bugün

turgut özal'dan recep tayyip erdoğan'a kadar arada geçmiş tüm başbakanların kullanmış olduğu iki cümleden bir tanesidir.
(bkz: sözün bittiği yerdeyiz)
(bkz: bıçak kemiğe dayandı)
evet ! kendisine ve temsil ettiği zihniyete sabredemiyoruz artık.
Kimin sabrını kime ediyorsun arkadaş. Sen sabret diye mi ölüyor onca insan?
sabırın raf ömrü otuzbeş yılmış demek..
doğru olan cümledir.
türkiye cumhuriyeti devletinin hala tek parça olmasına sabrı kalmamıştır rte nin.
artık sabrı dolmuştur.
apo ile yaptığı anlaşmalar/görüşmeler sonucu bölünme sürecini var gücü ile tetiklemiştir.
Sıkça bu konuşmaları yapan, sonra da ayaklarını uzatıp yatan liderdir. Böyle olmasının sebebi de yazık ki din diye üzerine gidilmiş gariban Anadolu insanıdır.
Şimdi size oy verenler utansın. (bkz: Benim sırtım pek)
zurnanın zırt dediği yerdeyiz açıklamasıyla eşdeğerdir.
sabrın başladığı yerdeyiz ,peygamber olsa bu kadar sabretmez.
allah türk milletine sabır vermesin.verdikçe katlandığımız noktalar büyüyor, şehitlerimiz rahat uyuyamıyor. senin kelle dediğin o şehitler artık rahat uyuyamıyor başkanım.artık vatan sağolsun diyerek acılarını kalbine gömemeyecek bu babalar. şehide kelle diyeceğine ilk önce oğlunu gönderseydin be askere.
devamı olmayan, icaraate dökülemeyen cümlelerden biridir sadece.
laf ebeliği yapmak kolay da çözüm üretmeye gelince tık yok.
askerin yapamadıgını kendisinin yapacagını söylemek istemiştir.
erdoğan'ın sabrının bittiği yerdeyiz daha anlamlı olur zira türk halkındaki sabır taşı çatladı.
ne sabırmış be arkadaş.
tayyip erdoğan'ın her şehit verişimizde kullandığı klişe.sözlerle gönlünü rahatlatmak yerine,yapacağı işlerle gönlünü rahatlatsa ne güzel olur.
sabrının bittiği yerden sabrının taşmasına kadar bi 10 yıl daha geçer nasılsa.biz hergün şehit haberleriyle oyalanırız. içimiz kan ağlar. nasılsa asker yan gelip yatmaktadır ve analar canlı gömülmektedir bu memlekette.
başbakanın ne kadar sabırlı bir insan olduğunun göstergesidir.
sabrınızı seveyim ben sizin.
acaba diyorum bu suriyeye ve pkk ya sabrımızı taşırma raconunun sonunda pkkya saldırı ayağına suriyeye bir askeri müdahalemi olacak..hergün gelen şehitlerde bu müdahaleyi isteyenlerin kanlı tuzaklarının kurbanlarımıdır. sahi kim istiyor bunu...bizim sabrımızı taşıracak ne yaptı suriye...libyada ne olmuştu...mısırda ne oldu..ya ırakta..düne kadar açılım masallarıyla kol kola girilen pkk ya bu ani çıkışlar neden..bu proje kimin.. bop projesimi bu yoksa..eş başkanı kim..
bir türlü bitemeyen sabırdır.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar