bugün

Yolu bulabilirsem, elimde viskimle katılacağım zirve. Ha yolda viskiyi içerim falan, kızmayın sonra.*

edit: Turta alacakmış beni bilinen bir noktadan, daha doğrusu viskiyi okuduktan sonra yazdı bunu *
bir polis kadın'ın copuyla katılmasında sakınca gömediğim zirve.

"ağır" dendi ya ondan mütevellit.
kusmukların havalarda uçuşacağı zirve.

diğerleri de grissini bandırır herhalde, sarhoşluk işte.
Birilerine inat, bir değil beş haram viski getireceğim zirve. Kıskananların götüne sokacak daha güzel şeylerimiz var. hobaaa.
helal rakı getireceğğim zirve.

helal rakı mi olur la demeyin. fetva hazır*.
sözlükteki güzel manitalar geliyorsa ben varımdır...
yüksek katılımcı sayısı ile (+30) organizatörleri zor duruma sokmaya yatkın bir zirve olacağı aşikar.
+1'imle geleceğim zirvedir.
evvelce bursa disinda yasayan yazar, gammaz, troll ve moderatorlerin katildigi zirvelerin zaten yapildigi dusunulunce siradan bir zirvedir. goy goy varsa ilk olmus son olmus sorun da degildir. ha, zirve organizeytirlari cevvallik iddiasindalarsa pastadan sol frame cikarsinlar da gorelim.
yine bursa da olan zirve. sanki sözlükte sadece bursalılar var. bu ne la.

(bkz: bi bitmediniz amk)
otobüs paramı verin bende geleyim n'olur lan çok fakirim ben bu aralar. 1200 lira telefona gömdüm ya...

edit: ya da vermeyin lan. sonra donuma kaçırana kadar köpek gibi içiyorum.
katılmayı düşündüğüm zirve.

uygun olursam neden olmasın.

ulanyum nickli abimden referans aldım. ama abi sende gel be * vardiya düzeni uygun olursa kesin katılıyorum *
katılması muhtemel muhacır yazarlardan incir rakısı getirmelerini beklediğim zirve.
haa, bi de şu rakıyı ayranla içmeyin allasen, insanın içi bayılıyor bakarken.
adana'da olduğum için katılamayacağım zirvedir. tarih 1 hafta sonra falan olsaydı iyi olurdu.
2911 no'lu kanunun 3. maddesinin, Değişik fıkra: 03/08/2002 - 4771 S.K./5. md. istinaden yasal olmayan zirvedir.

valilik makamından, emniyet müdürlüğünden gerekli izin alınmış mıdır? alınmamışsa polisin zirveye katılacak kişileri gözaltı hakkı vardır.

zirve günü cumartesi olduğuna göre, en erken pazartesi günü nezaretten çıkarsınız. benden söylemesi.

(bkz: tehlikenin farkında mısınız)
katılmak istediğim fakat katılmadığım zirve. çünkü çekiniyorum, kimseyi tanımıyorum, sıkılırım. bu arada mekanda bana yakınmış hani...
katılmak istediğim ancak katılamayabileceğim zirve. çünkü çerkezköy'e yeni kurulan makinaya renk kalibrasyonu çekeceğim arkadaşlar, in the meantimes herkesi tanımıyorum, ama sıkılmam. bu arada mekan da bana ne uzaaak ne yakınmış hani... yarın ignorabimus hocama kesin kararımı bildireceğim.
katılmamayı düşünmekten vazgeçip katılacağım zirve.
edit: neden sıkıntı yapıyorum ya navigasyon denen bişey var. bu saatte navigasyonu düşünüyorum inşallah o da beni düşünüyordur.
yapılacağı mekanın önünden 31-a nın geçtiği rivayet edilen zirve. bursanın en efsane otbüsüdür. en son bindiğimde otobüs o kadar çok dolaştı ki sitelerdeyken sinek kaydı traş olan şöför hürriyette suriye mültecileri kıvamındaydı.
rakı çok güzel, gelsene.

