bugün

kararsızlık yaratan durum .
bence kutlanması gerekir . ne var ki bunda . sonuçta bir takım şeyler paylaşılmış birlikte zaman geçirilmiş . ilişki bitmiş olsa da o gün doğum günüdür neticede . kutlayınca hala onu seviyorsun anlamı aramamak gerekir. bu ince bir davranıştır . arkadaşça kutlanır . belki bir mesajla belki yüzyüze ...
kutladıktan sonra eğer karşı taraf birazcık olsun soğuksaki genelde öyledir. telefonu kapadıktan sonra keşke aramasaydım dediğimiz durumdur..
eski sevgiliyle muhabbetin varsa hala azda olsa kutla niye kutlanmasın.
en doğurusudur. bu kanıya varmamı sağlayan zaat beni bu kadar katılaştırmıştır. yoksa neden kutlanılmasın.
arada kalmaya gerek olmayan durumdur. siz mesajı attığınızda yeni sevgilisinin kucağında olabilir. kızcağızın keyfini bozmaya hiç gerek yok.
(bkz: acı ama gerçek)
büyük çelişkidir. doğru kararı verip kutlamamak gerekir çünkü kutlanırsa yüreğe burukluğu oturacak olan eylemdir.
kararsızlığın daniskasıdır.
...işte tüm mesele bu!
kutlamayın. hiç bir sevgili o zahmete değmez.
1 nisan da, eski sevgilimin düşeceği ikilem.
kutlamamak en iyi olan şeydir. gerek yoktur. bi arkadaşının ancak doğum gününü kutlarsın ama eski sevgilin hiç bi şeyin değildir artık.
yaşanmışlıkların varsa kutla. böyle düşünerek kutladığımda hiç beklemediğim güzellikte bir yanıt geldi.
(bkz: yapma canım yapma arkadaşım) denilecek durumdur.

zaten kutlayan kişide ''acaba tekrar olabilir mi?' maksadıyla kutlar.

eğer kutlanırsa ''demek ki hala aklındayım'' tarzı durum doğabilir.

o yüzden kutlamamak en iyisidir. he eğer tekrar beraber olmak isteniliyor, fakat bunun bir türlü fırsatını bulamıyorsanız, işte size büyük fırsat. al bir ayıcık ve koş sevgiliye. durma!
(bkz: eski sevgilinin doğum gününü unutmak)
aradıktan sonra keşke aramasaydım gibi bir düşünce içine girilecekse ya da karşı tarafın günün öneminden dolayı samimi konuşmasından kendine pay çıkaracak bir ruh haline sahipse arayacak olan kişi, hiçbir şekilde aramamalıdır. mesaj da atmamalıdır.
olm eskide kalmış işte, yenisininkini kutlarsın boşveeeeer, adam mı kalmadı doğum gününü kutlayacağın da eski sevgili için kasıyorsun kendini. salla gitsin düşünmeye bile değmez bunu.
kararsız kalırsın. mesajı yazıp yazıp silersin ama en sonunda dayanamayıp gönderirsin ve pişman olursun.
Kutlanmaması gerekendir adı üstünde eskidir. Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağarmış.
senin doğum günün önceyse eski sevgilinin kutlayıp kutlamamasına göre hareket edilmeye çalışılır ancak kutlamazsa da çok sinir bozan bir durumdur.
gereksizdir. adı üstünde eskidir artık o.
gizlice yapıldığında sorun oluşturmayan durumdur. aksi halde felaketlere yol açar.
bu kararsızlığa düşenler, karşı taraf tarafından terkedilenlerdir. bunu oturup düşünmek yerine aramamak en iyisidir. nasıl olsa seneye bu ikilemde olunmayacaktır. *
dün yaşadığım ikilemdi. onun kutlamış olmasına rağmen ben o 24 saat boyunca sabrettim ve onun haberi olmadan kutladım. tabi o yeni sevgilisiyle mutlu mesut kutlama yaparken zavallı konumunda olmak istemedim.

eski sevgilinin doğum günü kutlanmamalıdır yoğun pişmanlık içerir.
insaniyet namına kutlanmalıdır hiç değilse. tabii kanlı bıçaklı ayrılmadıysanız.
kutlamamakla sonuçlanması gereken durum.
hala bir umutla onu beklediğinizi gösterirsiniz aksi taktirde. istenilen karşılığı alamadığınızda üzülen taraf siz olursunuz. o zamana kadar tekrar barışılmadıysa demekki artık olmayacağı kesinleşmiş bir bitiştir.
görsel
çok acı verir insana.. ne yazacağını bilemezsin..
Kutlamamak. Dun babamin kredi kartiyla opera bileti aldim. Babam bizimki yeni sevgili yapmis dedi. Bir yarim saat oturdum dusundum benim hic sevgilim oldu mu diye? Bekar adamim ya ne sevgilisi? Evlenince bir iki sevgili bulurum.

(bkz: Yaşasın tam bağımsız bağlanma problemli erkekler)