bugün

hakkında; "dördüncü nesil yazar" diye başlık açılmadan, "dördüncü nesil çaylak" olmuş eskinin yazarı, şimdinin çaylağı.
küfürlü başlık açılmaması gerektiğini çaylak olarak öğrenmiş çaylak/yazar. yazık. *
kendisine yazarlığa hoşgeldin diyemeden çaylak olmuş zırtapoz.
bundan sonra sözlükte uslu olacağına, televizyonun üztündeki dantelleri bile bozmadan tv izleyeceğine söz vermiş çaylaklıktan yeni kurtulmuş yazar*.
felsefe yapinca gevseyip veren kiz başlığıyla hayatın anlamını çözmüştür. artık dünyada insanların yaşamasının bir anlamı yoktur...
benim 80 entyme rağmen 15 entyle çaylaklıktan üyeliğe benden önce terfi edip beni çileden çıkaran yazar. ardından tekrar çaylaklığa sürülen ve tekrar çabalarıyla üyeliğe terfi eden doktor.
dinsiz imansız yazar.*
benim dinimi okusa bana tapacak olduğundan habersizdir. netekim hiç çelişki yoktur.
yaptığı yerinde ve ince tespitlerle dikkat çeken, delikanlı uuser. ayrıca, sözlükle gerçek hayatı ayırt edemeyenlere selam etmesi de takdire şayan.
kaliteli yazar.
100 entry de girse 100 bin entry de girse nerede ironik nerede aklı selim olduğunun anlaşılması mümkün olmayacak olan yazardır kendisi. nitekim yıllardır anlayamadık biz belki burada çözer bir şeyleri.
(#2148556) entry sinde guzel bir tespite bulunmustur.
yine çaylaklığa terfi etmiş yazar. nedensiz gelen bu çaylaklıktan sonra sanrılar görmeye başlamasından, bulantı ve kusma şikayetlerinin artmasından korkuyorum. bu arada niye çaylak yaptılar olum seni*.
başlığındaki hatayı ortaya çıkarınca en beğenilen 3 entrymi kötülemekle yetinen yazardır. yazık.
(#2322401) nolu entrysiyle helal olsun dediğim kişidir. Yalnız merak ettim kendisine vucudundaki hiç bir şeyi gizlemeden gezenlerden midir? malum zaman kötü ...
fikri zikri bir yana (bkz: amr bin as)yazmasını beceremeyen kişi.
batmış yazar.

(#2344031)

bu gece interlilerle meyhanede içecek kendisi, yazık yahu. * *
12 yaşındaki bir çocukla aynı seviyede olduğunu düşündüğüm yazan(!)
12 yaşında çocuk olduğuna emin olduğum yazardır..
bazı rivayetlere göre her şeyi biliyormuş.
maceraperest bünyedir. güzel tespitlerin adamı.
islami peder zickler diyesim geldi.
garip girdiler yazan alim(!)
entarilerini okuyunca kı.ımla güldüğüm yazardır. entarileri ile tanınmak yolunda ilerlerdiğini sanmaktadır ama bizim komşunun bir köpeği var, bi havlıyo, bi havlıyooo. sorma gitsin.
mantıklı 2 kelimeyi bile bir araya getirmekten uzak yazar. öyle bakıp tepkisizce geçme dürtüsü yaratıyor insanda.
yarim doktor candan yarim imam dinden eder atasözündeki yarım imam rolüne bürünmüş yazarımız.

inançsız biri olduğunu düşünüyorum. çünkü, islam dininin ve onun değerlerinin küçük düşürülmesi amacıyla sistematik olarak bodoslama cehl-i mükap dalışlar yapan ve diğer yazarlarca düzenli bilgi ayarı yapılıp aşağılanan bir duruşu var. bilgisiz yobaz taklidi yaparak halkı islam dininden soğutmaya çalışarak, anlaşılmaz bir eda ve hal içinde kıvranmasının izahını yapmak gerçekten zor.

bir ihtimal daha var, ki son ihtimaldir: o da gerçekten dindar biri olduğudur, lakin çok cahil ve çok cesur olmasına rağmen çok bilgili olduğunu sanan çakma bir dindar.