(bkz: everything little little into the middle)

http://galeri.uludagsozluk.com/r/424898/

ulaşım;

1. yol metro: ESENTEPE metro istasyonunda inip 5 dk yürüme mesafesinde ulaşabilirsiniz. mekan, metro istasyonunun alt caddesinde bulunmakta.

2. yol kendi aracınız ile; izmir yolundan mudanya istikametine giderken FSM Bulvarına dönmeyeceksiniz, hürriyet tarafına döneceksiniz. sağ tarafta kalıyor.

3. yol kendi aracınız ile; yine izmir yolunda bulunan BUSKi binasının hemen yanından hürriyet istikametine girip yolu dümdüz devam edin, FSM bulvarına çıkan yola yaklaşırken solda göreceksiniz.

4. güzel bir fiziğiniz, etkileyici bakışlarınız var ise, hoş sohbet, güler yüzlü ve zeki biri iseniz, arayın biz sizi kapınızdan alırız.

5. Kime sorsan gösterir

dahası için aşağıdaki link'e bakabilirsiniz.

http://maps.google.com/ma...p;mra=ls&t=m&z=13

dipnot: zirve tarihi gelenlere kapıda rezervasyon sorduklarında, "uludağ sözlük zirvesi için" geldik, ya da "murat taner adına rezervasyonumuz var" demesi halinde herhangi bir sorun yaşamayacaklar.
zirvede ki eğlence dışarı taştı neredesiniz beyler.

görsel
ulaşım çok büyük bir sorundur.
(bkz: zirve için sözlükten şakirt arkadaş edinmek/#19317060)
ulaşımı zor olmayan zirvedir. emek hattına binin ihsaniyen durağında inip ziraat tarafına gidin. burdan sonrası biraz karışık anlatsamda bilmeyen anlamaz. siz duraktan inince birine ziraat bosch evini sorun söyler yakındır.
bir gaza gelip ilk kez katılacağım zirvedir. tanıdığım kimse de yok, sıkıcı geçmez diye ümit ediyorum.
ulaşımı çok zor olmayan zirveymiş. öyle abartıldığı kadar/benim abarttığım kadar(abarttığım entryi silmişim ya neden giriyorsam bu konuya) zor yerde değilmiş. bak hala abartıyor. dönüşte alkollü araç kullanmak istemeyen veya arabası olmayan fakirler için anlatıyorum. (ey fakirler yeteri kadar kalabalık isek hadi diyanet işlerine yürüyelim neden fakiriz diye sormak için) 31/a'ya binmeyin gelene kadar birileriyle tanışıp çoluğa çocuğa karışırsınız o yüzden raylı sistem üzerinden anlatıyorum. bağlarbaşı-esentepe istasyonunda indikten sonra mudanya istikametine doğru kavşağa kadar 300 metre gidilip, oradan da mudanya yoluna karışan hürriyet caddesini hiç sapmadan takip edilince karşınıza çıkıyor. ayrıca ekşi sözlükte mekan hakkında yazılan "bosch" ile alakası olmayan giremez dedikodusu yüzünden buzdolabı ile çekindiğim güzide fotoğrafı göstermeme gerek yokmuş. zaten girişte zirveye geldik diyenlere "ne zirvesi kardeşim security al bunu al al" demeyeceklermiş, içeri buyur edeceklermiş.

cumartesi günü ajandama baktım da papa gibi her saniyem dolu vakıfköyde iki tane maç izledikten sonra eve gelip bursapor maçını izleyeceğim. zirve 18:00'e yetişebilmek için günden güne soğuduğum a takımdan feragat edeceğim artık. sakın bana 18:00 de orada olmaz zorunda değilsin demeyin ben geç gidipte bütün masayı tokalaşmak için dolaşamam. hiç stratejik düşünmüyorsunuz yazıklar olsun. her neyse bu paragrafı bir yerlere bağlamam lazım bu saate maç koyan federasyona gelsin yeter yıldırım demirören(yemin ederim flashtv deki programların moderatörleri gibiyim ya istesem burdan alex fergusonun oyun içi dizilim hatalarına bile bağlayabilirdim)
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar