bugün

Çerkezköy'de bir Özel Eğitim Merkezi'nin açılışında konuşan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, hükümetinin engelliler için çıkardığı yasaları hatırlatarak, "2005'te çıkardığımız yasa ile biz engellileri insan yerine koyduk, adam yerine koyduk" dedi.
http://www.radikal.com.tr...san_yerine_koyduk-1151249

tabi bu sözler sonrasın da biz kendisini hayvan yerine bile koymayız !
ben adam olamadım demenin alternatif yolları.
Adam değillerdi biz koyduk mealindeki açıklama.

(bkz: Milletvekilleri konuşma yasağı gerekliliği)
''ben sana milletvekili olamazsın demedim...'' şeklinde cevap verilebilir.
ve tanrı hayvanı yarattı...

akp de hepsini vekil yaptı...
sadaka zihniyetinin sıradan bir söylemidir.
engelli insanlar için yapılan yatırımları tek bir cümlesi ile sikip atmıştır, değersiz bir hale getirmiştir. insan değildir o şahıs.
bir erdoğan bayraktar eyleminin türevidir. kanser hastalarından sonra demek engelli vatandaşlarımızın onuru ile oynamaya sıra gelmiş. istifa diyeceğim de istifa etmenin bürokratik bir değeri vardır ! hatalı olduğunu kabul etmek ve onurlu olmaktır. o yüzden böyle bir çağrı yapmaya gerek yok, malum...
milletin vekillerine bakın hele dedirten olaydır. e haklılar genel başkanları kim! (bkz: hoca osurursa cemaat sıçar)
Partinin ortak politikasıyla zaten olan şeyleri 'biz yaptık' şeklinde gösteren vekil beyanı. Bu defa bayağı bir abartmıştır. zaten adam olan kardeşlerimizin gururu düşünmeden sadece oy için söylemiştir. tabi yaptığı bu ayıptan sonra lütfedip özür dilerse samimiyetine bir nebze olsun inanılır.
onlar senden daha adamdı. bir de yüzsüzce adam yerine koyduk diyor.
amına koyduk ziyaeddin başgan* diye karşılık vermek istediğim açıklamadır.ayrıca başka bir 'ben sana milletvekili olamazsın demedim' vakaasıdır.
engellileri insan yerine koymayan yönetimlerin aksine biz onlara değer verdik demek istemiş çok bariz. ama türk milleti o kadar hoş görüsüz ki, adam değilsin diyerek karşılık veriyorlar.

bence her kusurlu insan gibi bu lafı söyleyen bakan da kusurludur ama kötü niyetli değildir.

ayrıca ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz
Kendisini nerede görüyor ne sanıyorsa vekil bey.
bir akp milletvekili beyanı. kendisi tekirdağ milletvekili ziyaeddin akbulut. senden tekrar tekrar özür diliyorum aysun kayacı.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/24730421.asp
engellilere yönelik yatırımları vardı hakkını yememek gerek ama söyleme tarzı çok yanlış tabi.

edit: doğru mu söyleme tarzı ?
Allahın yarattığını sevmeyeni allah hiç sevmez!
akp biyolojik taarruza başladı aklımızı sigara izmariti gibi söndürecek beynimizi bol sarımsaklı tuzlamaya çevirecek. bu yaptıklarının adı aşırı dozda akpye maruz bırakıp insanlara sistematik soykırım yapmak.
Kendisinin zihin engelli olduğunu hesaba katmadan ettiği bu haysiyetsiz cümle nedeniyle Allah'a havale edilmesi en güzel ders olacaktır.

Ben Allah'a havale ediyorum..
yarın unutulacak gaf.

görme engelli vatandaşa sana bu halinde iş vermişiz daha ne istiyorsun diyen recep akdağ'ı hatırlayan var mı?
insan olmayan lafı. bu adam nasıl milletvekili oldu ? para basarak.. ee ne demokrasisinden bahsediyoruz biz?
insan yerine konulmaması gereken kişi beyanı. ölü taklidi yapın gider.
550 gereksiz adamdan biri pek yakismis laf.
daha önceki dönemde adam yerine koyulamayan engelliler akp döneminde adam yerine koyulmuştur.
olayı oturma organlarından anlayanlar tepkide gecikmemiştir.
yerinde ve güzel bir söz kullanmıştır.
trakya nın milletvekili böyle ahmakça söylemi nasıl kendine yakıştırır inanılır gibi değil.

edep yahu...