bugün
- mazbata binali beyefendiye verilecek8
- suşi yiyen erkeğin namusu9
- ev kirası maaştan fazla olan ülke insanları16
- sushi8
- zeno paradoksu8
- suriyenin türkiyeden ithalata yüzde 500 vergi8
- starbucks ta bedava oturmanın sona ermesi8
- chp belediyeleri olmasa bu halk ne yiyecek23
- erkeklerdeki körpe kız merakı8
- müsavat dervişoğlu14
- ankarada gezilecek yerler11
- halkın rahat bir nefes alması8
- sahi bir 2023 hedefi vardı ne oldu ona37
- 15 01 2025 istanbul da toplu ulaşıma 35 zam geldi13
- günün sözü8
- imamoğlu ve özel'in mücadele edeceği tarih10
- mel mel bakan gibson vs masklavi18
- 24 saatte 11 kişinin sahte içkiden dolayı ölmesi9
- müşterilerini ilaçla bayıltıp taciz eden taksici14
- ben hep 50 liralık alıyorum14
- istanbulda sahte içki ölümleri11
- 2025 aile yılı12
- sözlüğün çok sakin olması13
- emekli aylıklarını nasıl öderiz telaşı içindeyiz43
- fakirlere mana bulmak10
- inekler neden kalp krizi geçirmez8
- menzil cemaatinde gerginliğin giderek artması16
- akp'lilerin zamlara itiraz etme eşiği35
- imamoğlu nu yolsuzluktan tutuklamak14
- sözlüğe güzel bir kız bırak25
- matlab8
- yağmur8
- pipisi kalkmayan erkekle evlenir misiniz12
- akşam yemeği hazır9
- 32 yaşındayım her gün süt içsem boyum uzar mı8
- yılmaz özdil14
- aşk ne kadar sürer sorunsalı12
- kırmızı kart diye bağırmak11
- şuan dinlediğin şarkı8
- el değiştiren belediyelerde hizmetin aksaması8
- dün fetöyü savunanların bugün apoyu savunması46
- evlenmek istemeyen erkek17
- istanbul trafik yoğunluğunda dünya birincisi8
- 15 bin tl alıyorum geçinemiyorum ama oyun rte ye13
- kuş başı şişteki kuyruk yağı11
- soğuk kış günlerinde iç ısıtan şeyler16
- beşiktaş ta hırsız yakalandı11
- 14 yaşındayım hepinizden üstünüm8
- 13 ocak 2025 cumhurbaşkanımızın müjdesi46
- zayıflamakicinyaratil mis10
galatasaray spor kulübünün mafyavari yöneticisi.
fenerbahçe-trabzonspor maçı öncesi fenerbahçeliler bize şöyle yaptı böyle yaptı, trabzondaki 2.000 akrabam gerekeni yapacaktır, diyerek futbolun spor değil savaş olduğunu düşündüğünü anladığımız ortalığı germeye çalışan gereksiz şahıs.
futbolu sahada oynanan ve amacı şov olan bir spor dalı olduğunu yönetici konumundaki insanlar çözememişse eğer o üstün beyinleriyle. taraftarların çıkardığı olaylardan şikayet etmemeli hiçbir yönetici.
fenerbahçe-trabzonspor maçı öncesi fenerbahçeliler bize şöyle yaptı böyle yaptı, trabzondaki 2.000 akrabam gerekeni yapacaktır, diyerek futbolun spor değil savaş olduğunu düşündüğünü anladığımız ortalığı germeye çalışan gereksiz şahıs.
futbolu sahada oynanan ve amacı şov olan bir spor dalı olduğunu yönetici konumundaki insanlar çözememişse eğer o üstün beyinleriyle. taraftarların çıkardığı olaylardan şikayet etmemeli hiçbir yönetici.
sallarken mangalda kul birakmayan yoneticilerden biri..
evsahipliği avantajını belirten söylem ile, onlar bize böyle yaptı sizde onlara şöyle yapın intikamımızı alın şeklindeki söylemin arasındaki farkı anlamak istemeyenlerin savunduğu eski galatasaray yöneticisi.
aziz yıldırım'ın da geçen sezon ifade ettiği gibi "maçı masa başında kazanmayı öğrendim" felsefesini uygulamaya çalışan galatasarayın efsanevi yöneticilerinden sadece biri..
şu anda yönetimde adnan polatın yanında olamasada oğlu (ali gürsoy) ile bi şekilde aslında orda olan galatasarayın efsanevi yöneticisi, ama sadece artık efsane!!!
100. yılında fenerbahce'ye sampiyonlugu kaptirdiktan sonra "Fenerbahce bizi her alanda gecti." diye basına ağlayan galatasaray yöneticisi.
galatasaray camiasının sembol isimlerinden biri.
yöneticiliğin son zamanlarında galatasaray taraftarının kendi takımının yöneticisinden nefret etmesini sağlamış ilk yöneticilk zamanındaki icraatları ile hatırlanan veya hatırlanmak istenen galatasaray eski futbol şube sorumlusu.
fenerbahceli olmama ragmen durusunu taktir ettigim kisi.
şu anda ankara gata hastanesi nde yatan ve bilincini kaybedip felç geçiren hemşehrimiz. ailesindeki insanları bile tanıyamadığı söyleniyor. kendisine acil şifalar diliyorum. inşallah kısa dönem askerlik olur bu ayrılık!
giderken bıraktığı yazı için,
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/6265474.asp?m=1
giderken bıraktığı yazı için,
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/6265474.asp?m=1
ciddi bir hastalık geçirmekte olan bir zamanların fırtına yöneticisi. hasan vezir'i fenerbahçe'nin elinden alışıyla gönüllerde taht kurmuştur. fenerbahçe'de oynayan hasan vezir'i sözleşmesinin bitiminden 2 gün sonraki türkiye kupası finalinde oynatmamak için kaçırmış ve oynatmamıştır. trabzonlu aslanlar olarak örnek aldığımız kişidir. trabzonspor ve galatasaray'ı birbirine yaklaştırmak için çalışmaları olmuştur. galatasaray'ımızı deliler gibi severken trabzonspor'a da kongre üyesi olmuşuzdur.
--spoiler--
son sözde albayrak başkana;
başkanım; kalbim başka renkler için atsa da o kalbi attıran kan trabzon kanıdır. ne kadar çaba göstermiş olsan da bu durumun sorumlusu sensin. lütfen git artık, bu takımı böyle görmeye dayanamıyorum..
--spoiler--
--spoiler--
son sözde albayrak başkana;
başkanım; kalbim başka renkler için atsa da o kalbi attıran kan trabzon kanıdır. ne kadar çaba göstermiş olsan da bu durumun sorumlusu sensin. lütfen git artık, bu takımı böyle görmeye dayanamıyorum..
--spoiler--
fenerbahçe şu an tüm branşlarda bizden önde, lakin geçmişi de göz önünde bulundurduğumuzda hala kırk fırın ekmek yemeleri lazım demesine rağmen demecinin yarısı alınarak ağızlara sakız yapılan ex-yöneticimiz, özhan canaydın kurbanlarından biri.
yazık oldu böyle bir adamın yönetimde olması gerekirdi.
vakt-i zamanında az topçu kaldırmamış yönetici, üstad. hayatını okumaya karar verdim. olur ki usbgl kapsamında faydalanırız üstadın tecrübelerinden...
bu akşam solunum almakta zorlanma nedeni ile hastaneye yatırılmış kişi.
türk futbolunda galatasaray'ı geçmek için üç kriter var. bunlar; avrupa'da iki kupa kazanacaksın, ligde üst üste 4 kez şampiyon olacaksın. türkiye kupası'nı 15 kez kazanacaksın. yoksa formayla, statla olmaz. olsa olsa ya inşaat kralı ya da tekstil kralı olursun.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar