bugün

Emre :4
Konya:3
Fener:2
yalnız mısırlıların teni biraz koyu olur, senin için bi mahsuru olmaz de mi emre bey?
taca cıkan o topa tekme attıktan sonra goller ardı ardına gelmiştir. Tesadüf mü? Bence değil.
boşuna çubuklu tosun demiyoruz biz buna. ulan ne yanar döner bi adamsın sen emre. feto kaysa sana bir posta daha istersin.

(bkz: kahire)
(bkz: tosun paşa)

unutmadan ceza alacak mı bakalım. geçen hafta bu konuda çok katı kurallarımız var, futbola siyaset karıştıran herkes ceza alacak diyen adamlar sözlerini tutabilecekler mi acaba? yoksa o bizden bir şey olmaz mı diyecekler.

mod notu: tüm sözlük güllük gülistanlık bi bu entry kalmıştı.
iki yüzlüler kervanının önemli temsilcilerindendir kendisi.

amk ırak'da 1.5 milyon müslümanı kestiler bir gün görmedim herhangi bir golden sonra o eli ben, hayırdır?

karakterine uygun şekilde davranan tosun. fazlası değil...
ulan şu adamı savunacağım kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi ama şu insancıkları görünce dayanamadım. ulan orada küçücük çocuklar ölüyo hayvan herif sen hala spora siyaset karıştırdı falan diyosun. çocuğum kaç yaşındasın sen bu sene oks sınavları nasıl gitti iyi bi lise kazanabildin mi? siyaset ne zaman sporun içinden çıktıda bu herifi sporun içine siyaset karıştırdı diye suçluyosunuz. bir hafta önce baroni geziye selam çaktı diye adamı yerlere göklere sığdırmıyodunuz şimdi ne oldu? nasıl omurgasızlarsınız lan siz?

siyaset ne gezi eylemlerinde ölen 5 türk vatandaşı ne de mısırda ölen küçük rabialar kadar önemlidir. katliamı destekleyenler ilk önce olayın siyasi yönünü bırakıp insani bir şekilde vicdanlarıyla düşünsünler.
Hayatımda en nefret ettiğim topçuların ilk üçüne girer, zira kazanmak için her şeyi mübah görenlerden oldum olası nefret ederim, iş ahlakı olmayandan, kendisiyle aynı işi yapana zerre saygı göstermeyenden tiksinirim. Emre de insanı irite eden her şey var.
Bununla birlikte bugün yaptığı işaret sonucunda tiksindiğim başka insan modellerini de bana hatırlatan futbolcudur kendisi.
Mısır'da gerçekleşen katliama tepki için bir hareket yaptı. Evet Türkiye yapılanlarda niye sesin çıkmadı denebilir, bunu diyene saygı duyarım. Ama adamı bu hareketi nedeniyle asanların da ta amına koyim.
Eğer sen kendi ülkende polisin gösterdiği şiddete haklı olarak tepki gösterip, hükümeti protesto edip (ki saygı duyarım) olay mısır'da olunca sesini çıkarmayıp içten içe darbecileri desteklersen karaktersizin en önde gidenisindir. Bana kalırsa kim yaparsa yapsın, ne amaçla yaparsa yapsın, işin içinde zulüm, haksızlık, zayıfları ezme, cinayet, şiddet varsa eleştirmiyorsan insan değilsin. Taksim olaylarında hükumete sallayıp, mısır olaylarında şeriatçı bu yeaaa dersen de kansızsın.
Zira zulmün dini, milleti, siyasi görüşü olmaz.
Emre'yi taksim olaylarında neden zarar görenler hakkında bir şey yapmadın diye sonuna kadar eleştirelim, ben de dahil, ama adamı mısıra selam gönderdi diye eleştirenleri de, en hafif tabiriyle, yapma arkadaş diyelim.
cemaatin adamıdır.

katliamı siyaset sanmayınmış da falanmış da filanmış. ulan yer yüzünde bir tek mısır'da mı insanlar ölüyor? bu siyaset değildir de nedir?

benim anlamadığım, cemaat 2 senedir fenerbahçe'nin iliğini kurutmuşken, cemaatin el öpücüsü bir adamı fener taraftarı nasıl sahiplenir ve savunur.

üstelik, tarafardan saymadığım gaassaraylılar bile savunur hale geldi bu adamı bir anda.

emrecim; R4BiA DEĞiL 4BiRA !
kendisini sevmezdim ama "rabia" işaretini yapınca, zulme karşı olduğunu gösterince sempati duydum, helal olsun.
bazen çok agresif bazen deli dolu helal olsun sana emre belözoğlu diye bir sloganı olan güzide bir futbolcumuz.
Sovmenlikte,artislikte sinir tanimayan,biturlu buyumeyip hep cocuk kalan,sakali biyigi horman tedavisiyle cikaran tip.
adamdır. dün bi kez daha bunu göstermiştir.
Anne babasına seslenmek isterim; siz bunu yapmışsınız ama olmamış bu. Hem de hiç olmamış.
Konyaspor maçında "R4BIA" selamı vererek cezayı hak edendir.
Neden mi cezayı hak eder?
Bu selam en az nazi selamı kadar, en az bozkurt işareti kadar zafer işareti kadar siyasidir.
Bu ceza tepki olaram ntv mikrofununu yere bıraktığı için milli takımdan çıkartılan cenk Akyol'a söylenen nedenler neyse aynıdır.
Ve Sadece emre Belözoğlu için değil kim bu selamı maçta verirse onun için gereklidir.
Hani 1 hafta önce süper kupa öncesi futbola siyaset karışmasın diyordunuz ya işte tam bu yüzden gereklidir.
Ceza verebilecek yüreğiniz yoksa iki yüzlüyüz demeniz yeterlidir.
hafta içi emre kardeşimden bir "başbakan için ölürüm" açıklamasını bekliyorum. akabinde danışman olur hem biz kurtluruz hem kendi. hayır galatasaraydayken de sevememiştim bunu.

(bkz: yiğit bulutun askerleriyiz)
varını yoğunu ortaya koyan azimli futbolcudur.
alo r4bia ben emre abin.

30 küsür yaşındaki ırkçı futbolcu.
Torku Konyaspor maçında görüldüğü üzere Yaz 5 yıldızlı otellerde kendisini yemeğe verip kilo almamaış hatta zayıflama başarısını göstermiş futbolcudur.
en son eliyle 4 yapıyordu torku geldi 3 attı. emre 4 istedi zaman yetmedi.
samimi olmayan topcudur, yediniz mi simdi? duyarli miymis bizim cirkef emre?
son derece cirkef, terbiyesiz ve galatasaray'a ihanet eden birisi.
bu millet senin ırkçılığını unutmaz, rabia işareti yaparak da unutturamazsın.net
Utanç belgesi Futbol hayatı yavaş yavaş sona ermeye başladığından kapağı akepeye atarım belki diye duygu istismarı yapan bir,zamanlar arabasıyla bir adamcağızı ezip italya'ya kaçmış piknik tüpü.
Her devrin adamı. Bir insan bu kadar itici olamaz, kendisinden bu kadar nefret ettiremez.
baroni bize, taksime selam çaktı taam mıeee diye sevinenler tarfından, mısır'a selam çaktı diye yerilen futbolcu.

gerzek misin abicim ablacım sen? nasıl bi bu ülke bizim tamam mıeeaaaa histeri krizi lan bu?