bugün

dünya dönüyorsa uçak havalanıp havada beklesin niye uğraşıyor. Tabi ki düzdür dünya hem düz olmasa karadeniz üzerimize akardı.
A noktasından aynı anda iki uçak kaldırıp birini doğuya diğerini de tam tersi istikametten batıya göndermek lazım. Sonucu görmek gerekir...
pearl harbor saldırısını açıklayamayan teori.
okul bile okuduklarından emin olamadığım cahil insan sürüsü ortaya atmış hadi bakalım.
akp gençlik kollarıyla alakası olmayan teoridir. illuminati, nasa ve şeytanın diğer uşakları tarafından saklanmaya çalışılan gerçekliktir. bu aralar hareket yok, yani her şeyi anlattık, geriye bir şey kalmadı, bu yüzden çok sarmıyor. yeni bir hareket olursa gene buraları yeşillendiririz. çoluk çocuğun tahrik çabaları var ama bayıyor gerçekten, kuru kuru gitmiyor. hep aynı şeyler, hep aynı itirazlar. adamın teki de çıkmış, "bildiğiniz gibi uydular 300 kilometre yukarda" diyor. lan denyo, aç bir uydu sitesini, oradan bak uydular 35.000 kilometre yukarda diyor. hangisi doğru? işte uydular yalan olunca, istediğin yüksekliği salla. teoride 35000 olması lazım ama 2 dakikada yörüngeye yerleşen bir uydu en fazla 300 kilometrededir, kendince haklı adam. bir de varya adam kalkıyor, "uydular bildiğiniz gibi 300 kilometre yüksektedir" diyor, daha meseleyi anlamayan beyin fukaraları artıları başlıyor döşemeye. ne de olsa sayı verdi adam, eh o halde teknik konuştu. alkış adama, alkış size, beyin fukaraları sizi.
dünya düzdür .dümdüz.şimdi yuvarlak olsaydı denizde ki sular uzaya dökülürdü.bence böyle.
https://pbs.twimg.com/med...DIqV0yoXcAAPWIp.jpg:large
teorinin bir mantığı da olmalı, düz olsa sonunda büyük bir uçurum olmalı. eni ve boyu olsa dahi.
beyni yanmışların yaptığı saçma teoridir. ahh be gençler bunu gerçekten düşünmek bile bir aptallık.

yakında öküz boynuzları üzerinde duruyor derlerse şaşırmam.
ateistlikte olduğu gibi amacını anlayamadığım bir teoridir. tayyip erdoğan'ın sen kimsin yaa sözünü duyar gibi oldum bunu söyleyince.
bir verinin teori olabilmesi için belli ölçüde bilimsel temellere dayanması gerekir. sokak insanını kandırabilecek nitelikte üç beş düz mantık safsatasıyla temellendirilen şey teori niteliği taşımaz.
güneşi sürekli görüyor olmamız gerekirdi, her tarafın da gündüz olmalıydı. düz olan dünyada bir tarafın geceyi, diğer tarafın gündüzü yaşaması imkansızdır. bu güneşin ışıklarını hafife almak demektir çünkü atmosfere rağmen dünya üzerinde derece 50'yi hatta 60'ı buluyor. bu ısının kaynağını hafife almayın. düz olan bir zemine çarpacak olan ışık tek bir tarafı aydınlatamaz, aydınlatsa bile bir taraf daha az ışık alırdı. böyle bir şey yaşamadığımız kesin. güneşin büyüklüğü ortada, herhangi bir ölçek kullanmadan çıkın güneşin ışığına bakın kaç dakika kör olmadan bakabilirsiniz ve bu ışığın düz zeminde sadece tek bir tarafı aydınlatacağını düşündüren ne? çok fazla bilim bilmeye gerek yok. benim gibi mantık yürütürseniz teori çürüyor zaten.
afedersiniz de amına kodumun teoreminde ay yuvarlak, güneş yuvarlak ama dünya düz.

böyle saçma teori mi olur lan?
ingilizce bir kaynak:

https://www.livescience.c...10-flat-earth-belief.html
dünya düz olsa ne olur kare olsa ne olur adam olmadıktan sonra teorisi daha gerçekçi.
uzaya çıkmak için an itibarıyla 650 dolar toplamışlar.
bu hızla uzaya 2150 yılında çıkmaları olasılığı var.
haydi hayırlısı.
bence bu olay bir deney.

insanların bulunduğu ortama hemen adapte olabilmek için o ortamın fikirlerini yanlış da olsa kabullenme durumu vardır. bir denek bulup yanında 10 kişi birden bariz yanlış olan bir bilgi verin bu salak denek de 10 kişinin dediği bariz yanlış bilgiyi doğrulayacaktır.

bu düz dünya teorisi de bununla ilgili bence. hadi nasa yalan attı eyvalla da matematik de mi yalan atıyor? konu o kadar saçma ki ben bile entryi yazarken içine çekiliyorum bir anda fark edemeden.
dünya tepsi gibi düz olmasaydı hepimiz tepetaklak uzaya düşerdik.
Ortaçağ Avrupasıyla aynı şeyi tartıştığınızın farkındamısınız.
bu teorinin neden yanlış ve saçma olduğunu burada çok çok çok basit bir örnekle anlatmıştım: https://m.uludagsozluk.com/e/37108668/

fakat bu teori yanlış ve saçma olmasının yanısıra aynı zamanda şeytani bir teori. hepimizin bildiği gibi 11 eylül 2001 yılında dünyanın en büyük tiyatrosu sahnelendi. uçak benzeri bir füzeyle vurulan ikiz kuleler, sahte canlı yayınlarla tüm dünyaya terorist saldırısı olarak pazarlandı. böylece abd ordusu ortadoğu'da milyonlarca insana zülmetti ve hala etmekte.

1994 yılında piyasaya sürülen illuminati oyun kartlarında ve birçok film afiş ve sahnelerinde bu tiyatronun reklamı yapılmıştı. sadece hatırlayın diye koyuyorum: https://encrypted-tbn0.gs...oC2RrHfo8xv0WKC1Xjl42F9Wg

peki bu düz dünyacılar birden bire nereden ve kimlerin eliyle hortladılar? isterseniz aynı oyun kartlarına biraz daha göz gezdirelim.
fakat o da ne?!

görsel

fazla söze gerek yok.
lan teori bile değil bu anasını satiyim öğrenin artık. açın teorinin tanımını falan okuyun. (bkz: teori)

düz kafalı, lisede fizik dersinden kaçmış malların savunduğu düşünce.
görsel
(bkz: teori)

Şu başlığa bakmadan girilmemesi gereken başlık.
Havaya uydu göndermek ne amk? Uzaya gönderiliyor diye biliyordum ben.
kediler tarafindan cokertilmistir.

görsel