bugün
- elinizde sihirli bir değnek olsa ne yapardınız12
- wanda nara ile evlenir miydiniz21
- misafir gidince yapılanlar17
- merfulu ile bazlama öğreniyorum9
- sözlük yazarlarının gece yemekleri9
- nervio8
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri24
- wifii uydu alıcısı alırken nelere dikkat etmeliyiz8
- ferdi tayfur25
- mezhepsiz müslüman29
- claudia s cloud12
- menuet8
- apo konusunda konuşmayan siyasal islamcılar9
- sözlükteki müzisyen kızlar10
- erecto tezgah açtı mı sorunsalı10
- sozluk yazarlarinin hayalleri12
- karısına kraliçem diye hitap eden erkek16
- iltifat almak10
- avm otoparkında arabayı kaybetmek19
- yazarların hayatında yediği boynuz sayısı9
- evrimcilerin cevap veremediği sorular12
- günün şarkısı8
- en son ne yediniz8
- evli kadın sözlükte yazması11
- arkadaşlar ben sıtarbaksa gidiyorum gelen var mı11
- 7500 kadın yazara mesaj atan abazan yazar11
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle28
- akp sizi islam la aldatıp sermayeye köle yapıyor12
- etli vajina vs kuru vajina12
- tatlı vs tuzlu9
- truenun bekar olmasının sebebi9
- 2050 2051 sezonu şampiyonu fenerbahçe13
- 4 ocak 2025 galatasaray göztepe maçı17
- asgari ücret alıp ayda 38 468 tl biriktirmek12
- hiç bir kıza ahlaksız teklif yaptınız mı16
- kadın stand upçılar11
- güzel kızların isimleri25
- marlboro touch gray8
- arkadaş olarak görülen erkek10
- uzun boylu kız iticiliği9
- silah taşıma ruhsatı8
- bir kadin icin yapilan en buyuk fedakarlik9
- iki erkek arasında kalmak18
- kurtlar vadisi pusu senaristi olsaydınız10
- cumhurbaşkanına hakaret suçu13
- insan hayatının değersiz olduğu ülkeler11
- mika raun ile sevişir misiniz9
- diana luna hekate15
- türk tütünü nasıl yok edildi8
- abdullah öcalan ın akp den milletvekili olması15
Besiktas ' ın Dortmund ' dan transfer ettiği Hırvat yardımcı antrenör
Bir röportajı icin http://eksibesiktas.blogs.../2013/07/edin-terzic.html
Bir röportajı icin http://eksibesiktas.blogs.../2013/07/edin-terzic.html
slaven bilic'in de hakkında "ben edin terzici çok istedim. dortmundla sözleşmesi sürdüğü için bir süre beklemek zorunda kaldık. yaptığımız en iyi transferlerden birisi edin terzic. bu kadar genç yaşta bu kadar yetenekli bir çalıştırıcı olmasının yanı sıra son derece derin bir birikim ve tecrübeye sahip. en önemli özelliği çok genç yaşta olmasına rağmen özgüveninin yüksek olması ve fikirlerini bazen benimkilerle örtüşmese de söylemekten, o fikirlerin arkasında durup bizi ikna etmeye çalışmaktan kaçınmaması" dediği antrenör.
görsel
görsel
bu adamı nedendir bilmiyorum ama çok seviyorum özellikle maçta bir oyuncu değişikliğinde yeni giricek oyuncuya telaşlı telaşlı taktik anlatışı yok mu! umarım bilic gibi uzun yıllar beşiktaşımıza hizmet vermeye devam eder.
Beşiktaş'ın rakip takım analizlerini yapan antrenörüdür. Süreyya Soner'in "ulan sen de hiçbir maça çıkmıyorsun, kaç senedir kulübüdesin" hikayesi Beşiktaşlıların malumudur. Dün geceki maçta, kahvede otururken arka sıradaki bi çocuk da Terzic için, "ulan bu sarı bebe de bi maç çıkıp oynamadı anca para yiyo ipne" diyerek o hikayeyi canlı yaşamama sebep olmuştur. Bir de böyleleri futbol maçı izlerken her pozisyona yorum yapar, kaldıramıyrum bazen.
Neyse konuyu dağıtmayalım. Biliç'e kendisini 2012 Avrupa Şampiyona'sında rakip takım analizleri göndererek tanıtmış ve ardından Beşiktaş'ta birlikte çalışmaya başlamışlar. Henüz 32 yaşında, özgüveni gayet yüksek, çalıştığı takımı sahiplenen bir kişilik. Seneler sonra, umud ederimki Beşiktaş'ta olur, ismini daha yüksek yerlerde duyacağız.
Porto-Mourinho, Klopp-Dortmund, Simeone-A. Madrid. Bu üç örnekte de takım ve teknik direktör dokusu yüzde 100 uyumluydu. Bakarsınız Terzic'te bizim Robin Hood'umuz olur. Bunlar çok büyük örnekler derseniz, Murat Yakın-Basel ikilisi daha iyi eşleşebilecek bir örnek.
Neyse konuyu dağıtmayalım. Biliç'e kendisini 2012 Avrupa Şampiyona'sında rakip takım analizleri göndererek tanıtmış ve ardından Beşiktaş'ta birlikte çalışmaya başlamışlar. Henüz 32 yaşında, özgüveni gayet yüksek, çalıştığı takımı sahiplenen bir kişilik. Seneler sonra, umud ederimki Beşiktaş'ta olur, ismini daha yüksek yerlerde duyacağız.
Porto-Mourinho, Klopp-Dortmund, Simeone-A. Madrid. Bu üç örnekte de takım ve teknik direktör dokusu yüzde 100 uyumluydu. Bakarsınız Terzic'te bizim Robin Hood'umuz olur. Bunlar çok büyük örnekler derseniz, Murat Yakın-Basel ikilisi daha iyi eşleşebilecek bir örnek.
beşiktaş'ın taktisyenidir.
bir gün bilic gitse bile kalması lazım.
bir gün bilic gitse bile kalması lazım.
vakt-i zamanında dortmund'un genç takım hocası iken bilic'in ekibinde yardımcı hoca olmuştu beşiktaş'ta. comandante bilic ile birlikte beşiktaş'tan ayrıldılar ve west ham'a bilic ile birlikte gittiler ve dortmund'a geri döndü sonra.
şimdi ise yine dortmund'un yardımcı hocası ve vodafone park'a beşiktaş'ın rakibi olarak dönecek. severiz kendisini. kendisini istanbul'da görmek güzel olacak.
şimdi ise yine dortmund'un yardımcı hocası ve vodafone park'a beşiktaş'ın rakibi olarak dönecek. severiz kendisini. kendisini istanbul'da görmek güzel olacak.
güncel Önemli Başlıklar