaş. 12 saat durmadan çalışan asgari ücretli 800 lira bile alamazken 2 saat program yapan biri nasıl yarım milyon lirayı alabiliyor?

Programa bakıyorsun, tamamen reyting üzerine kurulmuş. 18 yaşında kısrak gibi hatun evlenmeye gelip aylarca birini bulamıyor. Oldu amk, sözlüğe gelse akşamına 20 erkekle çıkacak kız aylardır elizabeth ha?

Diğerine bakıyorsun, adam 2-3 senedir geliyor. Amacın reyting olmasa 50 kişiyi reddeden adamı 3 sene orada tutmazsın. He ne oluyor, bakma evde oturan kesim bi halt anlamadığından böyle devam edip gidiyor.

Ya türkiye'de para kazanmak çok kolay, ya da biz malız amk..
günde 3 saat çalışıyor.
hafta sonları tatil.
ayda 500bin tl.
3 ay tatil.

hadi eleştirsenize la.
3 ay tatil diyorum,hafta sonları tatil de var diyorum. bunlar size bir şey hatırlatmadı mı?
anca mazluma yeter gücünüz.

bir de bakınız vereyim: çöpçatanların 3 ay tatil yapması bu nasıl? böyle güzel oldu değil mi?
Samimi bulmadığım izdivaç programı sunarak paraya para demeyen kadın.
çoğu işsizin ibret alması gerektiği, marlborodaki r harfi kadar gereksiz insan.
Lana del rey i andırması beni korkutmaktadır.
ilk flash tv'de görüştüm bunu.
Bu kadının en büyük özelliği vücudunun güzel olması saçlarının da gür olması bence.
Sesi kulak sikiyor beyin tırmalıyor.
Kendisinden tiksiniyorum. insanları aşağılamayı sevmesi beni rahatsız ediyor.
beşyüüz bin. bin yüz beş. beş bin yüz. yüz beş bin. bin peş yüzz. yüz pin beş yüz.

ne oluyo amk.

neyin karşılığı bu amk.

neyse bizde verek. önemli diil.
Yeni sezon itibarı ile programı foxtv'de devam edecek olan kişidir.
sundugu programda kimi zaman insanın içini hoş eden , kimi zaman güldüren , evlilik programı sunan kimse.
(bkz: gereksiz olmak)
buna prim verenlerin gece rüyalarından bülent ersoy eksik olmasın.
akrep nalan kovalasın inşallah denilesi kadındır.
dilara gönder in poposu zaten bizi darmaduman etmi$ken hala buna güzel diyenin görsel zevkini sorgulatandır.
Asiri zayiflamis zengin. Beygir gibi Surat cikmis ortaya. Parayi bulan herkeste asiri zayiflama istegi var.
yaptığı izdivaç programıyla kendini birşey zanneden kadın. Çok gıcık oluyorum bu kadına, sürekli ben bilirim havaları mevcut.
özel aracıyla giderken otobüstekileri görüp ağlayan ama aylık 500 bini rahat rahat cebine atabilen kadın sunucu.
para için fox tv ye geçiş yapan çöpçatan abla. foxtv avrupa ekranlarında yayın yapmıyor, yani uzun lafın kısası: bizim için süper haber, esra için yüzyılın reyting mallığı.