bugün
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf13
- gecenin şarkısı17
- rakının berbat bir içki olması25
- çocukluk travmaları14
- uludağ'ın kaderi12
- rusya nükleer güç kullanılır mı sorusu25
- etek giyersen tecavüzü hakedersin13
- mutluluğun formulü8
- doritoslu çiğ köfte12
- anın görüntüsü15
- güzel erkek isimleri19
- hayal dünyasında yaşamak10
- gozlerinmeyhanesi'nın vefat etmesi24
- karınız için sözlüğü bırakır mısınız11
- true'nun yetkili olması9
- en etkili içki hangisi8
- homofobik yazarlar birliği10
- sözlük yazarlarının yapmayı en çok istediği meslek21
- hayatı seviyorum eylemleri21
- sözlük yazarlarının favori haber kanalı8
- utopyalarkralicesi8
- true ile utopyalarkralicesi11
- larisalisa öldü mü12
- true'nun ölmesi8
- profilinizden karakter analiz ediyorum toplanın16
- sözlükte birbirine yakıştırdığınız yazarlar11
- sözlükteki ruh hastaları24
- true neden evlenemiyor9
- yazarların çektiği çiçek fotoğrafları11
- mantı8
- yazarların en sevdiği cem karaca şarkıları17
- nervio abla36
- akp belediyesinin 85 milyon liraya konser vermesi12
- en son ne yediniz13
- 1 milyon dolar'a ismet'in tırnaklarını yer misiniz8
- seküler yaşamın faşist bakış açısı15
- larisalisa17
- sabah ereksiyonu olamıyorum11
- yaşı geldiği halde evlenmeyen insan11
- kız kardeşini date'e hazırlayan abi22
- gece dışarıdan gelen hav hav hav sesleri11
- an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı30
- chatgpt ile yazarların görselleri14
- erkeklerin erkeklere taktığı kırıcı lakaplar13
- ellerim bos gonlum hos11
- kürdüm 5000 yıllık tarihim var var mı diyeceğin19
- amerika'nın icat ettiği bir şey söyleyin13
- insan olmaya ceyrek kala23
- doktorların hastalara sevgi göstermemesi8
- true'nin iki kadın arasında kalması16
Rukiye. Seni ziyarete gelicem hocam.
şu başlığı gördükten sonra derin bir araştırma içersine girip kendisinin facebook hesabını buldum. arkadaş listesinde dolaşırken benden üç yıl önce okutmuş olduğu ve ortaokuldayken hoşlandığım şahsa denk geldim. evlerden ırak birisi olmuş. tişikkirlir sözlük, tişikkirlir hayat.
ek edit: gecenin dört buçuğunda bana bunu yaptıran kader kimlere kimlere neler yaptırıyorsun ya yazzzzıklar olsun.
ek edit: gecenin dört buçuğunda bana bunu yaptıran kader kimlere kimlere neler yaptırıyorsun ya yazzzzıklar olsun.
Felsefe öğretmenim Şakir Bey.
Şakir ve erhan hocaydi.
Biri ilk okul hicam digeei universite hocam olur.
Biri ilk okul hicam digeei universite hocam olur.
Lisedeki müzik Hocam Onur Yaman. Şarkılarını mutlaka dinleyin. Tanıdığım en baba hocadır.
Halit
Heykelini diksek kanaatine beton yetmez hocam. Adamsınız.
Heykelini diksek kanaatine beton yetmez hocam. Adamsınız.
bu sorunun benim için tek bir cevabı var lise de ki ingilizce hocam melike kesinlikle mükemmel bir öğretmen ve bir öğretmenden fazlası benim için.
yılgör hocam. ilkokul dört ve beşinci sınıf öğretmenim.
hayatım boyunca beni insan yerine koymuş ilk insandır.
hayatım boyunca beni insan yerine koymuş ilk insandır.
ya bu ne saçma bir başlık amına koyayım.
(bkz: hamza ulubaş) bulan gören tanıyan olursa lütfen mesaj atsın. çaylak olup da atamayanlar da başlık takibe alsın silmeyeceğim. yazar olunca mesaj atarsınız.
ayşe kendileri lisede kimya hocam olurlar.kafamdaki iyi insan tabiri bu hocayı işaret ediyor o kadar yani.
düşüncelerime, ilgi alanlarıma yön vermiş olan arkadaş, dost gibi olan öğretmenlerimdir.
muzaffer hocam, ilkokul öğretmenim. otoriter ama canayakın bir hocamızdı.
cuma hocam, coğrafya öğretmenim. hala görüşürüz, bir öğrencisinden ziyade arkadaşı gibi yaklaşır bana sağolsun.
mustafa hocam, tarih öğretmenim. deli dolu biriydi, konuyu anlatırken kendini kaptırırdı. öğretmen gibi öğretmendi.
