bugün

öyle insana insan demem ben

(bkz: hayvanın önde gideni).
hadım edeceksin böylesini!
idam cezasını gerekli kılan hayvandır. allah bu ve bunun gibilerin belasını versin.
karısı ile sonsuza kadar nikahı kalkmıştır. Artık eski karısına elini dokunsa islamiyete göre zina sayılacaktır.
idam ediesi adam.
çükünden tabi sonra ağzına sokmak lazım ki diğer şerefsizin evlatları korksun.
Engelli olan "babadır" (!)
baba mı ?
evet insan bile demeye utandığım o şerefsiz idam edilmeli, asılmalı, kesilmeli. Ama anlayamadığım şey bir anne nasıl farkedemiyor. insan kocasının sapık düşüncelere sahip olduğunu anlamaz mı?
bu tür adamlar için en doğru ceza cerrahi kastrasyondur. ha cerrahi dediysem öyle neşterle filan değil keserle ezeceksin o daşşakları ardından da budama makasıyla keseceksin, ardından da ağzına sokacaksın. ha günümüz adalet sisteminde ne olur denirse bi 10 yıl alır indirimlerle aflarla 4-5 yıl yatar çıkar.
eğer ki gerçekse, zira detaylı bilgi bile yok,

böyle insanlara hayvan bile denmemeli.

zira gerçekten hayvanlar alemine yazık, kaldı ki hayvanların bile birçok insandan daha "insan" olduğu şu günümüzde.

başka da yorum yapılmaz bu iğrençliğe.
ülkemizde birçok şeyde olduğu gibi, bu da cezasını sonuna dek çekemeden, ancak birkaç yıl hafifleme ile yatar çıkar. belki o bile olmaz!

edit: haberin gerçekliği şüpheli, fakat gerçek olmasa da artık Türkiye'de rastlanılmayacak durum değildir bu.. belki haberlere bile yansımıyordur o kadar. yoksa böyle şaşırmış insanlar da çok malesef.

ama adları "baba , insan" falan değildir. hak etmez bu isimleri onlar.
(bkz: miş li geçmiş zaman)

haberdeki muğlak olmayan 2 bilgi, izmir ve 14 ifadeleri. ne zaman var, ne kişi adı var, ne detay var, ne kaynak var. izmir'i karalama kampanyalarından biri.
hep empati empati derim ama bu kez kurmuyorum kuramıyorum olum empati mempati açık ve net insanlıktan utandıran adam(!)dır.
adamın kızıyla seks yaparkenki kafasından geçenleri, yüz ifadesini, nasıl doyuma ulaşıp ne şekilde mutlu olduğunu, bunun hayalini kurup kurmadığını, sonrasında yaşadığı hissi, topluma karışışını, çocuğuna ayakkabı çorap dondurma alırken hangi sıfatının ağır bastığını ve bir çok hayret verici halini merak ettiren babadır.

dahası onun bu hale gelmesinin nedeninin altında ne olduğunu daha çok merak ettiren olaydır.
bu kadar mı erkekliğine yeniksin yaratık*? ya da tedaviye ihtiyacın var da neden bunun çaresine bakılmıyor? nesin sen? nesiniz? kaç tanesiniz böyle?
baba nın tanımı bu adam ve bu adamlar için yeniden yapılmalı. bu kaçıncı yahu? iğreniyoruz artık.
ayaklanmış köpek pisliğidir.
kesip agzina tikacaksin.
bok cukuruna atip üstüne sicacaksin.
yagli kaziga oturtulmasi gereken kisi..
önceleri bu türden pisliklerin yalnızca o yozlaşmış ve kültürünü almamamız gerektiğine inandığımız avrupa ülkelerinde ya da amerika'da falan olduğunu duyup, okuyup onları kınıyorduk.
-tüü bak gördün mü şerefsizleri, n'olcaktı ya başka bu rahatlıkta?
ama artık bizde de çıkıyor. bu sefer de ülkemiz insanı olup memleketimizden, bölgemizden olmadığı için bunları yapan insanları kınayacağız.
sanki bu coğrafik bir huymuş, sadece oraların insanına özgüymüş gibi tüm olanlar.

üstüne bir de yetmezmiş gibi "izmir" dendi mi, kaç kişi içinden geçirmiştir allah bilir "gavur izmir'de sapmış insanlar.. normaaal" diye.

o baba insan değil evet, ama bu şekilde düşünenlerin de bu tür adamımsılardan farkı yok benim gözümde.
iğrençtir, ağırlaştırılmış müebbet cezası alsa yetmez! Nasıl bir vicdandır bu?
Bu adamlara ne denirki. Ananı sikeyim desen gel beraber sikelim der. Sözün bittiği yer gerçekten.
yargı yine şerefsizleri aklamıştır!
http://haber.sol.org.tr/k...rarini-bozdu-haberi-58257
idamın geri gelmesi için bir neden daha.
(bkz: kaynak kıçım)
Baba olmanın sadece biyolojik olmadığını kavrayamamıştır. Zaten o insanın herhangi bir şeyi anladığından dahi şüpheliyim. Hayvan gibi sadece iç güdüsüyle hareket etse bile böyle bişey yapmazdı. Gereken cezasını fazlasıyla çekmesini umuyorum.
böylesini hapse tıkıp beslemiceksin, idam kurtulmasını saglar, en iyisi yavaş yavaş isgenceyle acı çektirerek geberteceksin şerefsizi.