bugün

beni neden terk ettin fahişe.
hayatıma giren hiç kimsenin arkasından şerefsiz dememiştim ta ki bundan 1 ay öncesine kadar. şöyle bir düşünüyorum da sana bu kadar inanan, yıllar sonra birine güvendiğini bildiğin kişiye nasıl yaptın ki bunları? her sözünün yalan olduğu, üniversiteye geri dönücem yalanları, sen yurtdışına gelmeden nişanlanalım ailen güvende olduğunu bilsin demeler vs. hepsi bedenimi elde etmek için ruhla girdiğin ön sevişmeler miydi? hiç düşünmedin mi acaba ben seninle birlikte olursam sen gerçek yüzünü gösterdiğinde ne hale geleceğimi? iradem en değerli varlığım bunu hep biliyordum ve iyi ki babam hayatta en değer verdiğim insan. ben onun kızıyım ve ne kadar geniş ufkum olursa olsun o adamın başını öne eğecek hiçbir şey yapmamak benim hayat gayem. o gece sarhoş bir şekilde evime gelip aynı anda onlarca kızlarla konuştuğunu söylemen, gelmenin tek sebebinin aslında benimle bir defa olsa sevişmeden şehri terketmemek olduğunu söylemen... tanrım o gece sana gelme dediğimi düşünüyorum da, hala sana güveniyor ve terkettiğim için üzülüyor olurdum, iyi ki gelmişsin ve o şeref yoksunu karakterini alkolün verdiği yetkiye dayanarak bana göstermişsin. tüm aşklarımı, bitmiş ilişkilerimi temize çektim, kimse senin kadar kötü değildi. insan yaşattığını yaşamadan ölmez derler bunun sana yansıması ne olur bilemem ama ben bu ilişkiden de tertemiz çıktım, kirlenmiş ruhunun gerektirdiğini umarım güzel bir şekilde sana getirir gelecekteki günler. bir yerde kendi bokunda boğulursun.
seni mutlu etmekle hata mı yaptım ?
Iyiki siktir olup gittin pezevenk gibisimsi şeyler geldi içimden.
Ne olurdu biraz da sen çabalasaydın?
sana hiiç kızmıyorum mallık bende ki seni bulmuşum gibi bişey olabilir mesela.
Korkma be sevgili;
Istenmedigim gonul de, golgemi bile birakmam...!
beni neden sevmedin?
El ele verip hayatımı siktik.
bir daha nah. ( bu nah baş parmağı orta ve işaret parmağı arasından geçirilerek yapılan el hareketi oluyor )
Ulan birinizde beni seceydiniz.
alkolden sonra aklıma geliyorsun , artık işkembeden bir farkın yok.
görsem de söylemeyeceğim için boşuna düşünüp enerji harcamaya değmez. çevreye yazık
beni çok arayacaksın, seni kıskanmalarımı sahiplenmelerimi sana kızmalarımı kolundan tutup sarılmalarımı çok arayacaksın ama ben bir başkasının saçlarını okşuyor olacağım ve benim tattığım acıyı sende tadacaksın.
Ben hala sendeyim. Hala seninleyim. Hala delilerin içlerine taş attığı kuyulardayım. Hala çırpınmaktayım. Hala sen diye düşünüyorum. Hala seni unutmaktan korkuyorum. Hala fotoğraflarında kayboluyorum. Sen nerelerdesin?
Beni olduğum gibi kabul edemediğin için sana acıyorum.
Senin kalıpların bana dar geliyordu.
Ve ben hiçbir kalıba sığmak zorunda değildim.
Senin kalıbına tüküreyin ben.
Eşşooleeşşeeek!
Hayvan seni!
Siktir git!

Yine çok sinirlendim.
keşkelerim çok ne yazık ki çok geç.
umarım okuyorsundur senin ta amına koyim ben.
allah bilaanı versin eeeermaan!

edit: hayır kızın adı erman değildi.
panpa bak 6 yıl geçti ateist olduğunu yeni öğrendim. halbuki o zamanlar aklımdan kim ateist kim Müslüman diye bile geçmezdi. aşkın gözü kör işte. ee neyse stalklamıyorum ama bari iki üç güzel kız arkadaşı yap da kendine arada bir fotoğraflara bakınca neşemiz yerine gelsin.

edit:yüz güzelliği tabii sapık değiliz heralde.
(bkz: senin amına koyayım)
Fakir bir cocuğun ilk markalı ayakkabısı gibisin, hiç eskimiyorsun.
O kadar da sevilmeyecek bi adam değildik be.
ilk ayrıldığımızda bana git deseydin, peşimden gelmeseydin. arayıp sormasaydın. senden nefret ediyorum istemiyorum ülen deseydin ne olurdu.
Sen ve benden biz yaratmaya çalıştım ben,
Sana kendimi adarken, sen hep ayrı kaldın içimde.
Kendini sakladın, yaklaştırmadın yüreğine, duvarlarını yıktırmadın.
Ben ne kadar çok sen olsam da, sen o kadar çok sen kaldın.
Biz olamadık sen kaldık…
Biz olarak verdiğim savası ben olarak bırakıyorum şimdi,
Şimdi senden vazgeçiyorum, şimdi bizi terk ediyorum.