hepsi öğrencilerine, sınıfına ilgili öğretmenlerdi. biz sorumluluktan kaçsak bile onlar bizim peşimizi bırakmazlardı. kendi alanlarının dışında hepsi birer rehberlikçiydi adeta. arkadaş gibiydiler, güleryüzlüydüler. rahattık birbirimize karşı ve saygımızı bozmazdık asla.
birde çiçek hocam vardı. matematik öğretmenim. güleryüzlü, yüzünde çiçekler açan öğretmenim. mekanı cennet olsun.
beni matematik dersini sevdirmeye en çok yaklaşan hocamdı kendisi. benim matematik dersim yeniden 5 olmuştu onun döneminde. denemelerde matematik yapabiliyordum artık yavaş yavaş. inanması zor ama oluyordu. ve bu ne zorlamayla, ne baskıyla, ne zoraki test çözdürmeyle gerçekleşiyordu. zevk alarak yapıyordum. sonra bir gün çiçek hocamız derse gelmez oldu, hastaydı. arada bir okula gelerek ziyaret eder olmuştu sadece. bir gün kanserden kaybettik kendisini. benim matematik notlarım yine dibe vurdu, yine matematik yapamaz oldum. halende yapamam.
muzaffer hocam, ilkokul öğretmenim. otoriter ama canayakın bir hocamızdı.
cuma hocam, coğrafya öğretmenim. hala görüşürüz, bir öğrencisinden ziyade arkadaşı gibi yaklaşır bana sağolsun.
mustafa hocam, tarih öğretmenim. deli dolu biriydi, konuyu anlatırken kendini kaptırırdı. öğretmen gibi öğretmendi.
hepsi öğrencilerine, sınıfına ilgili öğretmenlerdi. biz sorumluluktan kaçsak bile onlar bizim peşimizi bırakmazlardı. kendi alanlarının dışında hepsi birer rehberlikçiydi adeta. arkadaş gibiydiler, güleryüzlüydüler. rahattık birbirimize karşı ve saygımızı bozmazdık asla.
birde çiçek hocam vardı. matematik öğretmenim. güleryüzlü, yüzünde çiçekler açan öğretmenim. mekanı cennet olsun.
beni matematik dersini sevdirmeye en çok yaklaşan hocamdı kendisi. benim matematik dersim yeniden 5 olmuştu onun döneminde. denemelerde matematik yapabiliyordum artık yavaş yavaş. inanması zor ama oluyordu. ve bu ne zorlamayla, ne baskıyla, ne zoraki test çözdürmeyle gerçekleşiyordu. zevk alarak yapıyordum. sonra bir gün çiçek hocamız derse gelmez oldu, hastaydı. arada bir okula gelerek ziyaret eder olmuştu sadece. bir gün kanserden kaybettik kendisini. benim matematik notlarım yine dibe vurdu, yine matematik yapamaz oldum. halende yapamam.
Hulusi idi evet yanlış okumadınız. üst düzey bi fizikçiydi...
Vedat, şimdi müdür oldu başka bir okulda. Ayda bir gidip doyumsuz sohbetini bir doz alıyorum. Sınıf öğretmenleri size bir aile oluyor ömür boyu isterseniz.
Ana sınıfı öğretmenim Nurhayat . Hocam size aşıktım hala aşığım .
Eyyüp hoca kendisi matematik öğretmeniydi,bir keresinde sınavında kendi ismini sormuştu iki y yapmayana puan vermiyordu.
haydar hocam.
benim gibi bir sayısal özürlüsünü geometri manyağına çevirdiniz. sınav biteli yıllar oldu hala çözerim.
benim gibi bir sayısal özürlüsünü geometri manyağına çevirdiniz. sınav biteli yıllar oldu hala çözerim.
Serhat hoca vardı. Soyadı bi değişikti unuttum. sosyalci çok disiplinli bi insandı. Sınavlarından en yüksek notu ben alırdım herkes dökülürdü. Bilmiyorum ya çok severdim.
Fatih lisedeki tarih hocamdi . Zekanin ve adamligin vucut bulmus haliydi .bolumuyle alakasi olmayan kalender bi adamdi her gecesi hayr olsun .
tayfun hocam,lisedeki fizik ögretmenim,ögretmenden öte baba gibi insan sayesinde istedigim yerdeyim.
olmasaydı,olmazdı.
olmasaydı,olmazdı.
Sercan ve mesut.
bir tane matematik öğretmenimin ismi vardı taş gibiydi ama taş gibi olması aklımda kaldı ama ismini unuttum o yüzden bu konuda bilgi veremeyeceğim maalesef. üzgün olduğumu belirtmek isterim.
Mutlu yıldırım ilkokul matematik öğretmenimdi kendisi.
Nazım Sayın. Hiç unutmam.
hayrettin hocam-fizikçi.
şaban hocam-english teacher(çünkü onun dersinde türkçe konuşmak yasak).
şaban hocam-english teacher(çünkü onun dersinde türkçe konuşmak yasak).
güncel Önemli Başlıklar